Jump to content
skepasti21

Καμενο Κοντερ απο ηλιο

Recommended Posts

Καλησπερες ομαδα, εχω ενα xtακι 660 05' και μια περιοδο που ειχα σπασει το ποδι μου στη μπαλα και το τελευταιο (δυστηχως) πραγμα που με ενοιαζε ηταν η μηχανη, σαν αποτελεσμα να μεινει για κανα μηνα καλοκαιριατικα στον ηλιο. Το κοντερ της εγινε χαλια , παρουσιαζει το φαινομενο των lcd οθωνων οταν παιρνουν νερο , αλλα ευτυχως τα χιλιομετρα της μηχανης ψιλοφαινονται. Την πηγα σε 2 διαφορετικα μαγαζια (οχι σε ηλεκτρολογο) αλλα κανενας δεν μπορεσε να κανει κατι.. Ο ενας μαλιστα μου ειπε οτι το ξεμονταρισε και εριξε κατι ''υγρα'' μεσα αλλα δεν......... τεσπα τωρα ειμαι διαδικασια ανευρεσης ενος μεταχειρισμενου λειτουργικου κοντερ να το κοτσαρω πανω να ησυχασω γιατι θελω να την πουλησω κιολας,δεν μπορω να βρω με τιποτα στην αγορα ,εχω παρει ποσα τηλεφωνα και τιποτα , δεν περιμενα να ειναι τοσο δυσευρετα ...Ή εκτος αν υπαρχει καποιος expert εδω να μου προτεινει κατι ετσι ωστε να επισκευασθει.....

Υ.Σ EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 500 ΕΥΡΩ???? ΕΛΕΟΣ!!!

Τροποποιήθηκε από τον skepasti21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Καλή δουλειά κάνει η οδοντόκρεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ταπαιξαν τα υγρα του lcd μεσα επιδη το εχω παθει στο αμαξη να ξερεις οτι δεν θα φτιαξει δεν γινεται.... τωρα το εξωτερικο κοματι αποχρωαμτισμου και ξεραμενου πλαστικου.... δεν αξιζει να ασχοληθεις.... οτι και να κανεις στην αρχικη μορφη δεν ερχεται....

παρε κανα μεταχ. 

http://www.car.gr/parts/view/7976842/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ταπαιξαν τα υγρα του lcd μεσα επιδη το εχω παθει στο αμαξη να ξερεις οτι δεν θα φτιαξει δεν γινεται.... τωρα το εξωτερικο κοματι αποχρωαμτισμου και ξεραμενου πλαστικου.... δεν αξιζει να ασχοληθεις.... οτι και να κανεις στην αρχικη μορφη δεν ερχεται....

παρε κανα μεταχ. 

http://www.car.gr/parts/view/7976842/

Δεν παιζει κοντέρ ουτε για δείγμα φίλε μου, έχω κοιτάξει παντού, και στο car και γενικά στο google...τίποτα! Τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα.... και δυνατόν καινούριο να έχει 500€ ??? Έλεος!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έχουν δώσει φίλε μου

αμα δεις την τελευταία αλλαγή θα δεις ότι είναι παλιές αγγελίες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι να μην σου λεω ψεματα δεν το ειδα , εφυγαν ολα κριμα.

Δες απο εδω , ειναι ελληνας , στειλε του ενα mail να μην το παρεις απο το ebay.

Και ρωτα για καλυτερη τιμη αν το κανεις εκτος ebay.

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Lcd-screen-speedometer-odometer-gauge-2004-2017-Yamaha-XT660X-R-xtx-xtr-/181995220552?hash=item2a5fc2ae48:g:7aIAAOSwCypWnNLg&vxp=mtr

Τροποποιήθηκε από τον dankannn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα