Dimitris Dim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΧΩ ΕΝΑ BEVERLY 125 ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 15 ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΙΑΤΟΡ ΜΑΛΛΟΣΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΥ...ΤΟ ΒΑΡΙΑΤΟΡ ΜΟΥ ΦΟΡΑΕΙ 9.5ΓΡ ΜΠΙΛΙΕΣ...ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΒΑΡΙΑΤΟΡ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ 6ΜΠΙΛΙΕΣ ΤΩΝ 9.5ΓΡ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 6 ΤΩΝ 14ΓΡ...ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ 14ΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ 3 ΤΩΝ 7.5ΓΡ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΤΩΝ 9.5ΓΡ..ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ? ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 10gr dr pulley θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 βαλε dr pulley Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitris Dim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ PULLEY ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡ...ΙΣΧΥΕΙ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melaxrini92 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 Καλησπερα επειδη σκεφτομαι και εγω να παρω beverly 125 θα ηθελα να μου πεις αν τραβαει με 2 ατομα επειδη ειναι βαρυ σκουτερ για τα κυβικα του και αν οι διαστασεις ειναι ιδιες με το beverly 300 ευχαριστωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2016 μακρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες