FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Ώπα, ώπα, μισό λεπτό ένα διάλειμα.... Καλά ρε κύριοι, Έχει τόσες μέρες και βγαίνει στην κεντρική σελίδα ένα θέμα με ''κλΙση''. Να γελάει μαζί μας όποιος μπαίνει επισκέπτης και δεν μας ξέρει (τότε θα γέλαγε περισσότερο αλλά τέσπα)Τόσοι admin και mods και πηδήχτε_κι_έρχομαι, ΕΝΑΣ δεν το έχει δει τόσες μέρες, να φτιάξει τον τίτλο να μην ξεφτυλιζόμαστε;Κατά τα άλλα μας κουνάτε το δάκτυλο άμα βάλουμε κανά βυζί παραπάνω στο κορίτσι της ημέρας...Για το όνομα του Σερ Κλάιβ δλδ.... Συνεχίστε, και κάντε όσοι μπορείτε μια αναφορά για τον τίτλο μπας και φιλοτιμηθεί κανείς... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Γεια σου φίλε, είμαι και εγώ ένας από αυτούς που κάνουν αβέρτα καταγγελίες για τους "κύριους" που παρκάρουν σε πεζοδρόμια, ράμπες αναπήρων, διαβάσεις πεζών, διαβάσεις τυφλών κλπ, έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό; Το θεωρείς παράλογο; Και ναι 10 φορές κοιτάω την δική μου "καμπούρα" πρώτα. Μην μας γαμάς την φάρα, γάμα καλύτερα τους εκπαιδευτικούς σου και τους γονείς σου που σου έμαθαν να κάνεις όλα τα παραπάνω και να σου φταίνε αυτοί που ενοχλούνται με τις παρανομίες σου. με λιγα λογια συναγωνιστης του περιπτερα που ρουφιανεψε τον Jaggerjack Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2016 από τον ziaba 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για να ειμαστε δικαιοι υπαρχουν ρουφιανες κ ρουφιανιες, αν ρουφιανεψεις πχ ενα γαιδουρι που παραταει το καρο στην μεση του δρομου κ στα αρ#/%@ του ολα πολυ καλα κανεις, αλλα οταν ρουφιανευεις πχ παρκαρισμα μοτο σε φαρδυ πεζοδρομιο που δεν ενοχλει, τοτε εχεις ψυχολογικα κ θελει κοιταγμα. Ο νομος δεν ειναι αυτοσκοπος ειδικα οταν εχει εισπρακτικο χαρακτηρα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2016 από τον CafeRacer Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Ώπα, ώπα, μισό λεπτό ένα διάλειμα.... Καλά ρε κύριοι, Έχει τόσες μέρες και βγαίνει στην κεντρική σελίδα ένα θέμα με ''κλΙση''. Να γελάει μαζί μας όποιος μπαίνει επισκέπτης και δεν μας ξέρει (τότε θα γέλαγε περισσότερο αλλά τέσπα)Τόσοι admin και mods και πηδήχτε_κι_έρχομαι, ΕΝΑΣ δεν το έχει δει τόσες μέρες, να φτιάξει τον τίτλο να μην ξεφτυλιζόμαστε;Κατά τα άλλα μας κουνάτε το δάκτυλο άμα βάλουμε κανά βυζί παραπάνω στο κορίτσι της ημέρας...Για το όνομα του Σερ Κλάιβ δλδ.... Συνεχίστε, και κάντε όσοι μπορείτε μια αναφορά για τον τίτλο μπας και φιλοτιμηθεί κανείς...Ναι το ξέρω έχω ατίμωση την σελίδα πρέπει να κάνω ιαπωνικό σεπούκου μετά από αυτό αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το διορθώσω. Έβγαλα την αυτόματη ορθογραφία δεν πιστεύω να ξανά επαναληφθεί άμα δεν αρκεί αυτό η προσφορά για το σεπούκου ισχύει ακόμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Ναι, καταγγελία, επιβεβαίωση παράβασης, κλήση, που είναι το περίεργο; Ο ΚΟΚ απαγορεύει ρητά την διέλευση και φυσικά την στάθμευση στις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμιο. Έγινε η παρανομία συνήθεια και νιώθετε και αδικημένοι από πάνω;Γεια σου φίλε, είμαι και εγώ ένας από αυτούς που κάνουν αβέρτα καταγγελίες για τους "κύριους" που παρκάρουν σε πεζοδρόμια, ράμπες αναπήρων, διαβάσεις πεζών, διαβάσεις τυφλών κλπ, έχεις κάποιο πρόβλημα με αυτό; Το θεωρείς παράλογο; Και ναι 10 φορές κοιτάω την δική μου "καμπούρα" πρώτα. Μην μας γαμάς την φάρα, γάμα καλύτερα τους εκπαιδευτικούς σου και τους γονείς σου που σου έμαθαν να κάνεις όλα τα παραπάνω και να σου φταίνε αυτοί που ενοχλούνται με τις παρανομίες σου. Κανείς δεν αμφιβάλλει για το περιεχόμενο του Νόμου και τον ορισμό των παραβάσεων από τον ΚΟΚ.Όμως από την στιγμή που η πολιτεία δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της (επαρκείς χώροι στάθμευσης στο οδόστρωμα ή οριοθετημένοι οπουδήποτε αλλού για τα δίτροχα οχήματα) και όλα σχεδόν τα ιδιωτικά οργανωμένα πάρκινγκ δεν δέχονται δίτροχα οχήματα για προσωρινή στάθμευση (ωριαία ή ημερήσια), αναγκάζεσαι να παρκάρεις και πάνω σε πεζοδρόμια (όχι φυσικά σε διαβάσεις πεζών, τυφλών και ράμπες αναπήρων) χωρίς να εμποδίζεις την διέλευση κανενός. Κι αυτό γιατί αν κάνεις το λάθος και σταθμεύσεις νόμιμα (=η μηχανή παράλληλα με το πεζοδρόμιο και να καταλαμβάνει την θέση ενός τετράτροχου οχήματος) στο οδόστρωμα, γίνεσαι αποδέκτης ύβρεων, μετακίνησης ή και πτώσης του δίτροχου οχήματός σου κλπ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2016 Ναι το ξέρω έχω ατίμωση την σελίδα πρέπει να κάνω ιαπωνικό σεπούκου μετά από αυτό αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το διορθώσω. Έβγαλα την αυτόματη ορθογραφία δεν πιστεύω να ξανά επαναληφθεί άμα δεν αρκεί αυτό η προσφορά για το σεπούκου ισχύει ακόμα.2o λάθος σερί (ατίμωση). Προσφέρομαι να γίνω ο kaishakunin σου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 2o λάθος σερί (ατίμωση). Προσφέρομαι να γίνω ο kaishakunin σου... Κάτσε μισό είμαι 93.7% σίγουρος πως έτσι γράφετε το "ατίμωση". Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Κάτσε μισό είμαι 93.7% σίγουρος πως έτσι γράφετε το "ατίμωση".Μάλλον ήθελες να πεις "ατιμάσει" γιατί αλλιώς δεν κολλάει συντακτικά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2016 Ώπα, ώπα, μισό λεπτό ένα διάλειμα.... Καλά ρε κύριοι, Έχει τόσες μέρες και βγαίνει στην κεντρική σελίδα ένα θέμα με ''κλΙση''. Να γελάει μαζί μας όποιος μπαίνει επισκέπτης και δεν μας ξέρει (τότε θα γέλαγε περισσότερο αλλά τέσπα)Τόσοι admin και mods και πηδήχτε_κι_έρχομαι, ΕΝΑΣ δεν το έχει δει τόσες μέρες, να φτιάξει τον τίτλο να μην ξεφτυλιζόμαστε;Κατά τα άλλα μας κουνάτε το δάκτυλο άμα βάλουμε κανά βυζί παραπάνω στο κορίτσι της ημέρας...Για το όνομα του Σερ Κλάιβ δλδ.... Συνεχίστε, και κάντε όσοι μπορείτε μια αναφορά για τον τίτλο μπας και φιλοτιμηθεί κανείς...Που τους είδες ? Εγώ τον τελευταίο καιρό βλέπω μόνο τον Ksino και τον Themata. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες