CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2016 Εδω διαφωνω καθετως! Τα παπια βγαζουν πανω απο 100.000km χωρις ανοιγμα μοτερ το 250αρι ειναι ακομα πιο ξεκουραστο.Δε μιλαμε για τα παλια 250αρια τετρακυλινδρα οπου θα το δικαιολογουσα.Προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο να μην αντεχουν αυτα τα μοτερ τοσα km,το R1 μου αντεξε 100.000km και ειναι μοτερ υψηλων επιδοσεων. Σωστο αυτο για τα παπια δεν το σκεφτηκα...αλλα ξερω παραδειγματα φιλων με μονοκυλινδρα εντουρακια που στα 70000 αρχιζαν τις πληρωμες και να τα ρεκτιφιε και να οι φλαντζες..και καλα μηχανακια οχι ισπανικα και ιταλικα. Παντως επιμενω οτι αν μου βγαλει 90000 απροβληματιστα χλμ θα εχει βγαλει τα χρηματα του.(βεβαια με τα οικονομικα που εχω δεν δεν ξερω αν θα λεω τα ιδια τοτε ). Τι χλμ ειχε το R1? Εννοω τουριστικα ή κοφτες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2016 Εδω διαφωνω καθετως! Τα παπια βγαζουν πανω απο 100.000km χωρις ανοιγμα μοτερ το 250αρι ειναι ακομα πιο ξεκουραστο.Δε μιλαμε για τα παλια 250αρια τετρακυλινδρα οπου θα το δικαιολογουσα.Προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο να μην αντεχουν αυτα τα μοτερ τοσα km,το R1 μου αντεξε 100.000km και ειναι μοτερ υψηλων επιδοσεων. Bill, συμπέρασμα θα βγάζαμε αν ένα ninja 250R έμενε σε ένα ζευγάρι χέρια συνεχώς. Μέχρι τα 100Κ+++Δυστυχώς τα περισσότερα ninjaκια, είναι σκυλοταλαιπωρημένα, έχουν περάσει πολλά (κ@υλωμένα) ζευγάρια χέρια και συνήθως μόνο με χρήματα για βενζίνη άντε και λάστιχα......Τα συγκεκριμένα μοτέρ, με νορμάλ συντήρηση αντέχουν πάραααα πολλά km.Είναι ίδια μοτέρ με τα eliminator/zzr/gpz που έρχονταν από Ιαπωνία, την «χρυσή» δεκαετία του '90, με πολλές δεκάδες χιλιάδες km! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2016 Bill, συμπέρασμα θα βγάζαμε αν ένα ninja 250R έμενε σε ένα ζευγάρι χέρια συνεχώς. Μέχρι τα 100Κ+++Δυστυχώς τα περισσότερα ninjaκια, είναι σκυλοταλαιπωρημένα, έχουν περάσει πολλά (κ@υλωμένα) ζευγάρια χέρια και συνήθως μόνο με χρήματα για βενζίνη άντε και λάστιχα......Τα συγκεκριμένα μοτέρ, με νορμάλ συντήρηση αντέχουν πάραααα πολλά km.Είναι ίδια μοτέρ με τα eliminator/zzr/gpz που έρχονταν από Ιαπωνία, την «χρυσή» δεκαετία του '90, με πολλές δεκάδες χιλιάδες km!Συμφωνω με το σκεπτικο αλλα μιλαω για 2 ατομα που γνωριζω προσωπικα και τα εχουν απο 1ο χερι.Σε γνωστο μηχανικο εδω που επισκευαστηκε μας ειπε οτι και και τα παλια μοτερακια βαραγαν κοντα σε αυτα τα km!Mιλαω για το δικυλινδρο οχι τα τετρακυλινδρα. δηλαδη το ΚΛΕ250 κλπΑυτο που παρατηρησα μιας και την επαθα και εγω παντως ειναι οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.Για το R1 μου ας πουμε ξεκινουσα και εβλεπα μπιελες και στροφαλους στο car(εκτος απο το βολαν που ειναι το κλασικο) πολυ πριν βαρεσει στροφαλο το δικο μου.Λεω ενταξει θα ετυχε...Μετα ψαχνομουν για μοτερ,πηρα εναν τηλ που πουλαγε ενα μεταχειρο και μου ειπε οτι τον ειχαν παρει αλλοι 5-6 που σε ολους ειχε βαρεσει μπιελα-στροφαλο.Για CBR1000 07 και τα επομενα δεν εχει τυχει να δω ποτε και κοιτουσα απο περιεργεια γιατι ημουν μεταξυ αυτων των 2 μοντελων το 2010.Πιστευω οτι πρεπει να ειμαστε πολυ υποψιασμενοι απο τετοιες αγγελιες γενικα γιατι λογικα θα υπαρχει ζητηση οποτε και ενδεχομενο προβλημα!Δε λεω οτι βαρανε ολα αλλα οτι υπαρχει μια ευαισθησια ενω αλλα μοντελα αντεχουν πολυ περισσοτερο την καταπονηση(πχ TDM-Varadero που περναει απο τοσα καγκουροχερια και ομως ειναι σκυλι) Σωστο αυτο για τα παπια δεν το σκεφτηκα...αλλα ξερω παραδειγματα φιλων με μονοκυλινδρα εντουρακια που στα 70000 αρχιζαν τις πληρωμες και να τα ρεκτιφιε και να οι φλαντζες..και καλα μηχανακια οχι ισπανικα και ιταλικα. Παντως επιμενω οτι αν μου βγαλει 90000 απροβληματιστα χλμ θα εχει βγαλει τα χρηματα του.(βεβαια με τα οικονομικα που εχω δεν δεν ξερω αν θα λεω τα ιδια τοτε ). Τι χλμ ειχε το R1? Εννοω τουριστικα ή κοφτες?Πιστευω οτι θα αντεξει πολυ περισσοτερο το Suzuki γιατι γενικα στα μοτερ την εμπιστευομαι βασει οσων εχω δει.(Εκτος απο το VSstrom1000)Στo R1 εκανα τη χρηση που του αρμοζε! Τα GSXR ομως αντεχαν περισσοτερο και σε πιο σκληρη χρηση...επασχαν στα πλαισια και σε αλλους τομεις αλλα τα μοτερακια σκυλοι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2016 Καλησπέρα σας!Επειδή -όπως σωστά μάντεψε ο moto99- ήλθα, είδα και για ΣΚ απήλθα, επιστρέφω για να συμπληρώσω ένα link για ένα thread που έχει μαζεμένες μπόλικες πληροφορίες σχετικές με το CBF 250 που ίσως φανούν χρήσιμες σε πιθανό ιδιοκτήτη.Αν υπάρχει κάτι που θεωρείτε χρήσιμο να συμπληρωθεί στο παραπάνω μου κείμενο περιμένω προτάσεις Στα περί αντοχής στο χρόνο, θα περίμενα λόγω σχετικά χαμηλής απόδοσης να ... μακροημερεύουν αυτά τα μοτέρ, δυστυχώς δεν γνωρίζω αρκετούς ιδιοκτήτες για να βγει ένα κάπως ασφαλές συμπέρασμα για την ημερομηνία λήξης. Απ' ότι φαίνεται, το να μηδενίσει μία ή δύο φορές το κοντέρ, όπως συνέβαινε με άλλες μοτό, δεεεν!@flying, δεν έχεις άδικο για τα roadster, αλλά στο Αγρίίίνιο της εφηβείας (ακούς να με πει Πατρινό ο Καταρρακτιώτης ) τα άκουγα ως μπες μες στο καμπριολέ, πάμε για κανά καφέ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες