Jump to content
Sign in to follow this  
PanosMpo

Αγορά : μηχανάκι από 250-350cc

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μηχανάκι από 250 έως 350cc. Άντε το πολύ μέχρι 400cc. Και το θέλω πιο πολύ για την πόλη αλά θέλω να πηγαίνει κιόλας. Να μην ζορίζεται. Το θέμα,όμως,είναι οτι δεν ξέρω τι μηχανάκι να πάρω. Επίσης,να είναι καλό,να αντέχει με την πάροδο του χρόνου και να μην βγάζει προβλήματα. Ειμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Καλησπέρα Πάνο,θα σου προτεινα ενα Dualsport.Δε γνωριζω αν σ αρεσει η ταχυτητα,η βολικοτητα ή το offroad,ωστοσο πιστευω οτι τα dualsport ειναι τα καλυτερα begginer bikes καθως:
δε χαμπαριαζουν αν σου πεσουν
, εχουν φθηνα ανταλλακτικα ειναι βολικα(σχετικα) και σε πανε κ καμια εντουροβολτα με το φιλαρακι σου 

Το Suzuki Dr350 h Dr250 πως σου φαινεται; Παλιο αλλα σκυλι

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα μηχανάκι από 250 έως 350cc. Άντε το πολύ μέχρι 400cc. Και το θέλω πιο πολύ για την πόλη αλά θέλω να πηγαίνει κιόλας. Να μην ζορίζεται. Το θέμα,όμως,είναι οτι δεν ξέρω τι μηχανάκι να πάρω. Επίσης,να είναι καλό,να αντέχει με την πάροδο του χρόνου και να μην βγάζει προβλήματα. Ειμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Καλησπέρα Πάνο,θα σου προτεινα ενα Dualsport.Δε γνωριζω αν σ αρεσει η ταχυτητα,η βολικοτητα ή το offroad,ωστοσο πιστευω οτι τα dualsport ειναι τα καλυτερα begginer bikes καθως:
δε χαμπαριαζουν αν σου πεσουν
, εχουν φθηνα ανταλλακτικα ειναι βολικα(σχετικα) και σε πανε κ καμια εντουροβολτα με το φιλαρακι σου 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το σκουτερ ειναι αρκετα χρειστικο εκτως και αν το θες για εξορμησεις... εκει ναι ενα dualsport θα κανει καλητερη δουλεια αλα γενικως για τη πολη ειναι πολυ καλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλος πάντων, έχω χρόνο ακόμα μπροστά μου και θα ψαχτω για όλα για να δω τι μου αρέσει περισσότερο. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια παιδιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

exc300

Εγώ λέω να πάρει ένα Maico 700 είναι πολύ αδύναμο το 300άρι. Καλά, διαβάζετε τι ζητάει ο άνθρωπος ή πυροβολάτε και όποιον παρει ο χάρος ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα