Leonaidas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Παιδες ενδιαφερομαι να αγορασω ενα 50αρι παπι στα 1000-1200 ευρω. Εχω κανει μια σχετικη ερευνα αγορας αλλα δεν γνωριζω και πολλα. Μεχρι στιγμης απο οτι εχω διαβασει το καλυτερο που εχω δει ειναι το kymco visar. Θα ηθελα γνωμη για το συγκεκριμενο μηχανακι η καμια προταση για καποιο στα ιδια περιπου λεφτα . ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Εγω σαν γνησιος HONDAκιας θα σου προτεινα ενα GLX50. Ευκολα το μαθαινεις και με 1000 ευρω παιρνεις ενα που ειναι στα χαρτια 50αρι (ενω στην πραγματικοτητα ειναι πειραγμενο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Tα daytona sprinter και dy δες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φίλε μια συμβουλή... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ KYMCO! Εγώ το πέταξα και ησύχασα! Και επίσης μην συμβουλεύεσαι μοτο-περιοδικά, πληρώνονται από τις εταιρίες για να γράφουν ότι θέλουν! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leonaidas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Chris1981 εσυ τι εχεις τωρα ? VaggosGLX αδερφε δεν θα θελα κατι τετοιο .Μηπως ξερεις για κανενα αλλο μοντελο? apellis τα εχω δει τα συγκεκριμενα και τα εχω στα υποψην Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2015 από τον Leonaidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 Αλλιως μετα θα προτεινα καποιο DAYTONA Sprinter. Ο κινητηρας ειναι κατα 90% αντιγραφη της HONDA και θα βρισκεις και ευκολα ανταλλακτικα ενω σε μεταχειρο θα το βρεις και πιο φθηνα απο 800 ευρω και σε καλη κατασταση (φιλος μου πηρε με 500 ευρω ενα απλα ειχε σπασμενο το μπροστινο φτερο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες