Jump to content
Nick264

GS 500 Fairing & Βελτιώσεις δώστε συμβουλές !!!

Recommended Posts

Γεια σας φίλοι μοτοσυκλετιστές, σαν νέος στο χόμπι - άθλημα της μηχανής, ψάχνω κάποια πραγματάκια μονος μου αλλα θέλω και συμβουλές από τους πιο έμπειρους. Για αρχή έχω την Suzuki GS 500 μοντέλο 02-04. Θέλω να βρω να του βάλω full fairing στα πλαγια και μπροστά όπως είναι για παράδειγμα το μοντέλο GS500F, είτε μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση είτε καινούργια. Απλά δεν ξέρω αν μπαίνουν και με κάποιες αναζητήσεις στο google πέρα από αυτό http://www.airtech-streamlining.com/suzuz/GS500Titan.htm δεν βρήκα κάτι άλλο. Έπειτα θα ήθελα να μου πείτε για εξάτμιση, ψάχνω μια να κάνει αυτόν τον ωραίο τον μπάσο τον ήχο και αν δίνει και μερικά άλογα παραπάνω δεν θα ήταν άσχημα, επίσης τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να έχω καλύτερες τελικές ? Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο προηγούμενος αλλα τώρα πάει βαριά μέχρι τα 170km/η αλλα ok 1-4 ταχύτητα πιάνει τα 140 σε 3-4 δευτερόλεπτα είμαι ικανοποιημένος αν και ropiazei στις 9 με 10 χιλιάδες στροφές και δεν ξέρω κατά ποσο είναι φυσιολογικό ... αλλα δίνει !!! Επίσης δεν έχει ψυγείο ... ξέρετε αν μπαίνει ?!
Ορίστε και μια φωτογραφία της !!! :wub:

oyNdrN1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η λύση του full fairing είναι πανάκριβη και δεν αξίζει με τίποτα. Ψάξε να βρεις κανένα universal ζελατινάκι, αφού μετρήσεις το φανάρι σου. Έχει άπειρες για στρογγυλοφάναρα. Επίσης, fairing απ'το ντυμένο μοντέλο δεν μπαίνουν, εκτός αν κολλήσεις από κανένα δότη και τις βάσεις τους πάνω στον σκελετό του γυμνού. Κοινώς, άστο καλύτερα... Εξάτμιση να μην βάλεις, είναι τσάμπα λεφτά. Δύναμη χλωμό να πάρεις. Άντε το πολύ να "στρώσεις την καμπύλη" μαζί με κανένα φίλτρο ή με την γνωστή μόντα του φιλτροκουτιού, που κι αυτό αμφιβάλλω. Το μοτεράκι του GS είναι του 80-βάλε και δεν είναι για πολλά-πολλά. Ένα αερόψυκτο, διβάλβιδο 500άρι είναι, και τόσα που πιάνει παλικάρι είναι. Η μέγιστη ροπή του είναι στις 7.500RPM, στις 9.500RPM είναι η μέγιστη ιπποδύναμη. 

Γενικώς, αν θες να ρίξεις φράγκα στο μηχανάκι, συντήρησέ το. Τσέκαρε βαλβίδες αν δεν το'χεις κάνει (θέλουν κάθε 6k χιλιόμετρα), δες τα καρμπυρατέρ, φίλτρα κτλ. Και φυσικά ένα φρεσκάρισμα στις αναρτήσεις και ένα σετ καινούρια ελαστικά θα κάνουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερη διαφορά από μια εξάτμιση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα βασικά μαζέματα και τα σχετικά service τα έχω κάνει ... πλέον θέλω να το κάνω και λίγο πιο όμορφο και μου αρέσει το full fairing kit και εφόσον θέλω να ακούγεται διαφορετικά θέλω να βάλω και μια εξάτμιση ...πολύ απαισιόδοξα μου τα λες βρε Mr.Slow ... Αλλά δεκτές και οι δικές σου συμβουλές ! Σε ευχαριστώ !! Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι παραπάνω ας σχολιάσει !!!

μόρνος ;

Άσχημα θα ήτανε ?! Αλλα δυστυχώς είναι στην δυτική αττική η φωτογραφία στο Δάσος Χαϊδαρίου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι απαισιόδοξα, ρεαλιστικά. Σκέψου δε πως ότι φράγκα χώσεις σ'αυτή την μηχανή, όταν έρθει η ώρα να την πουλήσεις (που θα έρθει) δεν θα τα πάρεις πίσω. Καλύτερα κράτα τα στην άκρη σ'έναν κουμπαρά για την επόμενη. Η συγκεκριμένη είναι ένα τίμιο commuter με πολλές, ομολογουμένως, ικανότητες και για παραπάνω, αλλά αντικειμενικά, δεν αξίζει τόσο ακριβές μόντες. Τώρα το που θα ξοδέψεις τα δικά σου φράγκα και κατά πόσον αξίζει για σένα, μόνο εσύ το ξέρεις, οπότε όπως νομίζεις πράττεις. Εγώ απλά την άποψή μου λέω, γνωρίζοντας το μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα