Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 console peasants και pc master race my ass.τα νευρα μου.απ οταν πουλησα το πλεη επαψα να παιζω.με βαρεσε τωρα ομως και κατεβασα το grand theft auto,αλλα δε την παλευω με το πληκτρολογιο και κινδυνευω να στραμπουληξω και κανενα δαχτυλο.ε λεω ας παρω κανα χειρηστηριο να θυμηθω τα παλια..πηρα ενα turbox αντιγραφη του χειρηστηριου του playstation.κατσε α το βαλω λεω να λιωσω μετα τη δουλεια!αλλα που..μπαρμπουτσαλα!τι στο διαολο θελει για να παιξει το χειρηστηριο??θελει κανα πτυχιο προγραμματιστη?κανα μεταπτυχιακο στο pc gaming?κανα ευχελαιο?το εγκαταστησα κανονικα,το βλεπει ο υπολογιστης,στο τσεκ ολα λειτουργουν,μεσα στο παιχνιδι τζιφος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Το ρύθμισες μέσα από τα options του παιχνιδιού? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Για ποιo gta μιλαμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Εφοσον το αναγνωρισε ο υπολογιστης, τοτε πας στα options του παιχνιδιου και οριζεις ως controller το joystick ή οριζεις χειροκινητα ενα ενα τα κουμπια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 2 πράμματα θα ρωτήσω.1 ον turbox?2oν πόσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) grand theft auto iv (black edition)turbox με των 12.αυτον που εχω δει σε απειρα σπιτια φιλων και γνωστωνυπαρχει σαν επιλογη setting στο παιχνιδι. μια που λεει keybord/mousepad και μια controler.oι οποιες ομως δε μπορεις να επιλεξεις-τσεκαρεις καποια,αλλα ειναι σα να διαλεγει το παιχνιδι απο μονο του.το joystick δε το διαβαζει καν οταν παω να το κανω configuration. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2015 από τον Στέργιος Βήχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 τι λειτουργικό έχεις,μήπως και δεν είναι συμβατό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 win 7 ultimateελπιζω να μη πεταξα 12 ε για πλακα..και δεν εχω και αλλο παιχνιδι να δοκιμασω ρε γμτ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Kανονικά πρέπει να παίζει.μήπως αν το κοτσάρεις στο πισι αφού αρχίσει το παιχνίδι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δυστυχως δε θα παιξει το IV με αυτο το controller.Παιζει ΜΟΝΟ με το original xbox controller και καποιες αντιγραφες του που εχουν ιδιο layout.Αν σκοπευεις γενικα να παιζεις συχνα παιχνιδια με κοντρολερ επενδυσε στο οριτζιναλ ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματο μαζι με το kit επαναφορτιζομενων.Ειναι πραγματικα ο,τι καλυτερο, σα να εχεις κονσολα. Δουλευει τελεια με οποιοδηποτε συγχρονο παιχνιδι, χωρις καν να χρειαζεται να κανεις εσυ ρυθμισεις.Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις προγραμματα σαν το xpadder, που ουσιαστικα δινει λειτουργειες mouse-keyboard στο χειριστηριο, ασχετα απο το παιχνιδι. Δηλαδη ακομα και οταν εισαι επιφανεια εργασιας, μπορεις να κανεις πραγματα με το controller. Εγω αυτο ειχα κανει οταν ειχα πρωτοπαρει το iv μερικες χιλιαδες χρονια πριν(ειχα διπυρινο pentium του 2005 τοτε ) και επαιζα με χειριστηριο ps1+adaptora για pc.Ψαξτο λιγο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Ρε L2P ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Φυσιολογικα πρεπει να παιζει. Δεν ξερω εαν εχει καποια ιδιαιτεροτητα το παιχνιδι αυτο. Δοκιμασε το σε αλλο παιχνιδι να δεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 http://www.x360ce.com/Κοίτα κάτι τέτοιο. Δεν θα σε παιδέψει και πολύ να το ριθμίσεις και θα κάνει το joystick σου να δουλέψει σαν xbox controller. End of story. Oύτε να μπλέκεις τα κουμπιά του πληκτρολογίου και να κάνεις αντιστοιχείες με το joystick ουτε να μην δουλευουν ποντίκια και πληκτρολόγια όταν το συνδέεις.Σύνηθες πρόβλημα που θα αντοιμετοπίσεις και σε άλλα παιχνίδια που θέλουν το αυθαιντικο χειριστήριο...Δεν φταίει το χειριστήριο από τη στιγμή που το αναγνωρίζει. (Μέχρι να το βρώ γείρισα αρκετα gamepands πίσω.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 παρε xbox 360 controler pc και θα υσηχασεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 το xbox κοντρόλι με το καλώδιο που λέμε εδώ είναι το καλύτερο.το έχω και εγώ αλλά κάνει,έκανα δλδ και μια 30 στο νερό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 το xbox κοντρόλι με το καλώδιο που λέμε εδώ είναι το καλύτερο.το έχω και εγώ αλλά κάνει,έκανα δλδ και μια 30 στο νερό.+1 σ αυτό. Απλά ανέφερα μια πιο οικονομική λυση και για να μην πάει χαμένο και το άλλο χειριστήριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Δεν είπα το αντίθετο.Απλά ανέφερα την τιμή του.Εγώ πχ το είχα αγοράσει γιατί έχω και το xbox360.Αλλιώς δύσκολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Υπαρχει βασικα και ενα αλλο προγραμμα που κανει το pc να βλεπει οποιοδηποτε χειριστηριο ως xbox αλλα μου διαφευγει τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 MotionJoy κάπως έτσι λέγεται... απλά για να το εγκαταστήσεις, πρέπει να γυρίσεις την ημ/νια των windows στο 2014 λόγω λήξης ενός πιστοποιητικού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Ναι το motionjoy. Εγω δεν ειχα θεμα με την ημερομηνια παντως και το εχω χρησιμοποιησει μεσα στο 15.Απλα πρεπει να δει λιγο τις οδηγιες(πολυ απλες) για να μην τα κανει λαθος και νομιζει οτι δε δουλευει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Τι xbox και κουραφεξαλα. Παρε ενα καλο και αγιο Logitech F310. Δουλευει σαν xbox και αν ειναι παλιοτερο παιχνιδι με ενα διακοπτη γινεται joypad για να παιζει σε παλια παιχνιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Τι xbox και κουραφεξαλα. Παρε ενα καλο και αγιο Logitech F310. Δουλευει σαν xbox και αν ειναι παλιοτερο παιχνιδι με ενα διακοπτη γινεται joypad για να παιζει σε παλια παιχνιδια.όχι και κουραφέξαλα το xbox controller.Το μόνο συμβατό με όλα τα λειτουργικά των windows αλλά και τα παιχνίδια.Ούτε προγράμματα θέλει ούτε κουμπάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) όχι και κουραφέξαλα το xbox controller.Το μόνο συμβατό με όλα τα λειτουργικά των windows αλλά και τα παιχνίδια.Ούτε προγράμματα θέλει ούτε κουμπάκια.ουτε το logitech θελει προγραμμα. αν το κουμπι ειναι στο Χ τα windows βλεπουν xbox controller. αν ειναι στο D βλεπουν ειναι χειρηστηριο. θελω να πω οτι ειναι και καλυτερο γιατι ειναι συμβατο με παραπανω παιχνιδια. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2015 από τον Roaf Beast Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 με παραπάνω παιχνίδια το Logitech?από και κλείεται.τες πα.Ας δοκιμάσει με τα προγράμματα ο Βήχος και βλέπουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Αφου σου λεω εγω μπορω να παιξω L.A Noire , test drive unlimited 2 και οτι αλλο υποστηριζει xbox controller και μετα εβαλα το midnight club 2 που ειναι του 2003 και παιζει και εκει μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες