tasarasch 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Καλησπερα! Μια ερωτηση για το λαδακι.. Κατοχος ενος kymco spike 125r στο οποιο ο κατασκευαστης δινει 20-50 εγω του εβαλα 10-40 και στην τελευταια μετρηση ειχα μεγαλη απωλεια.. Και πριν αρχισω να αγχωνομαι θελω να μαθω αν η απωλεια ειναι επειδη το 10-40 ειναι πιο λεπτο και οχι προτεινομενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) μπορει να ειναι και αυτος ο λόγος, είτε 15-50 βάλεις είτε 20-50 είσαι μια χαρά.αν βαζεις ημισυνθετικο ακομα καλυτερα, φουλ συνθετικο δε σου χρειάζεται. και το 10-40 καλο ειανι αλλα για χειμωνα. ενδεικτικα bel-ray exp, castrol power1 και λοιπααπεφυγε τα motul δεν ξερω αν ειναι όντως τα χειροτερα λαδια η εχει γινει παραεισαγωγη με σκαρτες παρτιδες. αυτη ειναι η γνωμη δυο λαδαδων που ξέρω, λαδαδες χονδρικής, όχι καταστήματα πώλησης τύπου λαμπριανίδη, τασουλη κλπυ.γ. για τι απωλεια μιλας? ποσα ml? Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2016 από τον pavlosR1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasarasch 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 Απο τα 900ml που παιρνει ηταν στο κατωτατο σημειο του δεικτη δεν ξερω ποσα ml..τα λαδια τα εχω απο σεπτεμβρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2016 αν εχουν πολλα χλμ τα λαδια μεσα και το στροφαρες αρκετα δικαιολογειται να καψει λιγακι, πχ 100ml. βαλε 20-50 και ξανατσεκαρε το. με τα προηγουμενα δεν ειχες καθλου καψιμο λαδιου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasarasch 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2016 ειχα και με τα προηγουμενα τα οποια παλι ηταν 10-40και ναι γενικα το στροφαρω αρκετα αλλα οχι για μεγαλα χρονικα διαστηματα και ποτε κοφτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasarasch 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2016 Καλησπερα και παλι!! Σημερα αλλαξα τα λαδια μου με ενα oberon 20w50Αυτα που εβγαλα ηταν γυρω στα 250ml :/ Απο λιπανση ηταν καλα ακομα αλλα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες