Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το πλυντήριο θεωρείται hardware, ε? Πέρα απ'την πλάκα, αν έχει κανείς εμπειρία από επισκευές οικιακών συσκευών, θα 'θελα μια βοήθεια.Το πλυντήριο έχει "πεθάνει". Είναι στην πρίζα, αλλά όσο και να γυρνάω το ρελέ δεν ανάβουν τα φώτα του. Τίποτα. Την πρίζα την δοκίμασα και είναι οκ.◘ Παίζει να φταιεί η καλωδίωση?◘ Το troubleshooting guide λέει απλά "check the fuse" αλλά δεν έχω βρει ασφάλεια πουθενά. Καμιά ιδέα, στην φωτό? Επίσης, διαβάζω γενικά δεξιά-αριστερά ότι τα πλυντήρια δεν έχουν ασφάλειες και βασίζονται στον πίνακα. Ακριβές τεχνικό μανουάλι δεν έχω βρει πουθενά, αλλά σε παρόμοια μοντέλα, στο spare parts list αναφέρεται απλά μια γραμμή: "Fuse - 10 αμπέρ"◘ Διάβασα ότι μπορεί να φταίει το λοκ της πόρτας, έχει ένα μεταλλικό έλασμα το οποίο λέει ζεστένεται (σε κανα σεκ) και ΜΕΤΑ περνάει ρεύμα στο υπόλοιπο πλυντήριο. Αλλά αν έφτεγε αυτό, δεν υπήρχε λόγος να μην έχω ρεύμα ούτε καν στο κοντρολ μποξ και να μην ανάβει τίποτα, ε?Το πλυντήριο είναι ένα Whirlpool AA600 (AWO/R5040) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2015 από τον Agouri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Κάνε ένα ψάξιμο εδώ : http://www.howtofixit.gr/forum/forum.php Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 http://preview.u-manual.com/preview-manual-for-free-32969/washing-machine-whirlpool-awo-r-5040.html?p=1σελίδα 10 troubleshooting Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiv 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 το ποιο πιθανο ειναι η πλακετα αν μπορεις να την βγαλεις στειλε μου το τηλ να σου πω ποιος την επισκευαζει το ποιο πιθανο ειναι η πλακετα αν μπορεις να την βγαλεις στειλε μου το τηλ να σου πω ποιος την επισκευαζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 συνηθως η πλακετα τα φτυνει πρωτα. καποιες ειναι πολυ ακριβες και συμφερει περισσοτερο να παρεις καινουριο. στο δικο μου πλυντηριο 25ετιας την επισκευασα με 60-70ευρω, 1.5 χρονο τωρα δουλευει σωστα. ρωτα στους τεχνικους πλυντηριων ποσο θα σου κοστιζει η επισκευη (αν ειναι αυτο) και πραττεις αναλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 Παιδιά εμένα μόνο ψυγείο έχει ή απλά δεν έχω βρει το πλυντήριο ακόμα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες