vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Καλημέρα. Ήρθε ο καιρός (αργησα κιόλας) να κάνω πρώτο Service στο χτ( μοντέλο του 04). Σκεφτόμουν το πρώτο να το κάνω στο μάστορα και μετά να το έκανα μόνος μου(ο,τι μπορώ φυσικά). Έχω μια απορία όσον αφορά την ρύθμιση βαλβίδων, επειδή χτες πέρασα από εκεί και μου είπε ο μάστορας ότι χτυπάει λίγο το μηχανάκι και ανέφερε τις λέξεις καδένα, βαλβίδες. Έχω ακούσει από πολλούς πως κανείς δεν κάνει ρύθμιση βαλβίδων πραγματικά και ότι απλά λένε ότι το κάνανε κλπ. Τι παίζει ακριβώς και επίσης γιατί χρειάζονται ρύθμιση; Με τον καιρό α-συγχρονιζεται ο εκκεντροφόρος και δεν είναι σωστό το ανοιγοκλεισιμο των βαλβίδων; ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Kαλημέρα. Τα λάδια φίλτρα μπουζί είναι κάτι που μπορεί να κάνει όποιος έχει 2 χέρια 2 μάτια και αναπνέει......Προσοχή μόνο στο σφίξιμο μην κλωτσήσεις καμιά βίδα και τρέχεις για σπυρώματα. Τώρα η καδένα έχει τεντοτήρα ο οποίος μαζεύει τα μπόσικα για να μην κοπανάει. Κάποια στιγμή αυτά γίνονται τόσα που ο τεντοτήρας δεν μπορεί να κάνει δουλειά και το μοτέρ ακούγεται σαν αργαλειός αλλά αυτό γίνετε σε πολλά χλμ. Εσύ περίπου πόσα έχεις? Τώρα οι βαλβίδες ξερυθμίζονται γιατί φθείρονται είτε τα κοκοράκια είτε τα καπελώτα ανάλογα με το μοτέρ. Αυτό έχει σαν απότέλεσμα να μεγαλώνουν τα διάκενα και να μην ανοίγουν οι βαλβίδες σε όλο τους το βύθισμα. Κάνουν επίσης χαρακτηριστικό ήχο. Αυτό που γράφεις ότι κανένας δεν κάνει ρύθμιση δεν είναι σωστό και προσβάλεις τους σωστους επαγγελματίες.Της ρύθμισης προηγείται ο έλεγχος. Λέει δηλαδή το μάνουαλ στις 6.000χλμ κάνε έλεγχο, μπορεί να θέλει μπορεί και όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Έχω γράψει 7000 χλμ. Επίσης δεν ξέρω και όταν το πήρα αν είχαν κάνει σίγουρα σερβις. Έτσι είπαν αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Σύνολο πόσα έχεις εννοώ. Γενικά να ξέρεις δεν έχω δει μεταχειρησμένο που να μην είναι από σερβις.......Ο νοών νοείτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 αυτοhttp://www.fc-moto.de/Scott-Technit-TP-Jacket Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 αυτοhttp://www.fc-moto.de/Scott-Technit-TP-Jacketπεσε και πέρνε μεχρι να ξανασχολιάσω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Σύνολο έχω 29χιλιαρικα. Το πήρα στα 22 περίπου. Υποτίθεται είχε γίνει service, αλλα ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Το μηχανάκι το πήρα από το motodiktyo στην Αγ. Παρασκευή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Σύνολο έχω 29χιλιαρικα. Το πήρα στα 22 περίπου. Υποτίθεται είχε γίνει service, αλλα ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Το μηχανάκι το πήρα από το motodiktyo στην Αγ. Παρασκευή.θα ελεγα πως στο μοτοδικτυο είναι αρκετά αξιόπιστοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Aν δεν το έχουν κάνει ποτέ βαλβίδες παίζει να θέλει. Για τεντοτήρα-καδένα καμία σχέση με την προυπόθεση ότι τα χλμ είναι πραγματικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σε 29Κ χλμ δεν τίθεται θέμα καδένας.Άλλαξε μόνος σου λάδια-φίλτρο-μπουζί και κατόπιν πήγαινε σε ένα συνεργείο να σου κοιτάξουν τις βαλβίδες,ίσως και να θέλουν ρύθμισμα.Κοίτα και τα τακάκια μπρος-πίσω αν θέλουν αλλαγή.Από κει κι ύστερα ξεκινάς σε νέα βάση,ξέρεις πλέον τι έχει αλλαχτεί,τι έχει ρυθμιστεί και ακολουθείς το πρόγραμμά σου κάθε 5.000 χλμ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2015 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Σε 29Κ χλμ δεν τίθεται θέμα καδένας.Άλλαξε μόνος σου λάδια-φίλτρο-μπουζί και κατόπιν πήγαινε σε ένα συνεργείο να σου κοιτάξουν τις βαλβίδες,ίσως και να θέλουν ρύθμισμα.Κοίτα και τα τακάκια μπρος-πίσω αν θέλουν αλλαγή.Από κει κι ύστερα ξεκινάς σε νέα βάση,ξέρεις πλέον τι έχει αλλαχτεί,τι έχει ρυθμιστεί και ακολουθείς το πρόγραμμά σου κάθε 5.000 χλμ.Για τα αναλώσιμα αυτά πόσα δίνεις; Για να δω πόσο θα πάει αν το κάνω μόνος μου. Το μηχανάκι το πάω στο motorbrain του Μάρκου, στο Χαλάνδρι. Έχει κανείς άποψη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 2,5 κιλά λάδι=25-30€ περίπου ένα καλό ημισυνθετικό.6-7 το φίλτρο λαδιού,κανά 8ρι το μπουζί =45 ευρώ όλα.Μπουζί όμως θα αργήσεις να ξαναλλάξεις και φίλτρο στη μεθεπόμενη.Τα μπροστινά τακάκια έχουν 44€ τα μαμά και 25€ τα Nissin (καλά κι αυτά). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2015 Για το συνεργείο καμιά άποψη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Σήμερα θα πάω για service. Μου είπε να υπολογίζω 150€ περίπου. Τι περιμένω να κάνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Δεν τον ρωτησες πριν το πας????Εμεις πως να ξερουμε....Και τελικά θα το πας σε Μοτοδικτυο ή σε μαστορα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Ένας τρόπος για να μην έχεις το άγχος του σωστού σφιξίματος της τάπας των λαδιών είναι να χρησιμοποιείς πάντα καινούργια ροδέλα (την ειδική γι αυτή τη δουλειά που είναι από μαλακό μέταλλο).Οι βαλβίδες του xt ρυθμίζονται εύκολα και γρήγορα σε σχέση με τα περισσότερα μηχανάκια, έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να μη σε κοροϊδέψει κάποιος μηχανικός (αλλά και να μάθεις μόνος σου αφού είναι όπως του παπιού). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Μην τον μπλέκεις με βαλβίδες,φίλερ,νεκρά σημεία κλπ. Προτιμότερο να κάνει τα υπόλοιπα και τις βαλβίδες στο μάστορα κάθε 20.000χλμ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Σε μάστορα το έκανα. Πήγε 220 με τακάκια μπρος πίσω, υγρά φρένων, λάδια, φίλτρο λαδιού, καθάρισμα φίλτρου αέρα( είχε αλλαχτεί πρόσφατα λόγω κλοπής), παραφλου για το ψυγείο, ρύθμιση βαλβίδων. 3,5 ώρες περίπου ήμουν εκεί. Τα είδα όλα. Γαμω τις φάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2015 Σε μάστορα το έκανα. Πήγε 220 με τακάκια μπρος πίσω, υγρά φρένων, λάδια, φίλτρο λαδιού, καθάρισμα φίλτρου αέρα( είχε αλλαχτεί πρόσφατα λόγω κλοπής), παραφλου για το ψυγείο, ρύθμιση βαλβίδων. 3,5 ώρες περίπου ήμουν εκεί. Τα είδα όλα. Γαμω τις φάσεις. Καλημέρα και πάλι. Το ποσό πως σας φαίνεται για αυτά που έκανε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες