^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μιας και λεμε ολοι τον καημο μας εδω περα.. :D Μετα απο πολυ υπομονη να βγουνε καποιες υποχρεωσεις Εντος εβδομαδας ερχεται στα χερακια μου η αγαπημενη μου μηχανουλα επιτελους!!! :vv: Ελπιζω να μην με καθυστερησει ο εμπορας Φυσικα μιλαω για την κυρια απο κατω στην υπογραφη Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2007 καλοδηγητο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2007 Πανεμορφη Τασουλη ... πα-νε-μο-ρφη...λεμε!!!! ..... αντε με το καλο και καλα χιλιομετρα!!! .............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Με γειά ρε Τάσο. Και προσοχή μεγάλε, προσοχή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Καλως να την παραλαβεις και καλα και πολλα χιλιομετρα... Υ.Γ.Και τωρα που θα την οδηγεις,αφου θα την εχεις ολοζωντανη αναμεσα στα ποδια σου :P μικρυνε και λιιιιιγο την υπογραφη σου να πηγαινει και gsxrικα(δηλαδη γρηγορα)και το φορουμ... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Τασουλη, καλως να το δεχτεις. Και οπως ειπε ο atsatsos προσοχη Αυτο δεν ειναι fazer αλλα πυραυλος εδαφους εδαφους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Τάσε, Τάσε, με το καλό να την παραλάβεις λοιπόν, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και από εμένα και να είναι πάντα αγρατζούνιστη η -πανέμορφη ομολογουμένως- κούκλα σου! Και εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα, ειδικά αν σκεφτείς ότι και ο δικός μου έμπορος, αυτή την εβδομάδα μου έχει πει! :D Λες να κάνουμε μαζί γενέθλια; Καλορίζικη, καλορίζικη! Και προσοχή σε όλους μας! Καλημέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Kαλοτέξιδη και καλόστριφτη! Απο σήμερα είσαι ο νέος μου κολλητός! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το μοτοσακό ετούτο και θέλω πληροφορίες.Αφού πρώτα όμως το γνωρίσεις για τα καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Aντε καλοτάξιδι και πάντα όρθιος! Πιστεύω αξίζει την αναμονή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Με το καλό και καλοτάξιδη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 καλοταξιδι και πολλα καλα χιλιμετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Άντε με το καλό να την πάρεις και βέβαια ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό το πράγμα δεν αστειεύεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Άντε με το καλό να την πάρεις και βέβαια ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό τον πυραυλο εδαφους εδαφους. ωρε γκαζιαααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Πανεμορφη Τασουλη ... πα-νε-μο-ρφη...λεμε!!!! ..... αντε με το καλο και καλα χιλιομετρα!!! .............. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια γιαννη για το μοτορι Με γειά ρε Τάσο. Και προσοχή μεγάλε, προσοχή... Εγω θα προσεχω παντος..δεν ξερω οι υπολοιποι τι κανουνε γυρω μου Καλως να την παραλαβεις και καλα και πολλα χιλιομετρα... Υ.Γ.Και τωρα που θα την οδηγεις,αφου θα την εχεις ολοζωντανη αναμεσα στα ποδια σου :P μικρυνε και λιιιιιγο την υπογραφη σου να πηγαινει και gsxrικα(δηλαδη γρηγορα)και το φορουμ... :) Κατσε να μου ερθει στα χερακια μου και θα την μικρυνω την υπογραφη μου..ασε με λιγο που εχω καουρα τωρα :P Τασουλη, καλως να το δεχτεις. Και οπως ειπε ο atsatsos προσοχη Αυτο δεν ειναι fazer αλλα πυραυλος εδαφους εδαφους. Δοξα το θεο μυαλο εχουμε..οσο γινεται δηλαδη Τάσε, Τάσε, με το καλό να την παραλάβεις λοιπόν, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και από εμένα και να είναι πάντα αγρατζούνιστη η -πανέμορφη ομολογουμένως- κούκλα σου! Και εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα, ειδικά αν σκεφτείς ότι και ο δικός μου έμπορος, αυτή την εβδομάδα μου έχει πει! :D Λες να κάνουμε μαζί γενέθλια; Καλορίζικη, καλορίζικη! Και προσοχή σε όλους μας! Καλημέρα! Θα ειναι πολυ σημαντικη η εβδομαδα νασος Εμ χρονια την εχω την καουρα να παρω ενα πυραυλο οπως ειναι τα supersport Τωρα που ειμαστε ανυπαντρη ακομα και μπορουμε Kαλοτέξιδη και καλόστριφτη! Απο σήμερα είσαι ο νέος μου κολλητός! Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το μοτοσακό ετούτο και θέλω πληροφορίες.Αφού πρώτα όμως το γνωρίσεις για τα καλά Εγω κολητος του multijohn?? Ολο τα καλυτερα λεγονται εδω μεσα για σενα παντως Οσο μπορω θα εχω νεωτερα και θα σου πω..αν και δεν πιστευω να εχω και παραπονα απο τετοιο μοτορι Καλα δεν εχω οδηγησει και τα αφθονα μοτορια για να τα συγκρινω πολυ B) Άντε με το καλό να την πάρεις και βέβαια ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό το πράγμα δεν αστειεύεται. Ουτε εγω αστειευομαι Αστειυομαι φυσικα..θελει σεβασμο γενικα σε ολα τα μεγαλα μοτορια Άντε με το καλό να την πάρεις και βέβαια ΠΡΟΣΟΧΗ αυτό τον πυραυλο εδαφους εδαφους. ωρε γκαζιαααααααα Αστα...μεχρι και εγω εχω προβληματιστει στο τι αισθηση θα εχει να επιταχυνεις με τετοια γκαζια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 μπραβο φίλε κουκλα, και καλο οδηγητη!!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Με το καλό φίλε με το καλό να έρθει η ρουκέτα σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amiras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Ελπιζω να μην με καθυστερησει ο εμπορας Και εγώ σου εύχωμαι να μήν καθυστερίση το μοτόρι να έρθει Επισης να είναι καλοτάξιδο και καλά χιλιόματρα φιλαράκο. Και προσοχή στα γκάζια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Τι έγινε με την κούκλα; Κανένα νέο έχουμε;;; Άντε, δεν με έφτανε η αγωνία για το δικό μου, τώρα έχω και για το δικό σου! Χεχεχε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Μονο εσυ μπορεις να καταλαβεις την αναμονη νασο που εισαι και φρεσκος Α!δεν σου εχω πει ασχετο βεβαια την γιαγια μου εκει περα την εχω στο ηρακλειο Εχω ερθει μερικες φορες..δεν θα σε πετυχω πουθενα με το μοτορι σου κανενα καλοκαιρι..θα σου πω εγω :P Δυστιχως περιμενω νεοτερα αυριο δευτεριατικο και ελπιζω να μην μου αρχισει τιποτα μαλακιες <_< Υπαρχει περιπτωση να εχεις πληρωσει πχ με γραμματια κτλ και να παρεις τα @@ και να μεινεις με το.. στο χερι ?? Και αντε τρεχα γυρευε που λεμε να πληρωνεις κατι που δεν εχεις...Υπαρχουν τετοια μαγαζια?? Δεν ξερω αν ρωταω μαλακιες τωρα αλλα ελπιζω να με δικαιολογειται λογω αγωνιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Καλορίζικο φίλε και σιδερικέφαλος. Σεβασμός στο μηχάνιμα και με συνεση στον καρπό. Και εγώμόλις πήρα την δικιά μου. Όποτε σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 Ορίστε, είμαστε αρκετοί οι με τα φρέσκα εργαλεία! :D Τασέα, δεν ξέρω τι παίζει με τα γραμμάτια. Αλλά ελπίζω να μην πέσεις σε τέτοια περίπτωση! ΑΑΑΝ όμως συμβεί, μαζεύεις μια παρέα, του κάνετε το μαγαζί cabrio (ή απειλείτε να το κάνετε) και νομίζω ότι το θέμα σου θα λυθεί! Σοβαρά τώρα, εύχομαι καλά ξέτελα (έτσι λέμε εμείς εδώ) και με το καλό να βρεθεί η κούκλα στην αγκαλιά σου! Veligekas, με 'γεια και εσένα η ζουζούνα σου! (το ζουζούνα το είπα επίτηδες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2007 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο φίλε και σιδερικέφαλος. Σεβασμός στο μηχάνιμα και με συνεση στον καρπό. Και εγώμόλις πήρα την δικιά μου. Όποτε σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου Ωραιος με γεια το κτηνος Καποια στιγμη το σκευτομουνα για κατι τετοιο αλλα μου επεφτε πολυ το εργαλειο και πολλα τα λεφτα.. Σου ευχομαι να μην ξαπλωσει ποτε της κατω ουτε εσυ φυσικα Ορίστε, είμαστε αρκετοί οι με τα φρέσκα εργαλεία! :D Τασέα, δεν ξέρω τι παίζει με τα γραμμάτια. Αλλά ελπίζω να μην πέσεις σε τέτοια περίπτωση! ΑΑΑΝ όμως συμβεί, μαζεύεις μια παρέα, του κάνετε το μαγαζί cabrio (ή απειλείτε να το κάνετε) και νομίζω ότι το θέμα λυθεί! Σοβαρά τώρα, εύχομαι καλά ξέτελα (έτσι λέμε εμείς εδώ) και με το καλό να βρεθεί η κούκλα στην αγκαλιά σου! Veligekas, με 'γεια και εσένα η ζουζούνα σου! (το ζουζούνα το είπα επίτηδες) Ελπιζω νασος γιατι μετα θα εχουμε τρελα σεναρια Αν και ενταξει απλα τωρα επιασα την εντελος ακρη του νηματος με ολη την υπερβολη Αυριο τουλαχιστον κατι νεοτερο θα ξερω πιστευω :D Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 Αντε πές μας τι έγινε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 Αντε πές μας τι έγινε??? Τον πηρα τηλεφωνο σημερα και μου λεει πως ξεφορτωνει σημερα Αν και μου ειπε να τον παρω ενα τηλεφωνο το πρωι για το αν θα παω αυριο και τι ωρα.. Αλλα χωρις πινακιδες για κανα 2-3μερες Αντε να δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2007 Αλλα χωρις πινακιδες για κανα 2-3μερες Αντε να δουμε ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ;;;;;;;;; Έγραψες 2-3 ή 23;;; Γιατί εγώ με κόβω να μην έχω πινακίδες για 20 μέρες με έναν μήνα!!! Και δεν με πολυκαίει, αλλά για την ασφάλεια τις θέλω. Εκτός αν μου την ασφαλίσουν με αριθμό πλαισίου.. Άντε Τάσο, άντε να την πάρεις, να νοιώσεις την......... __ύλα!!! (βάλτε εσείς τα γράμματα που λείπουν! ) Αύριο, τηλέφωνο, τσουπ, παραλαβή! :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες