Nikos988 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Καλησπέρα.Εκ μέρους φίλου, παραθέτω τα παρακάτω και παρακαλώ αν βρεθεί κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με τον ίδιο στο FB:Το βράδυ της Πέμπτης 18/2 μου κλέψανε τη μηχανή κλειδωμένη κάτω από το σπίτι μου (Νέος Κόσμος), μάρκας KTM SUPER DUKE 990, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΡΡ 937... Ελπίζω αυτή η ανάρτηση να βοηθήσει στην εξεύρεσή της.Φώτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Πραγματικά κρίμα.... Μακάρι να βρεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 εχει παραγινει το κακο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zikompikoulos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 μηχανη ονειρο κριμα... χρωμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos988 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 μηχανη ονειρο κριμα...χρωμα; Γκρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Πάει ο δούκας... Πάνε οι εποχές που αφήναμε πάνω τα κλειδιά... Πάνε οι εποχές που ένα κλείδωμα αρκούσε... Πάνε οι εποχές που με κάποια στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας βρίσκαμε το μηχανάκι μας εκεί που το αφήσαμε... Πάνε οι εποχές που τα καλύτερα μέτρα ασφαλείας εμποδίζανε την κλοπή... Τώρα το κοιτάμε την ώρα που το παρκάραμε και παρακαλάμε να μην είναι η τελευταία εικόνα που θα θυμόμαστε, αν δεν το βρούμε όταν επιστρέψουμε... Και φανταζόμαστε τα βασανιστήρια που θα περνάει στα χέρια των όρνεων, καθώς εμείς θα κάνουμε άνω κάτω τον κόσμο να το βρούμε... Προστατέψτε την περιουσία σας... Μακάρι να μη μας τύχει...Μακάρι να το βρείτε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Πολυ κριμα μακαρι να βρεθει εστω και με λυτρα...Το κακο εχει παραγινει δουλευεις 2-3 χρονια σαν σκυλος να μαζεψεις να παρεις ενα καλο μηχανακι και ερχεται ενας τσογλανος για να το παρει σε μια στιγμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 εδω εχουμε φτασει σε σημειο να τα σηκωνουν με γερανο τι λεμε τωρα..κριμα και μακαρι να μην βρεθει κανενας αλλος στην θεση του φιλου σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Μακάρι να το βρεθεί, τον τελευταίο καιρό εχω υιοθετήσει την άποψη ότι δεν αξίζει να έχεις τίποτα της προκοπής ουτε μοτο, ουτε αυτοκίνητο αλλα να αρκεστώ σε οχήματα παλιά και σε χάλια κατάσταση ώστε να μην θέλουν να στα πάρουν ακόμα και αν έχεις αφήσει τα κλειδιά πάνω ένα πράγμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 Μακάρι να το βρεθεί, τον τελευταίο καιρό εχω υιοθετήσει την άποψη ότι δεν αξίζει να έχεις τίποτα της προκοπής ουτε μοτο, ουτε αυτοκίνητο αλλα να αρκεστώ σε οχήματα παλιά και σε χάλια κατάσταση ώστε να μην θέλουν να στα πάρουν ακόμα και αν έχεις αφήσει τα κλειδιά πάνω ένα πράγμα.μπα μην το λες. και τα παλια τα παιρνουν απλα οχι για να τα κανουν ανταλακτικα. τα παιρνουν για να κανουν προσωρινα τις δουλειες τους.σε συγγενικο προσωπο φιλου μου εκλεψαν ενα mazda 15 ετιας ΙΧΕ απο αυτα που ειναι σαν κλουβακια και το βρηκε μετα απο ενα μηνα καπου στην θεσσαλονικη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 μπα μην το λες. και τα παλια τα παιρνουν απλα οχι για να τα κανουν ανταλακτικα. τα παιρνουν για να κανουν προσωρινα τις δουλειες τους.σε συγγενικο προσωπο φιλου μου εκλεψαν ενα mazda 15 ετιας ΙΧΕ απο αυτα που ειναι σαν κλουβακια και το βρηκε μετα απο ενα μηνα καπου στην θεσσαλονικη.Δεν αμφιβάλω ότι και τα παλιά τα παίρνουν αλλα έχω στο μυαλό μου έναν θείο μου που είχε ένα τζιπάκι Suzuki samurai παλιό και άθλιο και το κλειδί είχε κάποιο πρόβλημα και δεν έβγαινε από τον διακόπτη οπότε το άφηνε μόνιμα πάνω για χρόνια αλλα πάντα το έβρισκε στην θέση του η ήταν πολύ τυχερός η κανένας δεν πίστευε ότι αφησε κάποιος το κλειδί επάνω και δεν είναι εκει κοντά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ανταλασεται inazuma 250 στη πενα με suzuki gs250 μαυρο ξεθωριασμενο μη φυλασομενο σε γκαραζ επιθυμητες σκουριες στα μαρσπιε και την εξατμιση, οργανα που δεν λειτουργουν, στραβο απο τρακα τιμονι, σπασπενοι διακοπτες φλας. Επιβαλεται σκισμενη σελα και πλαστικο τελαρο και περασμενο ΚΤΕΟ παρα τα σαπια λαστιχα που εννοειται θα χει.ΥΓ Παρακαλω στις φωτο να ειναι απλυτο! Ευχαριστω! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2016 από τον CafeRacer 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ανταλασεται inazuma 250 στη πενα με suzuki gs250 μαυρο ξεθωριασμενο μη φυλασομενο σε γκαραζ επιθυμητες σκουριες στα μαρσπιε και την εξατμιση, οργανα που δεν λειτουργουν, στραβο απο τρακα τιμονι, σπασπενοι διακοπτες φλας. Επιβαλεται σκισμενη σελα και πλαστικο τελαρο και περασμενο ΚΤΕΟ παρα τα σαπια λαστιχα που εννοειται θα χει.ΥΓ Παρακαλω στις φωτο να ειναι απλυτο! Ευχαριστω!Εχει ενα ο πεθερος μου ακριβως οπως το ζητας χωρις τελαρο και στραβοματα σε ενδιαφερει να τον ενημερωσω για την τραμπα ?? :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 από τον loutsos13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Μεγάλη πίκρα. Το παληκάρι το γνωρίζω και είχαμε πάει πολλές βόλτες μαζί :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 Εχει ενα ο πεθερος μου ακριβως οπως το ζητας χωρις τελαρο και στραβοματα σε ενδιαφερει να τον ενημερωσω για την τραμπα ?? :)φιλε μου σε ευχαριστω αλλα ξαναδιαβασε την αγγελια το τελαρο κ η σκισμενη σελα επιβαλονται. και μην μου βαλει κανα τελαρο στη πενα...θελω πορτοκαλι ξεθωριασμενο με σπασιματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες