Jump to content
Sign in to follow this  
Nikos988

ΚΛΟΠΗ SUPER DUKE 990

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Εκ μέρους φίλου, παραθέτω τα παρακάτω και παρακαλώ αν βρεθεί κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με τον ίδιο στο FB:

Το βράδυ της Πέμπτης 18/2 μου κλέψανε τη μηχανή κλειδωμένη κάτω από το σπίτι μου (Νέος Κόσμος), μάρκας KTM SUPER DUKE 990, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΡΡ 937... Ελπίζω αυτή η ανάρτηση να βοηθήσει στην εξεύρεσή της.

Φώτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάει ο δούκας... Πάνε οι εποχές που αφήναμε πάνω τα κλειδιά... Πάνε οι εποχές που ένα κλείδωμα αρκούσε... Πάνε οι εποχές που με κάποια στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας βρίσκαμε το μηχανάκι μας εκεί που το αφήσαμε... Πάνε οι εποχές που τα καλύτερα μέτρα ασφαλείας εμποδίζανε την κλοπή... Τώρα το κοιτάμε την ώρα που το παρκάραμε και παρακαλάμε να μην είναι η τελευταία εικόνα που θα θυμόμαστε, αν δεν το βρούμε όταν επιστρέψουμε... Και φανταζόμαστε τα βασανιστήρια που θα περνάει στα χέρια των όρνεων, καθώς εμείς θα κάνουμε άνω κάτω τον κόσμο να το βρούμε... 

Προστατέψτε την περιουσία σας... Μακάρι να μη μας τύχει...

Μακάρι να το βρείτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ κριμα μακαρι να βρεθει εστω και με λυτρα...Το κακο εχει παραγινει δουλευεις 2-3 χρονια σαν σκυλος να μαζεψεις να παρεις ενα καλο μηχανακι και ερχεται ενας τσογλανος για να το παρει σε μια στιγμη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω εχουμε φτασει σε σημειο να τα σηκωνουν με γερανο τι λεμε τωρα..

κριμα και μακαρι να μην βρεθει κανενας αλλος στην θεση του φιλου σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να το βρεθεί,  τον τελευταίο καιρό εχω υιοθετήσει την άποψη ότι δεν αξίζει να έχεις τίποτα της προκοπής ουτε μοτο, ουτε αυτοκίνητο αλλα να αρκεστώ σε οχήματα παλιά και σε χάλια κατάσταση ώστε να μην θέλουν να στα πάρουν ακόμα και αν έχεις αφήσει τα κλειδιά πάνω ένα πράγμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να το βρεθεί,  τον τελευταίο καιρό εχω υιοθετήσει την άποψη ότι δεν αξίζει να έχεις τίποτα της προκοπής ουτε μοτο, ουτε αυτοκίνητο αλλα να αρκεστώ σε οχήματα παλιά και σε χάλια κατάσταση ώστε να μην θέλουν να στα πάρουν ακόμα και αν έχεις αφήσει τα κλειδιά πάνω ένα πράγμα.

μπα μην το λες. και τα παλια τα παιρνουν απλα οχι για να τα κανουν ανταλακτικα. τα παιρνουν για να κανουν προσωρινα τις δουλειες τους.

σε συγγενικο προσωπο φιλου μου εκλεψαν ενα mazda 15 ετιας ΙΧΕ απο αυτα που ειναι σαν κλουβακια και το βρηκε μετα απο ενα μηνα καπου στην θεσσαλονικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπα μην το λες. και τα παλια τα παιρνουν απλα οχι για να τα κανουν ανταλακτικα. τα παιρνουν για να κανουν προσωρινα τις δουλειες τους.

σε συγγενικο προσωπο φιλου μου εκλεψαν ενα mazda 15 ετιας ΙΧΕ απο αυτα που ειναι σαν κλουβακια και το βρηκε μετα απο ενα μηνα καπου στην θεσσαλονικη.

Δεν αμφιβάλω ότι και τα παλιά τα παίρνουν αλλα έχω στο μυαλό μου έναν θείο μου που είχε ένα τζιπάκι Suzuki samurai  παλιό και άθλιο και το κλειδί είχε κάποιο πρόβλημα και δεν έβγαινε από τον διακόπτη οπότε το  άφηνε μόνιμα πάνω για χρόνια αλλα πάντα το έβρισκε στην θέση του η ήταν πολύ τυχερός η κανένας δεν πίστευε ότι αφησε κάποιος το κλειδί επάνω και δεν είναι εκει κοντά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανταλασεται inazuma 250 στη πενα με suzuki gs250 μαυρο ξεθωριασμενο μη φυλασομενο σε γκαραζ επιθυμητες σκουριες στα μαρσπιε και την εξατμιση, οργανα που δεν λειτουργουν, στραβο απο τρακα τιμονι, σπασπενοι διακοπτες φλας. Επιβαλεται σκισμενη σελα και πλαστικο τελαρο και περασμενο ΚΤΕΟ παρα τα σαπια λαστιχα που εννοειται θα χει.

ΥΓ Παρακαλω στις φωτο να ειναι απλυτο! Ευχαριστω!

Τροποποιήθηκε από τον CafeRacer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανταλασεται inazuma 250 στη πενα με suzuki gs250 μαυρο ξεθωριασμενο μη φυλασομενο σε γκαραζ επιθυμητες σκουριες στα μαρσπιε και την εξατμιση, οργανα που δεν λειτουργουν, στραβο απο τρακα τιμονι, σπασπενοι διακοπτες φλας. Επιβαλεται σκισμενη σελα και πλαστικο τελαρο και περασμενο ΚΤΕΟ παρα τα σαπια λαστιχα που εννοειται θα χει.

ΥΓ Παρακαλω στις φωτο να ειναι απλυτο! Ευχαριστω!

Εχει ενα ο πεθερος μου ακριβως οπως το ζητας χωρις τελαρο και στραβοματα σε ενδιαφερει να τον ενημερωσω για την τραμπα ?? :)

Τροποποιήθηκε από τον loutsos13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει ενα ο πεθερος μου ακριβως οπως το ζητας χωρις τελαρο και στραβοματα σε ενδιαφερει να τον ενημερωσω για την τραμπα ?? :)

φιλε μου σε ευχαριστω αλλα ξαναδιαβασε την αγγελια το τελαρο κ η σκισμενη σελα επιβαλονται. και μην μου βαλει κανα τελαρο στη πενα...θελω πορτοκαλι ξεθωριασμενο με σπασιματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα