Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Μην πανε χαμενες οι ξεχασμενες φωτο στο κινητο μου απο την βολτα που εκανα. Εκανα λαθος που εφτασα νωρις στην Χαλκιδα μιας κ το ραντεβου στον Καραβο ηταν στις 3 30. Απο δω θυμιζει λιγο Γαλαξιδι Στην επιστροφη παιρνω μυνημα οτι υπαρχει καφες στο χαγκεν πασαλιμανι οποτε αφησα την χαμηλη καταναλωση στην ακρη κ πατημενος εφτασα εγκαιρα. Ευτυχως που κανονιστηκε εκει, γιατι συνεχεια Γκαζι Μακαου! δημιουργει ψυχολογικα προβληματα σε καποιους 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Ωραίος ο Σπύρος.. Τα χαιρετίσματα μου στην καφεδοπαρέα σας.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 ποτε ηρθες στα μερη μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Στην επιστροφη παιρνω μυνημα οτι υπαρχει καφες στο χαγκεν πασαλιμανι οποτε αφησα την χαμηλη καταναλωση στην ακρη κ πατημενος εφτασα εγκαιρα. Ευτυχως που κανονιστηκε εκει, γιατι συνεχεια Γκαζι Μακαου! δημιουργει ψυχολογικα προβληματα σε καποιους Εγώ θα έλεγα ξανά μανά να αφήσεις τις κατινιές και τα κομπλεξικά κουτσομπολιά για σένα και τις φίλες σου!|Αν θες να κουτσομπολέψεις κάντο στον καφέ σου και όχι δημόσια... διαφορετικά αν σε ενοχλεί κάτι πες το κατ'ιδίαν και όχι με αινίγματα σφυρίζοντας στον αέρα ανέμελα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 ποτε ηρθες στα μερη μου?Ανδρεα στις 28 Απριλιου.Οταν εφτασα με κοιταζανε σχεδον ολοι καλα καλα.Στην επιστροφη μου ειπαν να βγω στον κεντρικο δρομο απο την πισω πλευρα για να δω την μεγαλη παραλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Στην επιστροφη παιρνω μυνημα οτι υπαρχει καφες στο χαγκεν πασαλιμανι οποτε αφησα την χαμηλη καταναλωση στην ακρη κ πατημενος εφτασα εγκαιρα. Ευτυχως που κανονιστηκε εκει, γιατι συνεχεια Γκαζι Μακαου! δημιουργει ψυχολογικα προβληματα σε καποιους αχαχαχαχαχα....και συνεχιζουν να δειχνουν ποσο μεγαλα ειναι τα ψυχολογικα τους...δωστε πονοοοοο ρεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Ανδρεα στις 28 Απριλιου.Οταν εφτασα με κοιταζανε σχεδον ολοι καλα καλα.Στην επιστροφη μου ειπαν να βγω στον κεντρικο δρομο απο την πισω πλευρα για να δω την μεγαλη παραλια. σε κοιταζανε γιατι σπανια φοραει κανεις κρανος εδω,οτι μηχανη και αν εχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες