Jump to content
Sign in to follow this  
erikos

Λάστιχα για ninga 250

Recommended Posts

Καλησπέρα!
Όπως καταλάβατε έφτασε η ώρα.
Έχω διαβάσει διάφορα εκπονήματάκια περί ελαστικών από το φόρουμ. Θα ήθελα γνώμες/προτάσεις για το ποίες επιλογές έχω, είτε από ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου μοντέλου είτε από  όποιον απλά γνωρίζει και θα ήθελε να συνεισφέρει με τη γνώμη του. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Pirelli Diablo Rosso 2, Bridgestone S20 (EVO), Michelin Pilot Power 2CT και Dunlop Sportsmart. Μπορείς να ψάξεις μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα του καθενός και ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέλω σου προσανατολίζεσαι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Pirelli Diablo Rosso 2, Bridgestone S20 (EVO), Michelin Pilot Power 2CT και Dunlop Sportsmart. Μπορείς να ψάξεις μειονεκτήματα-πλεονεκτήματα του καθενός και ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέλω σου προσανατολίζεσαι :)

Η χρηση θα ειναι κυριως εθνικες οδοι,αλλα και λιγο πολη.Γενικα ενα λαστιχο που να κραταει αρκετα καλα σε στεγνο, και απλα αξιοπρεπως σε βρεγμενο,μη σκωτωθουμε κιολας.. Περιγραφω κατι που υφισταται ή μπα? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η χρηση θα ειναι κυριως εθνικες οδοι,αλλα και λιγο πολη.Γενικα ενα λαστιχο που να κραταει αρκετα καλα σε στεγνο, και απλα αξιοπρεπως σε βρεγμενο,μη σκωτωθουμε κιολας.. Περιγραφω κατι που υφισταται ή μπα? :P

Προτιμάς λιγότερη διάρκεια ζωής και καλύτερο κράτημα ή το αντίθετο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτιμάς λιγότερη διάρκεια ζωής και καλύτερο κράτημα ή το αντίθετο?

χμμ..δε θα ελεγα πως ειμαι σιγουρος. ποση ειναι η λιγη και ποση η πολλη διαρκεια?
υποθετω οτι μιλαμε για κατι περιπου στη μεση, ισως βαραινοντας προς το κρατημα,απλα οχι σε βαθμο που να καταληγουν τελειως απροσπελαστα απο οικονομικης αποψης/χρονου που θα τα αλλαζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως προτείνω τα S20 πιστεύω είναι τα πιο ισορροπημένα σε στεγνό-βρεγμένο κράτημα και χιλιομετρική απόδοση. Περίμενε βέβαια να ακούσεις και απόψεις άλλων :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως προτείνω τα S20 πιστεύω είναι τα πιο ισορροπημένα σε στεγνό-βρεγμένο κράτημα και χιλιομετρική απόδοση. Περίμενε βέβαια να ακούσεις και απόψεις άλλων :_thumbsup:

εγινε! παντως ευχαριστω που ασχοληθηκες! θα τα κοιταξω ολα. :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα προσεξα οτι εχω γραψει σαν ουγκανο τον τιτλο..:crazy:

Ασχετο αλλα καναν καλο λαστιχα ξερουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τη στιγμή που το θες για εθνική μην βάλεις rosso 2,τσάμπα θα πάει το λάστιχο 

Αφού το θες μόνο για ευθεία βάλε κάτι σκληρό να κρατήσει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τη στιγμή που το θες για εθνική μην βάλεις rosso 2,τσάμπα θα πάει το λάστιχο 

Αφού το θες μόνο για ευθεία βάλε κάτι σκληρό να κρατήσει 

σε ποια περιπτωση δε θα πηγαινε τσαμπα? να καταλαβω θελω. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ποια περιπτωση δε θα πηγαινε τσαμπα? να καταλαβω θελω. :)

Επειδή είναι μαλακό λάστιχο και θα σου φαγωθεί πολύ γρήγορα στο κέντρο 

Είναι λάστιχο για στριφτερες διαδρομές γι αυτό και είναι μαλακό με καλό κράτημα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή είναι μαλακό λάστιχο και θα σου φαγωθεί πολύ γρήγορα στο κέντρο 

Είναι λάστιχο για στριφτερες διαδρομές γι αυτό και είναι μαλακό με καλό κράτημα 

οκ το χω! :)
Αγαπαμε στροφες! Δεν θα ειναι ο κανονας των διαδρομων μου,αλλα η αισθηση της μηχανης σε αυτες ειναι απιστευτη.
:wub:
Νομιζω παντως πως τεινω προς τα S20 (EVO).
Mπας και ξερουμε κανα καλο λαστιχα, ή οπου και αν παω την ιδια δουλεια θα μου κανουν?

υ.γ. με ενα απλο google search βρισκω κυριως την 140 διασταση και οχι την 130. Θεωρειτε οτι θα υπαρχει θεμα? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ το χω! :)Αγαπαμε στροφες! Δεν θα ειναι ο κανονας των διαδρομων μου,αλλα η αισθηση της μηχανης σε αυτες ειναι απιστευτη.:wub:
Νομιζω παντως πως τεινω προς τα S20 (EVO).
Mπας και ξερουμε κανα καλο λαστιχα, ή οπου και αν παω την ιδια δουλεια θα μου κανουν?

υ.γ. με ενα απλο google search βρισκω κυριως την 140 διασταση και οχι την 130. Θεωρειτε οτι θα υπαρχει θεμα? 

Μια χαρά θα ναι φίλε, κι εγώ 3 χρόνια με 140 το χα και δεν είχε καμία διαφορά 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα