Jump to content
Στέργιος Βήχος

joystick στο pc

Recommended Posts

console peasants και pc master race my ass.

τα νευρα μου.

απ οταν πουλησα το πλεη επαψα να παιζω.

με βαρεσε τωρα ομως και κατεβασα το grand theft auto,αλλα δε την παλευω με το πληκτρολογιο και κινδυνευω να στραμπουληξω και κανενα δαχτυλο.

ε λεω ας παρω κανα χειρηστηριο να θυμηθω τα παλια..πηρα ενα turbox αντιγραφη του χειρηστηριου του playstation.

κατσε α το βαλω λεω να λιωσω μετα τη δουλεια!

αλλα που..

μπαρμπουτσαλα!

τι στο διαολο θελει για να παιξει το χειρηστηριο??

θελει κανα πτυχιο προγραμματιστη?κανα μεταπτυχιακο στο pc gaming?κανα ευχελαιο?

το εγκαταστησα κανονικα,το βλεπει ο υπολογιστης,στο τσεκ ολα λειτουργουν,μεσα στο παιχνιδι τζιφος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εφοσον το αναγνωρισε ο υπολογιστης, τοτε πας στα options του παιχνιδιου και οριζεις ως controller το joystick ή οριζεις χειροκινητα ενα ενα τα κουμπια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

grand theft auto iv (black edition)

turbox με των 12.αυτον που εχω δει σε απειρα σπιτια φιλων και γνωστων

υπαρχει σαν επιλογη setting στο παιχνιδι. μια που λεει keybord/mousepad και μια controler.oι οποιες ομως δε μπορεις να επιλεξεις-τσεκαρεις καποια,αλλα ειναι σα να διαλεγει το παιχνιδι απο μονο του.

το joystick δε το διαβαζει καν οταν παω να το κανω  configuration.

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

win 7 ultimate

ελπιζω να μη πεταξα 12 ε για πλακα..

και δεν εχω και αλλο παιχνιδι να δοκιμασω ρε γμτ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kανονικά πρέπει να παίζει.

μήπως αν το κοτσάρεις στο πισι αφού αρχίσει το παιχνίδι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως δε θα παιξει το IV με αυτο το controller.

Παιζει ΜΟΝΟ με το original xbox controller και καποιες αντιγραφες του που εχουν ιδιο layout.
Αν σκοπευεις γενικα να παιζεις συχνα παιχνιδια με κοντρολερ επενδυσε στο οριτζιναλ ειτε με καλωδιο ειτε ασυρματο μαζι με το kit επαναφορτιζομενων.
Ειναι πραγματικα ο,τι καλυτερο, σα να εχεις κονσολα. Δουλευει τελεια με οποιοδηποτε συγχρονο παιχνιδι, χωρις καν να χρειαζεται να κανεις εσυ ρυθμισεις.

Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις προγραμματα σαν το xpadder, που ουσιαστικα δινει λειτουργειες mouse-keyboard στο χειριστηριο, ασχετα απο το παιχνιδι. Δηλαδη ακομα και οταν εισαι επιφανεια εργασιας, μπορεις να κανεις πραγματα με το controller. Εγω αυτο ειχα κανει οταν ειχα πρωτοπαρει το iv μερικες χιλιαδες χρονια πριν(ειχα διπυρινο pentium του 2005 τοτε :laugh:) και επαιζα με χειριστηριο ps1+adaptora για pc.
Ψαξτο λιγο.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσιολογικα πρεπει να παιζει. Δεν ξερω εαν εχει καποια ιδιαιτεροτητα το παιχνιδι αυτο. Δοκιμασε το σε αλλο παιχνιδι να δεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.x360ce.com/

Κοίτα κάτι τέτοιο. Δεν θα σε παιδέψει και πολύ να το ριθμίσεις και θα κάνει το joystick σου να δουλέψει σαν xbox controller. End of story. Oύτε να μπλέκεις τα κουμπιά του πληκτρολογίου και να κάνεις αντιστοιχείες με το joystick ουτε να μην δουλευουν ποντίκια και πληκτρολόγια όταν το συνδέεις.

Σύνηθες πρόβλημα που θα αντοιμετοπίσεις και σε άλλα παιχνίδια που θέλουν το αυθαιντικο χειριστήριο...Δεν φταίει το χειριστήριο από τη στιγμή που το αναγνωρίζει. (Μέχρι να το βρώ γείρισα αρκετα gamepands πίσω.:wallbash:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το xbox κοντρόλι με το καλώδιο που λέμε εδώ είναι το καλύτερο.

το έχω και εγώ αλλά κάνει,έκανα δλδ και μια 30 στο νερό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το xbox κοντρόλι με το καλώδιο που λέμε εδώ είναι το καλύτερο.

το έχω και εγώ αλλά κάνει,έκανα δλδ και μια 30 στο νερό.

+1 σ αυτό. Απλά ανέφερα μια πιο οικονομική λυση και για να μην πάει χαμένο και το άλλο χειριστήριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είπα το αντίθετο.

Απλά ανέφερα την τιμή του.Εγώ πχ το είχα αγοράσει γιατί έχω και το xbox360.

Αλλιώς δύσκολα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει βασικα και ενα αλλο προγραμμα που κανει το pc να βλεπει οποιοδηποτε χειριστηριο ως xbox αλλα μου διαφευγει τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MotionJoy κάπως έτσι λέγεται... απλά για να το εγκαταστήσεις, πρέπει να γυρίσεις την ημ/νια των windows στο 2014 λόγω λήξης ενός πιστοποιητικού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το motionjoy. Εγω δεν ειχα θεμα με την ημερομηνια παντως και το εχω χρησιμοποιησει μεσα στο 15.

Απλα πρεπει να δει λιγο τις οδηγιες(πολυ απλες) για να μην τα κανει λαθος και νομιζει οτι δε δουλευει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι xbox και κουραφεξαλα. Παρε ενα καλο και αγιο Logitech F310. Δουλευει σαν xbox και αν ειναι παλιοτερο παιχνιδι με ενα διακοπτη γινεται joypad για να παιζει σε παλια παιχνιδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι xbox και κουραφεξαλα. Παρε ενα καλο και αγιο Logitech F310. Δουλευει σαν xbox και αν ειναι παλιοτερο παιχνιδι με ενα διακοπτη γινεται joypad για να παιζει σε παλια παιχνιδια.

όχι και κουραφέξαλα το xbox controller.

Το μόνο συμβατό με όλα τα λειτουργικά των windows αλλά και τα παιχνίδια.Ούτε προγράμματα θέλει ούτε κουμπάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι και κουραφέξαλα το xbox controller.

Το μόνο συμβατό με όλα τα λειτουργικά των windows αλλά και τα παιχνίδια.Ούτε προγράμματα θέλει ούτε κουμπάκια.

ουτε το logitech θελει προγραμμα. αν το κουμπι ειναι στο Χ τα windows βλεπουν xbox controller. αν ειναι στο D βλεπουν ειναι χειρηστηριο. θελω να πω οτι ειναι και καλυτερο γιατι ειναι συμβατο με παραπανω παιχνιδια.

Τροποποιήθηκε από τον Roaf Beast

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με παραπάνω παιχνίδια το Logitech?

από και κλείεται.

τες πα.

Ας δοκιμάσει με τα προγράμματα ο Βήχος και βλέπουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου σου λεω εγω μπορω να παιξω L.A Noire , test drive unlimited 2 και οτι αλλο υποστηριζει xbox controller και μετα εβαλα το midnight club 2 που ειναι του 2003 και παιζει και εκει μια χαρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα