BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Γεια σας παιδιά, ότι λέει και ο τίτλος! Ψάχνω μπότες μιας και ακόμα δεν έχω πάρει και τις χρειάζομαι για τις βόλτες εκτός Αθηνών που κάνουμε με την παρέα. (Έρχονται και τα γενέθλια σύντομα, να μου κάνω ένα καλό δώρο..!) Χάζεψα λίγο στο net, διάβασα και μερικά Θέματα εδώ και είδα τις 3 που μου αρέσουν αρκετά και είναι στο budget μου, εκεί στα 200 ευρώ χοντρικά:- TCX S-Speed WP: http://www.tcxboots.com/eng/prodotti-dettaglio.php?prodotto=87 Μάλλον αυτές που μου αρέσουν περισσότερο!Alpinestars S-MX 6, σε μαύρο-κίτρινο φλούο: http://www.alpinestars.com/s-mx-6-boots?#.VglrIROqqkoSIDI Fusion Rain: http://www.sidisport.com/eng/scheda.php?&id=18&lng_riv=¯o=2Για πείτε λοιπόν σχόλια, review κλπ. Alpinestars πιστεύω στην Μοτοδυναμική θα βρω, SIDI θα περάσω από τον Τζωρτζόπουλο θα έχει, αλλά τις TCX θα τις έχει άραγε κανείς διαθέσιμες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 tcx ισως στη colori Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Θα σου προτεινα να κάνεις αυτο που κανουμε και με το κράνος.Δοκιμή πρωτα απ'όλα!Στα λεφτα που ψάχνεις υπάρχουν πολλά αξιολογα. Δες τι παιζει απο κοντά ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Τι νουμερο φορας..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Αθλητικά 46, δεν έχω ξαναπάρει μοτοσικλετιστικές μπότες. Λογικά το ίδιο θα θέλω και σε αυτές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 1 νουμερο μικροτερο παντα επαιρνα σε μποτες(dainese,sidi...) και φοραω 46 σε αθλητικα και εγω αλλα σιγουρα πρεπει να τις δοκιμασεις πρωτα καιμην ξεχνας δεν πας για τρεξιμο για οδηγηση ειναι τετοιου τυπου μποτες και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Γουστάρο TCX ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 οι αλπαιν να ξερεις ειναι οι πιο ζεστες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 πας σε οποιο μαγαζι φερνει το αντιστοιχο προιον,δοκιμαζεις μια μποτα τησ μαρκας να δεις τη γραμμη χρησιμποιει κ παραγγελνεις απο νετ αμα δεν εχει το συγκεκριμενο μοντελο που θες εκει.υγ οι αλπαιν ειναι γαματες εμφανισιακα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 Τις alpinestars τις έχω για χειμώνα. Την Gore-TEX έκδοση που δεν είναι διάτρητες. Πολύ ζεστές, πολύ στεγνές, δοκιμασμένες και στις προτείνω.Για τις άλλες δεν έχω γνώμη ΑΛΛΑ:TCX είχα παλιότερα και παρατήρησα πως η εσωτερική τους πλευρά, εκεί που έχει αυτόν τον πλαστικό μηχανισμό, σκαλώνει στα rearsets όταν μετακινείς το πόδι σου εμπρός πίσω (για φρένο, ανεβοκατεβάσματα ταχύτητες κλπ), οπότε δεν τις ξαναπροτίμησα.Οι SMX-6 όπως βλέπεις δεν έχουν τέτοια προβλήματα και όπως φαίνεται, το ίδιο και οι SIDI. Σου προτείνω να δοκιμάσεις και να επιλέξεις ανάμεσα σε alpine και sidi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας παιδιά. Θα κάνω την βόλτα μου το Σάββατο μάλλον να δοκιμάσω και βλέπουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας παιδιά. Θα κάνω την βόλτα μου το Σάββατο μάλλον να δοκιμάσω και βλέπουμε.να προσεξεις να μην ειναι πολυ σφιχτες,οι μποτες ανοιγουν λιγο κ θα σε κουραζουνσε dainese εγω πηρα ενα νουμερο πανω,στι sidi που ειχα κ ηταν το νουμερο μου μετα το 2ωρο δεν αντεχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Ευχαριστώ για την συμβουλή, αυτά θέλω να προλάβω, γιατί μπορεί στο 5λεπτο που θα τις φορέσεις στο μαγαζί να είναι οκ, μετά την πρώτη ώρα είναι το θέμα πώς νιώθεις..Άρα καλύτερα ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που θα είναι ακριβώς στο πόδι έως και ελαφρά σφιχτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panthro675 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Επειδή ψάχνω και εγώ μποτάκια με τα ίδια κριτήρια πάνω κάτω τελικά αγόρασες?Έχω δει και κάποια της Forma αλλά ακόμα το ψάχνω , θα πάω την βόλτα μου στην Καλλιρόης από βδομάδα για να κάνω την αγορά και να δω τι άλλο μπορεί να βρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Επειδή ψάχνω και εγώ μποτάκια με τα ίδια κριτήρια πάνω κάτω τελικά αγόρασες?Έχω δει και κάποια της Forma αλλά ακόμα το ψάχνω , θα πάω την βόλτα μου στην Καλλιρόης από βδομάδα για να κάνω την αγορά και να δω τι άλλο μπορεί να βρω. Δεν πήρα τίποτα ακόμα, γιατί πέσανε ένα σωρό άλλα έξοδα (κλασσικά τέλος του χρόνου..), από Μάρτη τώρα.. Αν δεις καμιά καλή της Forma γράψε κανένα σχόλιο κι εδώ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες