javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 Σαν βάση δεδομένων περί μοτοσυκλετών,το moto.gr Oπωσδηποτε πολυ πιο πλουσιο καθως και ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι, ισως πιο χαβαλεδιαρικο αλλα πολλες φορες παραγινεται, και περισσοτερες βολτες/εκδρομες, οι Αθηναιοι τουλαχιστον. Γουσταρω επειδη σε καθε βολτα που εχω ακολουθησει γινεται πανικος απο ατομα και μοτοσυκλετες. Το mybike πρεπει να ειναι καλυτερο απο ολα τα αλλα forum, ως forum, ως λειτουργικοτητα και interface το οποιο ειναι κατι που κερδιζει και οπωσδηποτε εμενα με κολλησε και εδω. (Αυτο, και επειδη ο admin ειναι μπατζανακης της κουμπαρας της κουνιαδας μου :D :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) ΑΛΧ βάλε αυτό στα bookmarks σου αντικαθιστώντας το ΝΝΝ με τον αριθμό μέλους σου http://www.bikenet.gr/index.php?option=com...p;action=unread ο DNS ΔΕΝ επηρεάζει καθόλου την ταχύτητα, απλά αν δεν δουλεύει σωστά δεν θα μπορέσεις να μπεις καθόλου (για να μη μπω σε πιο τεχνικές λεπτομέρειες που εξάλλου πολλοί εδώ γνωρίζουν) το Mybike έχει την καλύτερο πλατφόρμα (ως λογισμικό) και τους πιο trigger-happy συντονιστές επίσης είναι και το πιο αργό, αλλά δεν μας χαλάει και τόσο τελικά Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2007 από τον gdevelek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 και τους πιο trigger-happy συντονιστές πιο αθωα δε θα μπορουσες να το πεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtreme13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 to 2strokers den htan stis epiloges. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 Και φυσικα λειπει η βρωμοστομία που υπαρχει αλλου...+1 και εδω... Ζεστό,φιλικό αλλά όχι και...κλικαδόρικο το Mybike έχει τους πιο trigger-happy συντονιστές Στα δυο χρονια λειτουργιας του mybike εχουν "αυτοπυροβολυθει" καποιοι (4?...5?) Το γιατι το ειχατε δει. Ισως τελικα χρειαζεται αν θες να "ζεις" στο περιβαλλον που εκφραστηκε παραπανω κι οχι μεσα σε ειρωνιες,βωμολογιες,τσαμπουκαδες και λοιπες "ομορφες" καταστασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 to 2strokers den htan stis epiloges. ..ουτε το apriliabikers.gr ουτε το bmwforum.gr ουτε το bmw.gr ουτε το honda.gr ουτε το kawasaki.gr ουτε το suzuki.gr ουτε το KTM.gr...ουτε ουτε...ΕΙΠΑΜΕ...Γενικης φυσεως περισσοτερο,αλλά και αν λειπουν και καποιες επιλογες...εβαλα τα πιο "γνωστα"... Υ.Γ.Ειρηνη ημιν τεκνον μου...Οχι και και αλλά ΜΟΝΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 Οι DNS είναι ας πούμε οι servers που μεταφράζουν το URL σε IP και κάθε ISP έχει κι από έναν δυο. Αλλά, οκ, άμα δεν παίζουν ρόλο, εντάξει. Πάντως σε εμένα το forum πηγαίνει πολύ γρήγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 Στα δυο χρονια λειτουργιας του mybike εχουν "αυτοπυροβολυθει" καποιοι (4?...5?) Το γιατι το ειχατε δει. Ισως τελικα χρειαζεται αν θες να "ζεις" στο περιβαλλον που εκφραστηκε παραπανω κι οχι μεσα σε ειρωνιες,βωμολογιες,τσαμπουκαδες και λοιπες "ομορφες" καταστασεις. αναφερόμουν σε επεμβάσεις σε τόπικς, με σβήσιμο μηνυμάτων κατά το δοκούν, και όχι σε μπανάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 Α...αλλο αυτο.Παντως "η σκανδαλη" που ανεφερες,εκει πηγαινει το μυαλο καποιου.Στα μπανακια. Τωρα για τα τοπικ και τα ποστ τα εχουμε ξαναπει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 τ και τους πιο trigger-happy συντονιστές You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya punk?" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 ....παντως ομολογώ οτι ειναι το μοναδικο φορουμ στο οποιο ειμαι γραμμενος και ενεργος για αρκετο καιρο χωρις να εχω προβλημα με την συμπεριφορα των μελων ..... στα υπολοιπα δεν αντεξα πολυ......! θεωρω πως ειναι το πιο παρεϊστικο φορουμ μοτοσυκλετας και το λιγοτερο οργανωμενο σε σχεση με μοτο και μπαικνετ... ελπιζω να μεγαλωσει απο αποψη γνωσεων και αρχειοθετησης....και να γινει το Ν1! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
G M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 Το mybike ειναι το ποιο "ολοκληρωμενο" με πολλες δυνατοτητες και καλο περιβαλλον. Το moto.gr εχει πολυ spamming και πρεπει να ψαξεις αρκετα να βρεις αυτο που θελεις. Το bikenet ειναι επισης καλο και εχει τους φιλους του. Περισσοτερο ενεργος ειμαι στο www.sportriding.gr επειδη ασχολειται με SS και ειναι μαζεμενη η παρεα μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 Εγώ θεωρώ το mybike.gr απο τα λίγα forums που είναι ακόμα "καθαρά". Έχω μπεί σε διάφορα forums αλλά έχω κολλήσει στο mybike.gr. Πιστεύω ότι υπάρχει καλή παρέα και μπορείς να δείς και να συζητήσεις διάφορα πράγματα. Άλλο ένα φόρουμ που συμμετέχω είναι το moto.gr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2007 Βρε mybike.gr λεμεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2007 Το mybike πιστευω πως προσφερει καλη ενημερωση για τα θεματα μοτοσικλετας ασχετως που καποιοι παραπονιονται φτανει κανεις να δει τα θεματα και θα καταλαβει απο την συμμετοχη στα θεματα ενημερωσης και γυρω απο την μοτοσικλετα και την συμμετοχη στα υπολοιπα θεματα Το mybike ισως ειναι το μονο φορουμ με προσωπικοτητα και αυτο το οφειλει στα μελη του που δεν ειναι φανατικα προσηλωμενα και μονο στην μοτοσικλετα αλλα ενδιαφερονται για παρα πολλα πραγματα εκτος μοτοσικλετας και αυτο ειναι που φερνει τις αντιθεσεις μεσα απο τις οποιες γινονται οι συνθεσεις της καλης παρεας Προσωπικά ελπιζω να μην χασει αυτή την προσωπικότητα που το κανει ξεχωριστο ποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) Το mybike πιστευω πως προσφερει καλη ενημερωση για τα θεματα μοτοσικλετας Εχουμε καλο αντιπροσωπο στο mototriti! Ειναι δυνατον να'ναι αλλοιως?? :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2007 Δεν χρειαζεται να παιρνουμε και την μοτοτριτη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2007 οικονομια σας κανω ρε .... :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 Το mybike ισως ειναι το μονο φορουμ με προσωπικοτητα και αυτο το οφειλει στα μελη του που δεν ειναι φανατικα προσηλωμενα και μονο στην μοτοσικλετα αλλα ενδιαφερονται για παρα πολλα πραγματα εκτος μοτοσικλετας και αυτο ειναι που φερνει τις αντιθεσεις μεσα απο τις οποιες γινονται οι συνθεσεις της καλης παρεας Το Mybike ειναι πρωτίστως και κυριως φόρουμ μοτοσυκλετας . Αυτό τεινουμε να το ξεχασουμε . Αν ηθελα να ασχοληθω κυριως με οτιδηποτε άλλο , θα εμπαινα σε πολιτικα ή πολιτιστικα φόρουμ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 Τις μοτοσικλετες τις καβαλανε ανθρωποι που εχουν αποψεις για πολλα αλλα πραγματα εκτος της μοτοσικλετας που ειναι σε συνδυασμο με την μοτοσικλετα μην το ξεχναμε αυτο …δεν ειμαστε απλοι χειριστες μια μοτοσικλετας …. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 Αν ηθελα να ασχοληθω κυριως με οτιδηποτε άλλο , θα εμπαινα σε πολιτικα ή πολιτιστικα φόρουμ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 …δεν ειμαστε απλοι χειριστες μια μοτοσικλετας …. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 :D εξω όχι , εδω μεσα ναι .Εγω τουλαχιστον . Ή προσπαθω να ειμαι αλλα δε με αφηνουν :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 εξω όχι , εδω μεσα ναι .Εγω τουλαχιστον . Ή προσπαθω να ειμαι αλλα δε με αφηνουν :D ε τα θελεις και εσυ .. :P ...δεν σε βαζει κανεις με το ζορι να γραψεις αλου ειναι γιατι κανεις δεν μπορει να τα βλεπει ψυχρα και στεγνα ....γιατι απλα δεν ειναι ...... στην μοτοσικλετα του ο καθενας δινει κατι απο τον εαυτο του ....το ιδιο κανει και εδω μεσα .... ειναι λογικο .... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2007 Αλλο ενα κακό της προσωποποίησης και της αναδειξης χαρακτηρων σε διαδικτυακο χωρο . Για αυτό πεθαινουν τα κουτουκια . Εχουμε μπερδεψει τους ρόλους . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες