InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Έδωσα εξετάσεις 125 με συμπλεκτη(δεν ξερω αν οδηγαω κατι παραπανω..) το θεμα μου ειναι.. οτι αλλοι λενε οτι ειναι με κυλοβατορες κατι τετοιο και αλλοι λενε οτι παει με τα κυβικα... Τελικα τι γινεται με Α1 οδηγαω Crypton X? στον Moto Vinio που πηγα να ρωτησω και για καινουργιο μηχανακι μου ειπαν οτι ΔΕΝ οδηγαω το ιδιο και στον Μοτο Νομικο σε εναν αλλον που ειχαμε ρωτησει λεει οτι οδηγαω(που πουλαει μονο Χ) τι γινεται ξερει κανεις που εχει Α1? τωρα το εβγαλα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 ΔΕΝ οδηγας .....Το διπλωμα ισχυει για μοτοσυκλετες εως 125cc και εως 15 αλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 δεν μπορεις να οδηγησεις crypton x νομιμα με αυτο το διπλωμα. ειναι μεχρι 15 αλογα και 125 κυβικα το Α1 διπλωμα. πληροφοριακα kw=kilowatt (kwh=κιλοβατορες). 1kw=1.35hp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 To ένα δίπλωμα(Α1) σε περιορίζει και στα κυβικά και στα kwTo άλλο δίπλωμα(Α2) σε περιορίζει μόνο στα kw. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Αρα φυγαμε βουρ για Innova Injection.. καταλαβα! Ατιμο διπλωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 φιλε μην μασας , αγορασε το απο αυτον που λεει οτι μπορεις να το οδηγησεις κ ειναι κομπλε . χαχαχχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Ναι και αμα τρακαρω θα τους πω ο τυπος που μου το πουλησε μου ειπε πως μπορω να το οδηγησω κυρ Αστυνομε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 ενημερωτικα για τετοια θεματα ρωταμε τους ασφαλιστες κ τις σχολες οδηγων .οι εμποροι κανουν τον κινεζο ( ενταξει μπορει κ να μην ειναι κ πληρως ενημερωμενοι καθε λιγο κ λιγακι αλλαζουν τα διπλωματα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες