Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Την καλημέρα μου σε όλους!Την ιδέα για το συγκεκριμένο τόπικ την έδωσε ο φίλος @kafao1 σε προηγούμενη συζήτηση όπου ζητούσα απόψεις, ιδέες και προτάσεις για το όλο project. Aφού πήρα το ΟΚ απο συντονιστή του φόρουμ για το αν είναι συνετό να ανοιχτεί καινούργιο θέμα (καθώς υπάρχουν ήδη τόπικ για γενικά GoPRO βίντεο), είπα να το ξεκινήσω.Απ'όσο έχω καταλάβει, λίγοι είμαστε που στον ελέυθερο μας χρόνο παρακολουθούμε την φάση του Motovlogging, παρόλα αυτά αν υπάρχουν άτομα που δεν την γνωρίζουν ή απλά δεν την έχουν ψάξει για Χ,Ψ λόγους, γιατί οχι να βρούν ένα έναυσμα εδώ! Επίσης, όποιος θέλει να δείξει δουλειά του ή ενδέχεται να ξεκινήσει κάτι παρόμοιο, απο το να πετάει δεξιά κι αριστερά τα βίντεο του, γιατί οχι να τα βάζει εδώ όμορφα και συμμαζεμένα.Το λοιπόν, στο τελευταίο μου βίντεο αναφέρω κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς για το Ride of the Century που έγινε στην Θεσσαλονίκη πρίν λίγες μέρες.. Το κομμάτι μου που ήθελε να πάει ακόμα με "τσινάει" παιδιά..Τέλος, θα ποστάρω κάποια Motovlogging κανάλια απο το εξωτερικό και πάνω κάτω απο που εγώ εμπνεύστηκα το όλο project για όποιον τυγχάνει και ενδιαφέρεται.USAWalterrificChaseontwowheels (Απίστευτη δουλειά το παλικάρι. Reviews, first rides, editing, χαβαλές, photoshoots κλπ όλα σε ένα!)Jake TheGardenSnake (Supermoto)MotonosityJoeGo101Hunter HondaCanadasnowcatUKRoyalJordanianSmoAustraliaAridersLifeRidingWithTomΗ θηλυκή πλευρά του MotovloggingTankGrrrlRed RennaA Girl and Her BikeLJ: The Friendly HooliganCherrieBlossomsΈλληνες του εξωτερικούBellerophonΕλλάδαJIMMYBOYMinusFormality 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Snowcat,A Girl And Her Bike,RoyalJordanian,chaseontwowheels,6foot4honda πάρα πολύ καλοί.Οι αγαπημένοι μου είναι Walterrific και Suburban Delinquent.Πολύ ωραία φάση το motovlog. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 ο snowcat κανει λές κ εχει συνεχεια περιοδο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χαχαχαχα ΠΟΣΟ αλήθεια φίλε!!! Έχει απίστευτα πλάνα σε κάποια βίντεο του βέβαια αλλά σε φάσεις με κουράζει όντως με την περίοδο του..!Τάκη! Αδερφέ, ο Sub. Delinquent πολύ ινδιάνος ρε φίλε. Γι'αυτό είπα να μην τον βάλω στην λίστα. :PΑγαπημένοι είναι Walterrific, Smo και BY FAR το καλύτερο all-around κανάλι το έχει ο Chaseontwowheels κατά την άποψη μου.Ακολουθεί δυνατό παράδειγμα πως ο συνδυασμός μηχανής και Multimedia μπορεί να αποφέρουν πολύ όμορφα αποτελέσματα, πέραν του κλασικού "χαζομπλαμπλα". Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2016 από τον Redux` Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Αγαπάω Street Triple και τρικύλινδρα, πως να το κάνουμε.Οπότε η λύση είναι μία. Θα πάρω Transalp!! ^_^ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2016 Σε πόσους με action cam μπορεί να έχει τύχει αυτό ρε παίδες.. Τραβάς το άψογο υλικό μέχρι να πάρεις πρέφα οτι η μπαταρία της κάμερας είχε άλλα σχέδια..Δεν το πήρα καθόλου καλά πάντος! :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Shout-out σε φίλο Motovlogger γιατί είμαστε ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ!Άντε και σε κάνα 3 χρόνια να γίνουμε τρείς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Το μονο που θα σου πω ειναι αν μπορεις να περιορισεις λιγο τη κινηση του κεφαλιου σου και του χεριου σου γιατι ζαλιζει λιγακι στη καμερα.Και οδηγας με ενα χερι μες στη κινηση που δε το συνιστω γιατι απλα ποτε δε ξερεις τι γινεται!ασε το χερι αν κινεισαι καπου πιο ανοιχτα..Συνεχισε ετσι το πας μια χαρα! ΥΓ. BaronVonGrumble παιδες τον ξεχασατε.Προσωπικα τον θεωρω θεουλη απλα.Και το δευτερο του καναλι το 44teeth ειναι παρα πολυ ωραιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Συμφωνώ και εγώ για το χέρι. Ήθελα να το γράψω στο youtube. Δε χρειάζεται και σε φάσεις με φοβίζεις γιατί ουσιαστικά οδηγείς μόνο με το ένα. Η ασφάλειά μας πάνω από όλα! Κατά τα αλλά μου αρέσει ο τρόπος σου! Συνέχισέ το. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το μονο που θα σου πω ειναι αν μπορεις να περιορισεις λιγο τη κινηση του κεφαλιου σου και του χεριου σου γιατι ζαλιζει λιγακι στη καμερα.Και οδηγας με ενα χερι μες στη κινηση που δε το συνιστω γιατι απλα ποτε δε ξερεις τι γινεται!ασε το χερι αν κινεισαι καπου πιο ανοιχτα..Συνεχισε ετσι το πας μια χαρα! ΥΓ. BaronVonGrumble παιδες τον ξεχασατε.Προσωπικα τον θεωρω θεουλη απλα.Και το δευτερο του καναλι το 44teeth ειναι παρα πολυ ωραιοΣυμφωνώ και εγώ για το χέρι. Ήθελα να το γράψω στο youtube. Δε χρειάζεται και σε φάσεις με φοβίζεις γιατί ουσιαστικά οδηγείς μόνο με το ένα. Η ασφάλειά μας πάνω από όλα! Κατά τα αλλά μου αρέσει ο τρόπος σου! Συνέχισέ το. Νομίζω μέχρι κι εγώ συμφώνω περί χεριού παιδιά, παίζει να κουράζει. Χωρίς να θέλω να υπονομεύσω την ιδέα της ασφάλειας, που εννοείτε είναι πάνω απ'όλα, όντας 8 χρόνια καθημερινά στο δρόμο καθαρά και μόνο με μηχανή, μου βγαίνει τελείως αυθόρμητα (όταν νιώθω/ξέρω οτι με παίρνει) να οδηγάω με το ενα χέρι μόνο. Θα προσπαθήσω να το περιορίσω πάντως!Η κίνηση του κεφαλιού πάντος, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό θέλω να πιστεύω οτι δεν περιορίζετε. Είτε με κάμερα είτε χωρίς, συνέχεια έχω το νου μου και στην παραμικρή λεπτομέρια, πόσο μάλλον καθρέφτες που τους κοιτάω κάθε ~5 δευτερόλεπτα.. και η αλήθεια είναι οτι με έχει "σώσει" ούκο λίγες φορές το να ψυχολογήσω οδηγό 2 αμάξια μπροστά ή απλά κάποιον που ήταν έτοιμος να ξεπαρκάρει πάνω μου κλπ κλπ.Ευχαριστώ για τα tips, να'στε καλά! ΥΓ. Έχει ήδη τραβιχτεί extra υλικό για 10 βίντεο ξέρω γώ, οπότε να με συγχωρείτε αν χρειαστεί να υπομείνετε το "χέρι του καραγκιόζη" για κάποια βίντεο ακόμη. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2016 από τον Redux` Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Προτείνω και το εξής: πέρα από τις καθημερινές διαδρομές σπίτι-δουλειά, κλπ. μπορείς να κανονίσεις και περάσματα από σημεία πιο γνωστά της πόλης ή που αξίζει να τα δείξεις για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Φαντάσου πχ ότι σε βλέπει και κόσμος που δεν μένει ή δεν έχει έρθει Σαλόνικα. Σε αυτούς τι θα τους έδειχνες, πού θα τους πήγαινες βόλτα και τέτοια φάση δηλαδή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Προτείνω και το εξής: πέρα από τις καθημερινές διαδρομές σπίτι-δουλειά, κλπ. μπορείς να κανονίσεις και περάσματα από σημεία πιο γνωστά της πόλης ή που αξίζει να τα δείξεις για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Φαντάσου πχ ότι σε βλέπει και κόσμος που δεν μένει ή δεν έχει έρθει Σαλόνικα. Σε αυτούς τι θα τους έδειχνες, πού θα τους πήγαινες βόλτα και τέτοια φάση δηλαδή.Πολύ σωστή πρόταση αδερφέ! Έχει τραβηχτεί ήδη σε ένα μικρό βαθμό, τέτοιου είδους υλικό, πχ Κάστρα (Κέδρινος Λόφος/Ζωολογικός κήπος) , Χορτιάτης πάνω ψηλά κλπ αλλά δεν έχει γίνει ακόμα μοντάρισμα. Η αλήθεια είναι οτι θα είναι η μειονότητα, καθώς χρόνος και χρήμα είναι περιορισμένα και θέλω να πιστεύω οτι οι περισσότεροι με νιώθετε. στις προτάσεις για άλλη μια φορά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 +1 για το χερι...φιλαρακι με ζ750 σε εχει δει στο δρομο και μου λεει ""ειδα εναν με μια καμερα στο κρανος, δε ξερω τι προσπαθει να κανει". "motovlogging λεγεται ηλιθιε του" λεω Το μονο που θα σου πω ειναι αν μπορεις να περιορισεις λιγο τη κινηση του κεφαλιου σου και του χεριου σου γιατι ζαλιζει λιγακι στη καμερα.Και οδηγας με ενα χερι μες στη κινηση που δε το συνιστω γιατι απλα ποτε δε ξερεις τι γινεται!ασε το χερι αν κινεισαι καπου πιο ανοιχτα..Συνεχισε ετσι το πας μια χαρα! ΥΓ. BaronVonGrumble παιδες τον ξεχασατε.Προσωπικα τον θεωρω θεουλη απλα.Και το δευτερο του καναλι το 44teeth ειναι παρα πολυ ωραιοπολυ καλος ο byron. ολοι θυμουνται που ειχε κανει το k7 1000 motocross οι καλοι ειναι:snowcat, doitwithdan, hunterhonda (πολυ γελιο ο τυπος), rj, chaseontwowheels, downshift83. ο χειροτερος για μενα ειναι ο motonocity, ανετα ο πιο γελοιος...απο γυναικες αυτη το πηγαινε καλα, αλλα τωρα το εχει παρατησει μαλλον 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Πορτοκαλί Ζ750 μήπως ? ;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Πορτοκαλί Ζ750 μήπως ? ;pνο, ενα μαυρο 07 με πρασινα-ασπρα αυτοκολλητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χαχαχααχ! Ωραία απάντησες όμως. Εχθές προχθές πέτυχα ενα Ζ750 πορτοκαλί, με κοιτούσε περίεργα, με προσπερνάει, σκάει μια μπάντα σαν να μην υπήρχε αύριο ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά μου και στρίβει σε στενάκι.. xDΥΓ. BaronVonGrumble όντως είναι ωραίος.6Foot4Honda, Do It With Dan, SUB. DELINQUENT (αρκετά ινδιάνος, ιδιαίτερα για US standards), Arson Rides (έχει γέλιο ο τύπος!) Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2016 από τον Redux` Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DarkLegend 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 εψαχνα καιρο να βρω Ελληνες motovlogers ^_^αν καταφερεις περνε και κανε reviews σαν τον chaseontwowheels ;) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 +1 για το χερι...φιλαρακι με ζ750 σε εχει δει στο δρομο και μου λεει ""ειδα εναν με μια καμερα στο κρανος, δε ξερω τι προσπαθει να κανει". "motovlogging λεγεται ηλιθιε του" λεω πολυ καλος ο byron. ολοι θυμουνται που ειχε κανει το k7 1000 motocross οι καλοι ειναι:snowcat, doitwithdan, hunterhonda (πολυ γελιο ο τυπος), rj, chaseontwowheels, downshift83. ο χειροτερος για μενα ειναι ο motonocity, ανετα ο πιο γελοιος...απο γυναικες αυτη το πηγαινε καλα, αλλα τωρα το εχει παρατησει μαλλον νταξει ο μπαρον ειναι τρελος και εχει ψυχολογικα,σωστος μηχανοβιος δλδτο Κ στο λασπολουτρο επος αλλα και το ταξιδι ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στη Βαρκελωνη αφασιαΔε ξερω αλλα προτιμω τους καλους αγγλους παρα τα χαζοχαρουμενα αμερικανακια.Οσο για τον snowcat πραγματικα δε ξερω γιατι εχει τοση επιτυχια.Τον βαριεμαι.Η για το χαλασμενο του hyper θα λεει η θα ριχνει καντηλια.Εχουν δρομους 5 λωριδες και γκρινιαζει,στο ελλαδισταν θα ηταν με ηρεμηστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 Βασικά ο snowcat είναι by far αυτός που βαριέμαι περισσότερο.. Το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι στα βιντεάκια του είναι οι λήψεις Drone, πραγματικά.Τσεκάρετε Smo επίσης. Full τυπάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 Είχα αυτό το σκηνικό κάποιες μέρες πριν... Κρίμα που υπάρχει τόσος κομπλεξισμός χωρίς λόγο. Τι να πώ.. Θα ανέβει βιντεάκι αύριο λογικά που θα εξηγεί την όλη φάση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Αυταααααα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Αυταααααα.. Απο την στιγμη που οπως λες εβγαλες ακρη αδικα χαλιεσαι και μαλιστα αν πουμε οτι το κοινο σου = "πελατες" γιατι και το motovloging μπιζνα ειναι μην ξεχνας οτι ο πελατης εχει παντα δικιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2016 Απο την στιγμη που οπως λες εβγαλες ακρη αδικα χαλιεσαι και μαλιστα αν πουμε οτι το κοινο σου = "πελατες" γιατι και το motovloging μπιζνα ειναι μην ξεχνας οτι ο πελατης εχει παντα δικιο... Περισσότερο τσατίλα την ώρα που τα έλεγα στο βίντεο είναι, παρά πραγματική ενόχληση οπότε ολα καλά.Για το 2ο σκέλος, σεβαστή η άποψη σου αλλα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκαιο και το Youtube/Motovlogging θα γίνει μπίζνα όταν πάρω τα λεφτά που έχω δώσει για τον εξοπλισμό του project και τουλάχιστον τις βενζίνες του, δηλαδή ποτέ. Με 50-100-5.000, καλά καλά 50.000 subscribers, ακόμα μέσα μπαίνεις. Έχω συμβιβαστεί με αυτό, οπότε δεν το βλέπω και σαν μπιζνα. Το βλέπω σαν χαβαλέ και σαν χόμπι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Καλή φάση το κρανάκι!Και για άλλη μια φορά καταπληκτική δουλειά απο τον Chase. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redux` 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2016 Μια αναδρομή στο φτωχό μου 2τροχο παρελθόν..Έπεσε πολύ κλάμα καθώς γινόταν το editing στο συγκεκριμένο βίντεο.. ΥΓ. Άν παρεξηγηθεί κανείς με την αγάπη που βγάζω, δεν με νιάζει καθόλου! Προσωπικά γούστα είναι αυτά και γίνεται για χαβαλέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες