RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Επιπλέον ξέχασες να προσθέσεις 6foot4honda (για μένα ο καλύτερος) και τον BakerXDerek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κάτι με τρώει...Ξεκαθαρίζω το οτι δεν παρακολουθώ κανέναν motovlogger, παρα μόνο σκόρπια βίντεο απο εδώ και εκεί για πράγματα που θα με ενδιαφέρουν ή κάποιο βίντεο που θα καταλήξω έπειτα απο κουτρουβάλα στα related του youtube, καθώς δεν βλέπω τι το ουσιαστικό έχει πέρα απο την προφανή ιδέα, περί δημοσιότητας στο internet, όπως και το να ανεβάζεις φωτογραφίες σου στο instagram ή να γράφεις διάφορες προσωπικές χαζομαρούλες στο facebok... Οπότε ίσως να μην πιάνω την ιδέα του motovlogging όπως την έχουν κάποιοι στο μυαλό τους.Υπάρχουν άτομα στο youtube που κάνουν reviews εξοπλισμού, μηχανών, και τα κάνουν με αυτό το στυλ, με καμερα πανω στην μηχανη και οκ αυτά θα τα παρακολουθήσω γιατί σε αυτά υπάρχει ένα θέμα προς συζήτηση το οποίο μπορεί να με ενδιαφέρει, μπορεί και όχι. Το να κάτσω να δω 30 λεπτά βίντεο με κάποιον να αερολογεί περί τίποτα, και μάλιστα η φρασεολογία του να περιορίζεται στο "ρε φιλε, ρε μαγκες" κάθε 5 δευτερόλεπτα, κουνώντας το χέρι επειδικτικά, νιώθω οτι με γυρνάει πίσω στο δημοτικό με την κακή έννοια, ή πως βλέπω έναν τακη τσουκαλα in the making να μαθαίνει μπαλίτσα στα "βαζελάκια" στο καφενείο.Και σε συνδιασμό με τα παραπάνω....οκ, γνωστοποίησες το κανάλι σου και όποιος αρέσκεται στο να ακούει 30 λεπτά για το πως ξέχασες να βάλεις την κάρτα μνήμης στην κάμερα θα κάνει subscribe και θα μένει ενήμερος για τυχόν εξελήξεις στο φλέγον αυτό θέμα. Υπάρχει βέβαια και η άλλη μερίδα που βλέπει να χρησιμοποιείς το φορουμ εδώ καθαρά σαν διαφήμιση για το κανάλι σου για να πάρεις ένα like παραπάνω. Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2016 από τον seatcowl 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στεφανος 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Κάτι με τρώει...Ξεκαθαρίζω το οτι δεν παρακολουθώ κανέναν motovlogger, παρα μόνο σκόρπια βίντεο απο εδώ και εκεί για πράγματα που θα με ενδιαφέρουν ή κάποιο βίντεο που θα καταλήξω έπειτα απο κουτρουβάλα στα related του youtube, καθώς δεν βλέπω τι το ουσιαστικό έχει πέρα απο την προφανή ιδέα, περί δημοσιότητας στο internet, όπως και το να ανεβάζεις φωτογραφίες σου στο instagram ή να γράφεις διάφορες προσωπικές χαζομαρούλες στο facebok... Οπότε ίσως να μην πιάνω την ιδέα του motovlogging όπως την έχουν κάποιοι στο μυαλό τους.Υπάρχουν άτομα στο youtube που κάνουν reviews εξοπλισμού, μηχανών, και τα κάνουν με αυτό το στυλ, με καμερα πανω στην μηχανη και οκ αυτά θα τα παρακολουθήσω γιατί σε αυτά υπάρχει ένα θέμα προς συζήτηση το οποίο μπορεί να με ενδιαφέρει, μπορεί και όχι. Το να κάτσω να δω 30 λεπτά βίντεο με κάποιον να αερολογεί περί τίποτα, και μάλιστα η φρασεολογία του να περιορίζεται στο "ρε φιλε, ρε μαγκες" κάθε 5 δευτερόλεπτα, κουνώντας το χέρι επειδικτικά, νιώθω οτι με γυρνάει πίσω στο δημοτικό με την κακή έννοια, ή πως βλέπω έναν τακη τσουκαλα in the making να μαθαίνει μπαλίτσα στα "βαζελάκια" στο καφενείο.Και σε συνδιασμό με τα παραπάνω....οκ, γνωστοποίησες το κανάλι σου και όποιος αρέσκεται στο να ακούει 30 λεπτά για το πως ξέχασες να βάλεις την κάρτα μνήμης στην κάμερα θα κάνει subscribe και θα μένει ενήμερος για τυχόν εξελήξεις στο φλέγον αυτό θέμα. Υπάρχει βέβαια και η άλλη μερίδα που βλέπει να χρησιμοποιείς το φορουμ εδώ καθαρά σαν διαφήμιση για το κανάλι σου για να πάρεις ένα like παραπάνω. Θα συμφωνησωΤα vlogs με επιτυχια ασχολουνται με θέματα πιο ενδιαφεροντα, αλλα και ο vlogger πρέπει να μην χρησιμοποιει τοσο εύκολα τετρημενες φρασουλες τυπου καφετεριας, χρειαζεται να υπάρχει και μια ευφραδεια που να πλαισιωνει τα θεματα που παρουσιαζονταιΦιλικά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κάτι με τρώει...Ξεκαθαρίζω το οτι δεν παρακολουθώ κανέναν motovlogger, παρα μόνο σκόρπια βίντεο απο εδώ και εκεί για πράγματα που θα με ενδιαφέρουν ή κάποιο βίντεο που θα καταλήξω έπειτα απο κουτρουβάλα στα related του youtube, καθώς δεν βλέπω τι το ουσιαστικό έχει πέρα απο την προφανή ιδέα, περί δημοσιότητας στο internet, όπως και το να ανεβάζεις φωτογραφίες σου στο instagram ή να γράφεις διάφορες προσωπικές χαζομαρούλες στο facebok... Οπότε ίσως να μην πιάνω την ιδέα του motovlogging όπως την έχουν κάποιοι στο μυαλό τους.Υπάρχουν άτομα στο youtube που κάνουν reviews εξοπλισμού, μηχανών, και τα κάνουν με αυτό το στυλ, με καμερα πανω στην μηχανη και οκ αυτά θα τα παρακολουθήσω γιατί σε αυτά υπάρχει ένα θέμα προς συζήτηση το οποίο μπορεί να με ενδιαφέρει, μπορεί και όχι. Το να κάτσω να δω 30 λεπτά βίντεο με κάποιον να αερολογεί περί τίποτα, και μάλιστα η φρασεολογία του να περιορίζεται στο "ρε φιλε, ρε μαγκες" κάθε 5 δευτερόλεπτα, κουνώντας το χέρι επειδικτικά, νιώθω οτι με γυρνάει πίσω στο δημοτικό με την κακή έννοια, ή πως βλέπω έναν τακη τσουκαλα in the making να μαθαίνει μπαλίτσα στα "βαζελάκια" στο καφενείο.Και σε συνδιασμό με τα παραπάνω....οκ, γνωστοποίησες το κανάλι σου και όποιος αρέσκεται στο να ακούει 30 λεπτά για το πως ξέχασες να βάλεις την κάρτα μνήμης στην κάμερα θα κάνει subscribe και θα μένει ενήμερος για τυχόν εξελήξεις στο φλέγον αυτό θέμα. Υπάρχει βέβαια και η άλλη μερίδα που βλέπει να χρησιμοποιείς το φορουμ εδώ καθαρά σαν διαφήμιση για το κανάλι σου για να πάρεις ένα like παραπάνω.Θα συμφωνησωΤα vlogs με επιτυχια ασχολουνται με θέματα πιο ενδιαφεροντα, αλλα και ο vlogger πρέπει να μην χρησιμοποιει τοσο εύκολα τετρημενες φρασουλες τυπου καφετεριας, χρειαζεται να υπάρχει και μια ευφραδεια που να πλαισιωνει τα θεματα που παρουσιαζονταιΦιλικά Καλησπέρα και σε εσάς!Αρχικά να πω οτι "όλα" είναι υποκειμενικά και καθώς είμαστε σε ενα φόρουμ, ο καθένας λέει την προσωπική του άποψη.Με την σειρά μου λοιπόν, να ξεκαθαρίσω κι εγώ οτι όπως ο ίδιος λες, απο την στιγμή που δεν παρακολουθείς motovloggers, οχι ίσως αλλά σίγουρα δεν πιάνεις την ιδέα του motovlogging για να κρίνεις αυτό που βλέπεις με βάση.Τώρα, θα μπορούσα να μην επεκταθώ περαιτέρω, καθώς όπως είπα, τα περισσότερα πράγματα είναι υποκειμενικά. Σε κάποιους θα αρέσει το Α, σε κάποιους το Β, σε κάποιους τίποτα και σίγουρα το motovlogging ή εγώ ο ίδιος σαν χαρακτήρας δεν είναι για όλους. Παρόλα αυτά, διακρίνω μια ειρωνία απέναντι μου αν θές οπότε θα σου εξηγήσω πως το βλέπω εγώ. Έχεις μπερδέψει τους reviewers με τους motovloggers. Άλλο στύσιμο το ενα, άλλο στύσιμο το άλλο και ΟΤΑΝ αυτά τα δυο συνδυάζονται, γίνεται είτε απο κάποιον με "ολόκληρο συνεργείο" απο πίσω, είτε απο κάποιον που ασχολείται με το Youtube σαν full time job.Σε ο,τι έχει να κάνει με την φρασεολογία μου και τις "τετρημένες φρασούλες", συγγνώμη παιδιά, ενα απλό ΙΕΚ Πληροφορικής έβγαλα και δουλεύω σε σούπερμάρκετ. Άν είχα τελειώσει δικηγόρος, θα ήμουν με κουστούμι, σκαρπίνια και λεξιλόγιο με το "νι" και με το "σίγμα", μέσα στην Ευελπίδων να βγάζω λόγο αντί να κάνω κάτι που γουστάρω και με ψυχαγωγεί τις ελεύθερες μου ώρες πάνω σε μια μηχανή, ενα δερμάτινο και μια κάμερα στο κράνος. Επίσης, θα προσπαθήσω να με "διορθώσω" όταν κάποιος έρθει και μου πει παραδειγματικά "προτείνω να μην χρησιμοποιείς τόσο το χέρι σου" για λόγους ασφάλειας ή επειδή πραγματικά μπορεί να ζαλίζει (valid reasons) αλλά του στυλ "δεν μου αρέσεις, μου θυμίζεις τσουκαλά και είσαι γελοίος", απαντάω απλά - ναι εντάξει και τι μου το λες τώρα ?Vlogs με επιτυχία υπάρχουν κάθε λογής, μέσα σε αυτά είναι και τα motovlogs. Τώρα για ενδιαφέρον θέματα, υπάρχουν πολιτικά vlogs, θρησκευτικά vlogs, χίλια δυό άλλα vlogs και η Βουλή αλλα σίγουρα ΟΧΙ (τουλάχιστον στο 95% απο αυτά) τα motovlogs! Σε όλα αυτά φαντάζομαι οτι υπάρχει ευφράδεια λόγου και θεματολογία με πολύ χαβαλέ για τον οποιοδήποτε θέλει να τα παρακολουθεί και μαγκιά του. Εγώ προσωπικά δεν είμαι ενας απο αυτούς, δεν γελάω με αυτά, δεν μου δίνουν τίποτα και δεν περνάω καλά την ελεύθερη μου ώρα.Για να το κλείσω, το έχω χιλιοπεί αμέτρητες φορές. Το συγκεκριμένο project βασίζεται στον χαβαλέ και στο χιούμορ, απο κάποιον που έχει τα καθημερινά του θέματα και τρεχάματα και θέλει λίγο να ξεσκάσει με αυτόν τον τρόπο. Ό,τι βγαίνει σαν υλικό, αρχικά πάει με τα δικά μου γούστα και οχι με τα πρέπει του οποιουδήποτε.ΥΓ. Το συγκεκριμένο τόπικ το άνοιξα για να γίνει γενικότερη διαφήμηση της φάσης του motovlogging και να λέμε τις "χαζομαρούλες" μας όσοι ήδη το παρακολουθούμε. Μέσα σε αυτό γίνεται και "διαφήμιση" της δουλειάς μου, ναι, που σε 12 χρόνια απο σήμερα θα χτυπίσω 500.000 subscribers για να βγάζω 1.000 ευρώ το μήνα..! Παρακαλώ τους moderators του φόρουμ ή τον οποιονδήποτε, αν κουράζει ή ενοχλεί το τόπικ, να κλειδωθεί/σβηστεί άμμεσα. Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2016 από τον Redux` 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 α)Δεν νομίζω ότι έχω μπερδέψει τους reviewers με τους motovloggers, γιατί στο κάτω κάτω ανέφερα πως τα εν λόγω βίντεο δεν έχουν αποκλειστικό θέμα την αξιολόγηση προιόντος αλλά έχουν... κάποιο θέμα! Και μάλιστα κάποιο θέμα σχετικό με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας.Ίσως ο όρος "motovlogger" για εσένα έχει άλλη ερμηνεία απο ότι για εμένα. Τύποι όπως ο M13, ή ο ariderslife, ξεκίνησαν γράφοντας βίντεο που το περιεχόμενο τους είχε κάποια σχέση με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, ή έστω με το τι έβλεπαν γύρω τους στις βόλτες τους σε σχέση με το οτι οδηγούσαν μοτοσυκλέτα. Αν δεν κάνω λάθος ο ariderslife μάλιστα έχει δηλώσει πως δεν ειναι motovlogger γιατί δεν συμμετέχει στο τσίρκο που χαρακτηρίζει τους περισσότερους στους οποίους έχει κολλήσει ο χαρακτηρισμός "motovlogger". Παρόλαυτα η μόνη διαφορά που βλέπω εγώ μεταξύ του ενός και του άλλου είναι πως ο ένας απλά κάνει facebook πάνω στη μηχανή του, ενώ ο άλλος μιλάει για κάτι που κατα πάσα πιθανότητα θα ενδιαφέρει άλλους μοτοσυκλετιστές.Μπορεί να τα βλέπω εγώ περίεργα αλλά θεωρώ οτι αυτό που περιγράφεις εσύ, δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας και δεν καταλαβαίνω γιατί θα ενδιέφερε κάποιον που οδηγάει μοτοσυκλέτα.2)Δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε λαικισμούς του στυλ "ενα δημοτικό έχω βγάλει και δουλεύω στα φανάρια για να ταίσω 6 στόματα". Εσύ μπορεί να το θεωρείς "στυλ σου" το ατελείωτο "ρε φιλε, ρε μαγκα, ακου εδω να σου πω εγω, πω μλκ!" και να παίζεις και μπεγλέρι... προτίμηση σου... εξέφρασα και εγώ την δική μου και αξιολόγησα αυτό που εσύ επέλεξες να εκθέσεις δημόσια.3)Φτάνουμε στο συνδιαστικό μου επιχείρημα. Χωρίς καμία κακία ή πρόθεση ειρωνίας... απλά είμαι περίεργος για το πως το βλέπεις εσύ όλο αυτό...Πιστεύεις ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της δουλειάς σου όπως λες και του να ανεβάζει κάποιος φωτογραφίες στο instagram απο τις διακοπες του και να γράφει απο κάτω "ήπιαμε τις ποτάρες μας στο beach bar και περνάμε σούπερ!".Είδος blog δεν είναι και αυτό? Δεν βλέπω δηλαδή πως το περιεχόμενο του video σου "Motovlogger απ'τα Lidl ft MinusF" έχει κάτι που θα ενδιαφέρει κόσμο που βρίσκει ενδιαφέρον γύρω απο τις μοτοσυκλέτες. Το βλέπω ακριβως το ίδιο με τη φάση του instagram που ανέφερα πιο πάνω.Εσύ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Δηλαδή κάτσε, για να καταλάβω. Είδες εσύ ένα απο τα βίντεο που ανέβασα το οποίο τυγχάνει να μην περιέχει κάτι σχετικό με μοτοσυκλέτα και αποφάσισες να παραθέσεις την άποψη σου δημόσια και με αυτό τον τρόπο. Απο τα 10 ολόκληρα βίντεο που έχω ένα μήνα τώρα, απο τα οποία τα 3 ή 4 έχουν καθαρά θέμα μοτοσυκλέτας, άλλα αυτό το "κάτι σχετικό με μηχανές" ή έστω "τι βλέπω τριγύρω μου όταν οδηγάω" και έβαλες ως παράδειγμα το συγκεκριμένο μου βίντεο, έναντι 2 "vlogger" οι οποίοι είναι στον χώρο 6 και 10 χρόνια ο καθένας, έχουν βγάλει πάνω απο 100-200 βίντεο αν όχι παραπάνω και μπαίνοντας στα 20 πιο πρόσφατα βίντεο τους, βλέπεις τίτλους όπως "Sex With a Different 20 Year Old Every Day", "The problem with GIRLS!" και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, το οποίο υλικό τραβιέται πάνω σε μια μηχανή με μιά κάμερα. Παρόλα αυτά λοιπόν, επειδή ξεκίνησαν με υλικό που είχε κάποια σχέση με τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, είναι "σωστοί" και όλοι οι άλλοι είναι τσίρκα.Άντε και λέμε οτι ολο αυτό που προσπαθείς να μου τεκμηριώσεις, βγάζει κάποιο νόημα. Εγώ αναρωτιέμε το εξής. Ποιός ακριβώς έχρισε τον οποιοδήποτε μεταλαμπαδευτή της σωστής έννοιας του "Motovlogging" ? Ποιός ακριβώς λέει οτι όσοι κάνουν motovlogs, τα θέματα τους πρέπει πάντα να έχουν σχέση καθαρά και μόνο με μοτοσυκλέτες ? Και άν θες να μιλήσουμε καθαρά με όρους, την τελευταία φορά που τσέκαρα, βρήκα αυτά..Motovlogger:A motorcyclist who uses a camera inside or outside his or her helmet with an attachable microphone that rides around and talks about random things. Most Motovloggers are on YouTube.A motovlog is a type of video log recorded by a person while riding a motorcycle. The word is a neologism and portmanteau derived from "motorcycle", "video" and "log".Τώρα, απο την στιγμή που απευθύνθηκες κι εσύ δημόσια στο πρόσωπο μου με το "δικό σου στυλ" και εξ'αρχής σου παρέθεσα οτι η γενική μου άποψη είναι οτι τα περισσότερα πράγματα είναι υποκειμενικά, αλλά έπρεπε να το φτάσουμε μέχρι εδώ, τουλάχιστον τους "λαϊκισμούς" μου φοβάμαι οτι θα πρέπει να τους δεχτείς. Όπως καταλαβαίνεις, ναι μεν δικαίωμα σου που εξέφρασες την άποψη σου γιατί όντως "εκτίθεμαι" δημόσια αλλά και αυτό το φόρουμ δημόσιο είναι και το ίδιο κάνεις κι εσύ με τον γραπτό σου λόγο απέναντι μου.Εν κατακλείδι, θα μπορούσα να σε αγνοήσω ? Θα μπορούσα. Δεν το έκανα. Θα μπορούσα επίσης να σου απαντήσω ειρωνευόμενος το "δικό σου στυλ" ? Θα μπορούσα αλλά ούτε αυτό το έκανα. Προφανώς, για μένα, 10 βίντεο ή 495 ποστ κάποιου δεν είναι αρκετά για να πάρω το ελεύθερο και να εκφέρω άποψη για τον χαρακτήρα του ενώ δεν εχω ιδέα ποιός πραγματικά είναι και τι ρόλο βαράει.. Εσύ αν είσαι υπεράνω και μπορείς, μαγκιά σου αλλά προσπάθησε τουλάχιστον να το κάνεις σωστά. Στην ερώτηση σου, θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω. Είναι τουλάχιστον ανούσια στα μάτια μου, καθώς παρέθεσα πως το βλέπω εγώ και την προσωπική μου άποψη παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 (τροποποιήθηκε) Διάβασα όλο αυτό που έγραψες αλλά δεν κατάλαβα τίποτα πέρα απο το "ασε ρε φιλε" που εκφράζεις γενικά. Κυριολεκτικά δεν κατάλαβα τίποτα γιατί φοβάμαι αναλώνεσαι σε γενικεύσεις και όχι σε τοποθετήσεις, καθώς δεν υπάρχει καμία στο κείμενο σου, πέρα απο ένα γενικότερο κλίμα "είσαι λάθος μαγκα" χωρίς φυσικά καμία αιτιολόγηση πέρα απο το οτι εφόσον έχεις εσύ άλλη άποψη, ε...μάλλον θα κάνω λάθος εγω :P. Είσαι ελεύθερος να γράψεις και το "γιατί?" αν φυσικά υπάρχει κάτι γύρω απο αυτό.Είσαι ελεύθερος επίσης να συνεχίσεις την λυσσαλέα αυτοπροβολή σου με όποιο τρόπο μπορείς για να πάρεις τα likes σου και εσύ να πεις οτι κάτι κάνεις.Ούτε σου είπα εγώ οτι δεν εισαι motovlogger και γιαυτό θίχτηκες. Είσαι με τα όλα σου! Έγραψα απλά πως μάλλον έχουμε διαφορετικά πράγματα στο μυαλό μας για τον ορισμό και σε ρώτησα (για να καταλάβω τον δικό σου) αν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ αυτού που κάνεις και του να ποστάρει κάποιος φωτογραφίες απο τις διακοπές του στο instagram. Και αποφεύγεις να απαντήσεις. Θα μπορούσες πολύ εύκολα να απαντήσεις "οχι ρε φιλε, δεν υπάρχει διαφορά αλλά δεν βλεπω τι προβλημα υπαρχει με αυτο" και θα σου συμφωνούσα και θα συνεχίζαμε την ζωή μας.Σε αφήνω με ένα μικρό preview απο το κανάλι του ariderslife και ας βγαλει οποιος θελει οτι συμπέρασμα θέλει. Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2016 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2016 (τροποποιήθηκε) (δεν πρόλαβα το edit timeout)ΥΓ:Έχω την αίσθηση πως μέσα στην, κατα τα άλλα, ευγενή προσπάθεια σου να κάνεις κάτι που κάνουν κάποιοι άλλοι, ή να ανήκεις κάπου (θεμιτά και τα δύο), χάνεις τον στόχο.Δεν είναι όλοι οι πίνακες, τέχνη, δεν είναι όλη η μουσική, τέχνη, δεν είναι όλες οι ταινίες, τέχνη. Κάποια απο αυτά είναι απλά σκουπίδια. Η διαφορά είναι προφανώς στην ουσία, την έκφραση.Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτούμε τι ακριβώς εκφράζει το κάθε τι που βλέπουμε, ακούμε κλπ. Τα blogs (όλων των ειδών) είναι προφανώς ακριβώς αυτό... έκφραση... ιδεών...Νιώθω οτι αναλώνεσαι περισσότερο στο αν θα έχουμε ένα γαματο intro, αν θα γράφουν καλά τα γάντια μας στο βίντεο, αν θα κάθεται καλά η κάμερα, αν θα φαινόμαστε μαγκάκια, η φάση των shout outs, τα likes, τα subs, τα views και γιατί όχι... το monetize...Πέρα απο αυτά όμως προσπαθώ να καταλάβω τι θες να πεις σε κάποιο απο τα βίντεο αυτά και δεν βρίσκω κάτι... εγώ... κάποιος μπορεί να βρίσκει, σίγουρα... και τα βιντεο της παολα έχουν χιλιάδες views.Οπότε οκ πες τα έκανες όλα τα παραπάνω... δεν πιστεύεις οτι αυτό που έχεις να πεις πρέπει να έχει και κάποια ουσία για να σε διαβάσει ο άλλος όχι για το γαματο ιντρο, οχι για τα γαντια σου, οχι για τα shout out ουτε για το οτι κανεις διαφήμιση εδω στο mybike...? Δεν πιστεύεις οτι οκ αφου θες να φωνάξεις για να ακουστείς και για να γυρίσει κάποιος προς το μέρος σου, θα έπρεπε να έχεις μετά και κάτι να του πεις? Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2016 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bellerophon.motovlog 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2016 Καταρχην ενα μεγαλο μπραβο στον Redux που ανοιξε αυτο το θεμα!Εδω μπορειτε να βρειτε το τελευταιο μου video με τις 10 καλυτερες στιγμες τις εβδομαδαςΑπολαυστε το ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bellerophon.motovlog 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 https://m.youtube.com/watch?v=jdhHDnw6l4M H Ευτυχία διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα !! 0-100 kmh Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες