Jump to content
Sign in to follow this  
geos_

Τακάκια για Honda cbr 250r

Recommended Posts

Σύντροχοι καλημέρα,

ήρθε η ώρα για αλλαγή τακακίων και μετά από πολύ σκέψη αλλά κυρίως από πολύ ψάξιμο στις τσέπες μου (με ατυχή αποτελέσματα) αποφάσισα να κάνω την αλλαγή στα τακάκια  μόνος μου και βάση του πάρα πολύ καλού θέματος ενός σύντροχου εδώ μέσα που δίνει σαφέστατες οδηγίες για το πως μπορεί να γίνει. Επειδή εμπειρία μεγάλη δεν έχω αλλά έχω πολύ όρεξη να μάθω θα το προσπαθήσω μόνος μου. 

Η ερώτηση είναι η εξής:

ποια τακάκια να προτιμήσω και από που μπορώ να τα προμηθευτώ; 

Έχω διαβάσει εδώ μέσα για τα Ferodo καλά λόγια αλλά στο επίσημο site βρίσκω κωδικό μόνο για το πίσω για το μπροστινό δεν έχει.  Επομένως οποιαδήποτε πρόταση θα είναι αποδεκτή και υπό σκέψη. επίσης αν μπορείτε να προτείνεται και μαγαζί που μπορώ να τα πάρω γιατί ενώ ξέρω δυο τρία έχουν συγκεκριμένα πράγματα ενώ θέλω να βάλω ότι το δυνατόν πιο καλό μπορώ. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολυ καλα ειναι τα braking για ποιο οικονομικα κοιτα premier αν εχεις απαιτησεις βαλε τα πρωτα αν το εχεις για να γραφει χιλιομετρα τα δευτερα. Τα φεροντο τα ειχα δοκιμασει πριν 10χρονια σε εντουρο μηχανη και δεν μου αρεσαν αλλα δεν λεει τιποτα αυτο.Με τα πρεμιερ στο cbf125 ημουν καλα αλλα κυριως γιατι τα αγοραζα 12ευρω και τα αλλαζα καθε 2 μηνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα μολις χτες αυτην την δουλεια (δεν τα αλλαξα μονος μου ομως) και εβαλα τα ferodo που ανεφερες....για μοντελο με αβς βγαινει κανονικα και για το μπροστα και για το πισω...νομιζω εχουν διαφορες με αυτα χωρις

επειδη εδω στο βολο δεν εβρισκα ιδιαιτερα καλες μαρκες, τα παρηγγειλα μεσω ιντερνετ απο τον λυρη στην πατρα

δεν εχουν στρωσει ακομα να σου πω για αποδοση και ουτε το πολυεψαξα απο αποψη εταιριων να σου πω την αληθεια :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον the big boy
τροποποιηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια καλη επιλογη επισης ειναι τα sbs, στον καταλογο της εχει κωδικους για ολα τα μοντελα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα