apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΩ ΔΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ ΣΤΑΘΗ!!!!!!!!!! OK Σάμη, από τώρα και στο εξής, μόνο φιλάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 ..."Ψυχολογικα" μου'χει προσφερει τα ΜΕΓΙΣΤΑ!!! (Τοσα χρονια...) "Επαγγελματικα"..... χμμμμ... Δεν θα το ελεγα.... Αλλα, σ'αυτη τη ζωη, πρεπει παντα να διαλεγεις, αφου τα "ζυγισεις"... Ναι??? ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 Μου εχει προσφερει οτι μου εχουν προσφερει και αλλες αγαπημενες μου «συνηθειες» …οπως η τεχνη μου και οι τεχνες γενικοτερα , οι σπουδες , το διαβασμα και πολλα αλλα …ειναι ενα εργαλειο που το χρησιμοποιω για να πηγαινω μπρος τιποτα παραπανω……ειναι το «μεσον» και οχι ο αυτοσκοπος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 με έχει βοηθήσει στο να καταλάβω πόσο φαλλοκράτες είναι οι άντρες και τα πέρνω στο κρανίο λέμε.. Μην ξεχνας οτι για τους περισσοτερους αντρες η εικονα μιας γυναικας μεσα σε δερματινη στολη και πανω σε μια γρηγορη μοτοσυκλετα αποτελει και ενα απο τα dreambike τους...ποικιλλοτρόπως...(πόσο μάλλον αμα τους "βαραει" κιολας )οπότε θα επρεπε να εισαι προετοιμασμενη και γιαυτο,θετικα αλλά και αρνητικα.Διοτι ενας αντρας απο εναν μ@λ@κ@ διαφερουν οσο μια τριχα και οι αντιδρασεις απεναντι σου ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ "λεπτές"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 Εκτος απο την οικονομικη καταστροφη (δανειο για την αγορα, προικισμα, συνεχεις αγορες "μικροπραγματων", ταϊσμα κτλ) , μου εχει αποβαλλει ολο το αγχος της μετακινησης μεσα και εξω απο την πολη. Για εμας που ηρθαμε στην Αθηνα απο την επαρχια, το να μπορουμε να κινουμαστε ελευθερα σημαινει παρα πολλα.Βρισκομαι πιο συχνα με τους φιλους μου, η αποσταση πλεον δεν παιζει κανενα ρολο. Ακομη, με εχει κανει λιγο καλυτερο οδηγο αυτοκινητου μιας και προσπαθω και προσεχω παραπανω απο πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 Μην ξεχνας οτι για τους περισσοτερους αντρες η εικονα μιας γυναικας μεσα σε δερματινη στολη και πανω σε μια γρηγορη μοτοσυκλετα αποτελει και ενα απο τα dreambike τους...ποικιλλοτρόπως...(πόσο μάλλον αμα τους "βαραει" κιολας )οπότε θα επρεπε να εισαι προετοιμασμενη και γιαυτο,θετικα αλλά και αρνητικα.Διοτι ενας αντρας απο εναν μ@λ@κ@ διαφερουν οσο μια τριχα και οι αντιδρασεις απεναντι σου ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΑ "λεπτές"... ..πλέον είμαι προετοιμασμένη για τα πάντα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 Με ξανακάνει παιδί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 με έχει βοηθήσει στο να καταλάβω πόσο φαλλοκράτες είναι οι άντρες και τα πέρνω στο κρανίο λέμε.. Δεν εχεις αδικο οι αντρες ειναι φαλλοκρατες …μην συζητησουμε γιατι …Αλλα σκεφτηκες ποτε τι σκεφτονται οι γυναικες οταν σε βλεπουν ??? Πως σε χαρακτηριζουν οι γυναικες ????? ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 Δεν εχεις αδικο οι αντρες ειναι φαλλοκρατες …μην συζητησουμε γιατι …Αλλα σκεφτηκες ποτε τι σκεφτονται οι γυναικες οταν σε βλεπουν ??? Πως σε χαρακτηριζουν οι γυναικες ????? ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ με το μπαρδόν αλλά τις έχω τελείως γραμμένες.. τί με νοιάζει τί σκέφτονται οι γυναίκες για μένα?? ναι, αυτές τους μεγαλώνουν και τους κάνουν μαμάκες.. με αποτέλεσμα να έχουν πρότυπο συζύγου κάποια σαν την μαμά τους, μια καλή νοικοκυρά, να τους φροντίζει και να τους νταντεύει.. συγγνώμη, δεν θα πάρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 τοτε γιατι σε νοιαζει τι λενε οι αντρες ??? δεν σε καταλαβενω ??? γιατι να σε νοιαζει τι λεει ο καθε μαλ@κας ανθρωπος αντρας γυναικα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 τοτε γιατι σε νοιαζει τι λενε οι αντρες ??? δεν σε καταλαβενω ??? γιατι να σε νοιαζει τι λεει ο καθε μαλ@κας ανθρωπος αντρας γυναικα ??? είναι απλό.. με νοιάζει γιατί τυχαίνει και σε σχέση να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση.. διαφορετικά πολύ που με νοιάζει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 είναι απλό.. με νοιάζει γιατί τυχαίνει και σε σχέση να υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση.. διαφορετικά πολύ που με νοιάζει.. αμα η σχεση σε αντιμετοπιζει ετσι .....σχολασμα :D κατα τα αλλα εχεις δικιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 αμα η σχεση σε αντιμετοπιζει ετσι .....σχολασμα :D κατα τα αλλα εχεις δικιο αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα.. ότι στο τέλος τους σχολάω.. όλοι ίδιοι είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 μας μασάει και μας φτύνει λέμε σαν τα κουκούτσια απο σταφύλι... κι ούτε ένα αυγό μάτι δεν μας φτιάχνει... :/ ρε πού μπλέξαμεεεεεεεεε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα.. ότι στο τέλος τους σχολάω.. όλοι ίδιοι είναι.. Έτσι είναι, έχεις δίκιο σʼαυτό... :( Όλοι γαϊδούρια είναι, και είναι και κουλάδια. Μήπως να δοκίμαζες καμιά άλλη μάρκα; Τίποτα σε Ducati; Εεεε, άμα δεν σου κάτσει και αυτό, τότε δεν σου μένει τίποτα άλλο πια, παρά τα BMW. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 στο τέλος τους σχολάω.. όλοι ίδιοι είναι.. Γιατι το εχω ακουσει ΠΟΛΛΕΣ φορες αυτο;ενθεν και ενθεν;απο αγορακια & κοριτσακια;...μηπως κατι γινεται λαθος στην συμπλεξη;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 Γιατι το εχω ακουσει ΠΟΛΛΕΣ φορες αυτο;ενθεν και ενθεν;απο αγορακια & κοριτσακια;...μηπως κατι γινεται λαθος στην συμπλεξη;... μάλλον.. κάτι δεν πάει καλά γενικώς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 πονηρούληηηηη... τη βάζεις να πάρει ΒΜW μήπως και την προλαβαίνεις, εεεεεε;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 μάλλον.. κάτι δεν πάει καλά γενικώς.. η μοτοσυκλετα βοηθαει ή οχι σε αυτο;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2007 μηπως κατι γινεται λαθος στην συμπλεξη;... Γι'αυτο θα βαλω κεραμικο!!! Πληρωνεις κατι ντις παραπανω αλλα αντεχει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες