Jump to content
NikosL

Αγορα naked μηχανης 600cc

Recommended Posts

Για 'μενα αν δε ριξεις test ride μην αγορασεις τιποτα παντως :_thumbsup:

ποιός θα του δώσει test-ride μωρέ? Αφού έχει κουμπώσει στο S2 ας πάει για αυτό....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και 'γω μαζι σου αλλα δε θελει...

Αν παρει κανενα χυμα και δεν του αρεσει ομως, εκει αρχιζουν τα δυσκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και 'γω μαζι σου αλλα δε θελει...

Αν παρει κανενα χυμα και δεν του αρεσει ομως, εκει αρχιζουν τα δυσκολα.

Εχεις δικιο σε αυτο αλλα δε μπορω να φανταστω λογο που δεν θα μου αρεσε καποια απο αυτες.Ειμαι 1.75 αρα οκ με το υψος στη μεση,απο κιλα μηχανης δεν εχω προβλημα.Απλα θελω να εχω αισθηση διασκεδασης και οχι απλα ενος εργαλειου οπως το παπι που ειναι σαν να οδηγας ενα σκαμπο με μοτερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα στοιχειο δε μπορει να σιγουρεψει οτι θα σου αρεσει η αισθηση της στη βολτα ομως. Μπορει κατι καπου να σε χαλαει, ειτε λιγο ειτε πολυ ειτε παρα πολυ.

Βεβαια οκ δε μιλαμε για ακραια μηχανακια εδω οποτε λογικα οκ θα εισαι, αλλα ενα test ride ειναι παντα ο μονος τροπος να εισαι σιγουρος.
Τωρα αν δε στο δινει ο πωλητης με τιποτα οκ τι να κανουμε. Πες του να σε παει μια βολτα εστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα στοιχειο δε μπορει να σιγουρεψει οτι θα σου αρεσει η αισθηση της στη βολτα ομως. Μπορει κατι καπου να σε χαλαει, ειτε λιγο ειτε πολυ ειτε παρα πολυ.

Βεβαια οκ δε μιλαμε για ακραια μηχανακια εδω οποτε λογικα οκ θα εισαι, αλλα ενα test ride ειναι παντα ο μονος τροπος να εισαι σιγουρος.
Τωρα αν δε στο δινει ο πωλητης με τιποτα οκ τι να κανουμε. Πες του να σε παει μια βολτα εστω.

Αν τα ποδια μου φτανουν κατω,και δεν ειμαι σκυμμενος,τοτε σε σχεση με το παπι νομιζω οτιδηποτε και να παρω θα γουσταρω :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα απο ένα νέο μέλος.

Τυχαία στο google βρήκα και το site και το συγκεκριμένο θέμα οπότε δεν το πολυσκέφτηκα να γραφτώ και να βοηθήσω τον φίλο με κάποιες πληροφορίες. 

Χρόνια κυκλοφορούσα με μια Vespa ET4 125cc μοντέλο 97 ( άσχετο όποιος έχει γνωστό που κάνει αναπαλαιώσεις ας μου στείλει ένα pm ).
Τα οικονομικά μου δεν με βοηθούσαν  να αποκτήσω μια μηχανή που ήθελα εδώ και 3 χρόνια , παρ όλα αυτά πάντα έψαχνα μοντέλα ER6 CB500 BEVERLY400 και γενικά κατηγορίες για χρήση εντός πόλης για καθημερινή χρήση Σεπόλια - Μαρούσι και επιστροφή.

Για να μην τα πολυλογώ φίλος αγόρασε το κτήνος Hayabusa και του έμεινε ένα ER6 ( το γυμνό)  μοντέλο του 08 με 54.000 χιλιόμετρα  στην αποθήκη.
Με μια τιμή ξεφτίλα - χάρισμα δεν υπήρχε περίπτωση να μην το χτυπήσω !!

Πρώτη φορά μηχανή με συμπλέκτη και υπήρχε ένα άγχος που μέσα σε 2 μέρες απλά μου έφυγε. 
Πολύ εύκολη στην οδήγηση , μου φάνηκε ελαφριά μέσα στην κίνηση και γενικά μπορούσα εύκολα να κυκλοφορώ μέσα στην πόλη.
Στα πολύ θετικά του είναι η κατανάλωση.
Στα 12 με 12.5 λίτρα ( εκεί μου ανάβει και το λαμπάκι βενζίνης)  έχω κάνει απο 230 έως 257 χιλιόμετρα , αν υπολογίσουμε και τα 3.5 με 4 λίτρα που έχει ακόμα μέσα μπορεί και να 300ριζει σε χιλιόμετρα.
Η Χρήση είναι Σεπόλια - Μαρούσι και επιστροφή το βράδυ και φυσικά κάποιες βόλτες για καφέ που πλέον έχω καταργήσει το αμάξι.
Άλλο ένα θετικό είναι οι επιδώσεις του σε σχέση με την κατανάλωση αλλά και τους κυλίνδρους !!
200ριζει σχετικά εύκολα, η επιτάχυνση μέχρι τις 7.000 στροφές είναι ομαλή, μετά τις 7.000 υπάρχει ένα ξέσπασμα,  εμένα αυτό μου φτάνει και δεν ζητώ κάτι παραπάνω , άλλωστε και στην εθνική 120 με 140 πηγαίνω.

Αρνητικά
Δεν μου αρέσει τόσο η αίσθηση του φρένου.
Αν πάρεις το γυμνό έχεις θέμα με τον αέρα. Προσωπικά αυτό δεν με ενοχλεί γιατί μου αρέσουν μόνο τα γυμνά το βάζω όμως σαν αρνητικό γιατί σε πολλούς δεν θα αρέσει το αεράκι :P
Κραδασμοί στα χαμηλά λόγο των 2 κυλίνδρων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καλημερα πως σας φαινεται αυτο το εχει δει κανενας? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8063088/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καλημερα πως σας φαινεται αυτο το εχει δει κανενας? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8063088/

2 πράγματα:

1. έχει βαλίτσες σε naked= σοβαρός άνθρωπος/για ταξίδια κτλ
  2. έχει βάλει ακριβά aftermarket

πολύ καλές ενδείξεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 πράγματα:

1. έχει βαλίτσες σε naked= σοβαρός άνθρωπος/για ταξίδια κτλ
  2. έχει βάλει ακριβά aftermarket

πολύ καλές ενδείξεις!

1.και εγω ετσι ελεγα γιαυτο και τα 46000 λογικα ειναι καθαρα και οχι κατι αλλα με '20000' 

2.δεν ξερω για τα aftermarket αλλα γιατι ν βαψει την ουρα :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωτα τον αν εχει τα μαμα πραματα γτ εχει αλλαξει τιμονι,καθρεφτες,αντιβαρα,μανετες...

αν τα χει καλως, αν δεν κατι βρωμαει ασχημα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωτα τον αν εχει τα μαμα πραματα γτ εχει αλλαξει τιμονι,καθρεφτες,αντιβαρα,μανετες...

αν τα χει καλως, αν δεν κατι βρωμαει ασχημα..

Δηλαδή το να εφαγε καμια χαζοπτωση, η να ήθελε να τα αλλάξει δε παίζει; Η σε όσους μας πέφτει και παθαίνει κατι το τιμονι πετάμε τη μηχανή ολόκληρη; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή το να εφαγε καμια χαζοπτωση, η να ήθελε να τα αλλάξει δε παίζει; Η σε όσους μας πέφτει και παθαίνει κατι το τιμονι πετάμε τη μηχανή ολόκληρη; 

3 περιπτωεις ειναι:

1.να τα αλλαξε για θεμα ομορφιας,οποτε θα εχει και τα παλια 

2.να εφαγε καμια χαζοπτωση και η μηχανη να ειναι ενταξει κατα τα αλλα 

3.να εχει φαει στουκα μπροστα και εκει πρεπει να δει τι εχει παιχτει στο μηχανακι, φυσικα αν θελει να ασχοληθει μετα απο αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα