Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καφε μεχρι τι ωρα παιζει? Γιατι αν δεν πεσει η καρω σημαια στο phillip island δεν ξεκιναω.ο αγωνας τελειωνει 9 περιπου.Δεν ξέρω να σου πω με ακρίβεια. Από πού θα έρθεις αν έρθεις? Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνδεθεί κάποιος απ' τους έχοντες smartphone και internet και να ποστάρει πού είμαστε και τί ώρα. Ρε παιδια σε 1,5 ωρα ειστε στο μπατζαβαλη................. Το μονο κακο ειναι την κυριακη γινεται της πουτανας και δεν υπαρχει τραπεζι(αλλα αυτο το κανονισατε) Θα παω και γω αλλα Σαββατο μεσα στις επομενες 2 βδομαδεςΑν υπολογίσεις τις φορές που θα χαθούμε στο δρόμο ως κλασικοί mybikers, να πώς τρώγεται η ώρα χωρίς να το καταλάβεις...... Αυτό που λέει ο Αφρικανός.Δέν χρειάζεται να ξεκινήσουμε κι από τα χαράματα... Ρε Νικόλα, χαράματα το 8:30 αναχώρηση? Θα το διαβάσει κανάς Ναυτίλος και θα σε καρπαζώνει 3 μερόνυχτα. Σκοπός είναι να προλάβουμε να κατέβουμε και απ' τις σέλες και να μην είμαστε συνέχεια "στο πόδι", και να γυρίσουμε έγκαιρα σπίτια μας μια και νυχτώνει νωρίς πια.Μάθε να ξυπνάς νωρίς ρε συ. Η ζωή είναι μικρή για να την ξοδεύεις κοιμώμενος. (Η ώρα μπήκε κατόπιν σχετικής διαβούλευσης με τον υπέρτατο Κο Πρόεδρο εν αποστρατεία και δεν αλλάζει γιατί θα γίνει μπάχαλο). Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 στο ειπα καν`το 9 αλλα δεν μ`ακουσες μοτοπρωινουλη,απο την αλλη μερια βεβαια μπορει να εγραφες 9 και να πεταγοταν κανενας και να ελεγε,τι 9 ρε κατα τις 12 ειναι καλυτερα.φαυλος κυκλος και υπνος πακετο μαζι.ο καιρος ειναι αψογος το ιδιο και η διαθεση μας,η διαδρομη πολυ καλη οι συννενοησεις εχουν πεσει,τι αλλο θελετε και γκρινιαζετε στο μισαωρο και στην 1 ωρα θα κολλησουμε δηλαδη?εγω προσωπικα ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος γιατι οι ευκαιριες να βγαινω μια βολτα με το μηχανακι μου και ειδικα με καλη παρεα εχουν περιοριστει πλεον κατα πολυ δεδομενων των ασχημων οικονομικων εποχων που διανυουμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Καλά να περάσετε! Σκέφτομαι για πιο κοντινή αφού έσκασε μεσημεριανή υποχρέωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω να σου πω με ακρίβεια. Από πού θα έρθεις αν έρθεις? Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνδεθεί κάποιος απ' τους έχοντες smartphone και internet και να ποστάρει πού είμαστε και τί ώρα. Αν υπολογίσεις τις φορές που θα χαθούμε στο δρόμο ως κλασικοί mybikers, να πώς τρώγεται η ώρα χωρίς να το καταλάβεις...... Ρε Νικόλα, χαράματα το 8:30 αναχώρηση? Θα το διαβάσει κανάς Ναυτίλος και θα σε καρπαζώνει 3 μερόνυχτα. Σκοπός είναι να προλάβουμε να κατέβουμε και απ' τις σέλες και να μην είμαστε συνέχεια "στο πόδι", και να γυρίσουμε έγκαιρα σπίτια μας μια και νυχτώνει νωρίς πια.Μάθε να ξυπνάς νωρίς ρε συ. Η ζωή είναι μικρή για να την ξοδεύεις κοιμώμενος. (Η ώρα μπήκε κατόπιν σχετικής διαβούλευσης με τον υπέρτατο Κο Πρόεδρο εν αποστρατεία και δεν αλλάζει γιατί θα γίνει μπάχαλο) Ειναι καπως αργα για αλλαγη ωρας. Αλλα θα συμφωνησω με τον Μιχάλη. Τι 30' αργότερα τι 1 ωρα.Κι εγώ θέλω να δω το GP αλλά θα το δω όταν γυρίσω. Δεν χάθηκε ο κόσμος.Και όχι δεν έχω OTEtv. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) στο ειπα καν`το 9 αλλα δεν μ`ακουσες μοτοπρωινουλη,απο την αλλη μερια βεβαια μπορει να εγραφες 9 και να πεταγοταν κανενας και να ελεγε,τι 9 ρε κατα τις 12 ειναι καλυτερα.φαυλος κυκλος και υπνος πακετο μαζι.ο καιρος ειναι αψογος το ιδιο και η διαθεση μας,η διαδρομη πολυ καλη οι συννενοησεις εχουν πεσει,τι αλλο θελετε και γκρινιαζετε στο μισαωρο και στην 1 ωρα θα κολλησουμε δηλαδη?εγω προσωπικα ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος γιατι οι ευκαιριες να βγαινω μια βολτα με το μηχανακι μου και ειδικα με καλη παρεα εχουν περιοριστει πλεον κατα πολυ δεδομενων των ασχημων οικονομικων εποχων που διανυουμε.Μιχάλη μου, όπως έγραψα συμβουλεύτηκα τον ΚώσταΤ για την ώρα, ο οποίος μου είπε - και συμφωνώ - πως αν πάμε απ' την παλιά που συνήθως οι περισσότεροι θέλουν, τότε το στροφιλίκι είναι ατέλειωτο σε όλα τα χλμ και θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση. Και μετά την Επίδαυρο, δεν θα πάμε ευθεία για Καρατζά (έτσι ήταν κοντά), αλλά κάνοντας ένα κυκλάκι με σφιχτή την περισσότερη διαδρομή. Εξάλλου, μην ξεχνάτε όλοι ότι χανόμαστε 23.512 φορές στο δρόμο και όλη τη ώρα σταματάμε για ανασύνταξη και για να ψάχνουμε ποιούς χάθηκαν και πού. Και είναι προτιμότερο να γυρίσουμε μια ώρα ανθρώπινη σπίτι πριν μας πιάσουν τα σκοτάδια.Σιγά την πρωινή ώρα που το κάνουμε και θέμα...... το ακαδημαϊκό δεκάλεπτο / τέταρτο άλλωστε πάντα το τηρούμε, οπότε μιλάμε για αναχώρηση 08:40 - 08:45. Ήθελα νά 'ξερα εκείνες τις μεγάλες βόλτες πώς τις κάνουμε, μεσημέρι ξεκινάμε? Αν κάποιος κοιμηθεί στις 23:00 - όπως σκοπεύω προσωπικά να κάνω - και ξυπνήσει πχ στις 07:15-07:30, μια χαρά θα έχει χορτάσει ύπνο και θα είναι στην ώρα του. Αν κάτσει στο mb και στο fb μέχρι τις 02:00 τη νύχτα, πώς να ξυπνήσει? Εδώ κάτι άλλοι θα πάνε σε καφετέρια 07:50 !!!! για να δούνε motogp λόγω διαφοράς ώρας, και μας ενοχλεί εμάς το οχτώμισι - εννιά παρά για 300άρα βόλτα? Το πραγματικό πρόβλημα ξέρεις ποιό είναι? Ότι δεν ξέρουμε ποιούς θα περιμένουμε το πρωί, οπότε αν κάποιος έρθει πχ παρά τέταρτο, εμείς μπορεί να έχουμε μόλις φύγει επειδή δεν θα το ξέρουμε ότι κάποιος ακόμα έρχεται...... εγώ smartphone και internet δεν έχω στο κινητό μου για να συνδεθώ στο σημείο του ραντεβού και να δω αν κάποιος έγραψε τελευταία στιγμή και τί. Εξηγούμαι. Υ.Γ. Ξέχασα να γράψω από χτες, ότι αύριο έχει και Μαραθώνιο στο Καλλιμάρμαρο και γύρω-γύρω κέντρο με έναρξη στις 09:00, οπότε αν το κανονίζαμε αργότερα κάποιοι θα έμπλεκαν πιθανώς σε μποτιλιαρίσματα...... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 εχω εγω smartphone εξελιχθηκαμε αγορι μου τι μας περασες,αντε για νανακια τωρα και ασε τα σεντονια, το πρωι θα τα αναλυσουμε καλυτερα πινοντας και την φραπεδουμπα μας διπλα στην θαλασσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TONYBANDIT 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Μεσα και εγω .μολις τελειωσουν τα gp ξεκινησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Αν κάποιος κοιμηθεί στις 23:00 - όπως σκοπεύω προσωπικά να κάνω - και ξυπνήσει πχ στις 07:15-07:30, μια χαρά θα έχει χορτάσει ύπνο και θα είναι στην ώρα του. Αν κάτσει στο mb και στο fb μέχρι τις 02:00 τη νύχτα, πώς να ξυπνήσει? Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια άρχοντα μοτοκοιμησμενουλη. Εμείς οι προ του 1970 κατασκευασθέντες, οι καλυπτόμενοι από την χρυσή εγγύηση καλής λειτουργίας απεριορίστου διάρκειας χρήσης μια χαρά θα κοιμηθούμε στις 2 και 5 θα είμαστε κιόλας αρματωμένοι και θα σας καλημερίζουμε. Η χρυσή εγγύηση καλής λειτουργιάς όχι απλά θα καλύψει, θα υπερκαλύψει κιόλας τα κενά των ελλιπών ωρών ύπνου.Αυτά ταααα…. 3 το λάδι 3 το ξύδι 8 λαδονανουρισματα, είναι δια τους 1970 και εντεθέν κατασκευασθέντες των περιορισμένων αντοχών και δυνατοτήτων. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Καλημερα σας και καλη μου βολτα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Καλο δρομο οπου κι αν καθενας παει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) ελα good morning στους πρωινους. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2015 από τον fasarias ετσι μ`αρεσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιατι οχι good morning;....good morning και στα μουτρα σας ρε. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2015 από τον ΚωσταςΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Καλό δρόμο σε όλους ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Αντε καλη ορεξη κ μια λεμοναδα μετα!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Σόδα ρε όχι λεμονάδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 345 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 345 και το λουρι της μανας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 Πρώτη φορά με το mybike, μου πήρατε τη παρθενιά... Να το ξανακάνουμε. Υ.Γ. 367 και ένα "ξεφόρτωμα" στη ταβέρνα. Ήμουν γλήγολος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 κ εγω στη βαση μου.αλλαξα κ λαδια ,οποτε ειμαι ετοιμος για την επομενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 ρε τον κακομοιρη τον κυρ μπατζαβαλη,και μας ταισε και μας προσεξε και παγωτο στο τελος μας κερασε και εμεις τι του ανταποδωσαμε?τον χεσαμε και απο πανω στο τελος. ρε εχει παραγινει αυτο το κακο με σας και τα v-strom σας,εχουμε χασει την μπαλα με δαυτα.σε ολη την επιστροφη νομιζα οτι ειμαι μαζι με τον αχιλλεα (και αναρωτιομουνα κιολας πως σκατα παει ετσι γρηγορα και περιεργα ξαφνικα) μεχρι που εστριψε μαζι μου στο σχιστο και εκει εφαγα μια φλασια και λεω τι κανει αυτος και παω κοντα και τι να δω?ΕΙΝΑΙ ο μαρκος ναι φιλε αυτο θα πει γνησιο τρολλαρισμα εκδρομης. υ.γ. εδω και η καταναλωση μου σημερα,2 μπαρες ακομα απο τις εξι που εχει συνολο,τρεμε τουιτι και σ`εφαγα λαχανο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 what???Διαγωνισμο οικονομιας κανατε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 what???Διαγωνισμο οικονομιας κανατε??καθολου σπυρο και πιστεψε το,μαλλον το αντιθετο θα ελεγα καθοτι δεν φημιζομαι και τοσο για την "οικονομικη" μου οδηγηση.νταξει η δευτερη μπαρα ειναι ψιλοfake γιατι το πιθανοτερο θα σβησει στο επομενο αναμμα,αλλα εχει μεινει σιγουρα η τελευταια ολοκληρη συν την ρεζερβα,οποτε με παει νομιζω ψιλοανετα μεχρι 400 χλμ αυτονομια και δεν ειναι και η πρωτη φορα που συμβαινει,καλα ειναι να το αφησω? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 what???Διαγωνισμο οικονομιας κανατε??Δεν πα να κανουν ο,τι θελουν; ρε τον κακομοιρη τον κυρ μπατζαβαλη,και μας ταισε και μας προσεξε και παγωτο στο τελος μας κερασε και εμεις τι του ανταποδωσαμε?τον χεσαμε και απο πανω στο τελος. ααα φιλαρακι ετσι ειναι αυτα.....περαστε-χεστειτε-τελειωσατε. Ισα ισα που που ειχε και λιγοτερο βαρος το μοτορι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 κ εγω στη βαση μου.αλλαξα κ λαδια ,οποτε ειμαι ετοιμος για την επομενη΄Ετσι. 5 λεπτάκια θες ν΄ αλλάξεις λάδια στο vstrom. Αν είχες tdm ακόμα θα έψαχνες ποια βίδα πάει που! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2015 ΄Ετσι. 5 λεπτάκια θες ν΄ αλλάξεις λάδια στο vstrom. Αν είχες tdm ακόμα θα έψαχνες ποια βίδα πάει που! γιαπωνεζικες λαδιερες αστα να παν`στο διαλο. θα δεις ρε αλητη ομως που κατηγορεις το μηχανακι μου,τωρα παω να παρω τηλεφωνο τον μπατζαβαλη να του πω ποιος τον εχεσε και ουτε απ`εξω δεν θα τολμησεις να ξαναπερασεις εκει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες