Jump to content
telephoner

Ευχάριστο τέλος :)

Recommended Posts

Καλορίζικος :thumbsup: και ποτέ ξανά ξάπλα στην άσφαλτο. :vava: Μόνο σε κρεβάτι και με καλή παρέα.......:laugh:  :kiss:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άθλιε 3κάγκουρα κρυφαδελφή.

Αφού την έκανες που την έκανες την π@π@ριά, βάλε τουλάχιστον (ASAP) λευκά φλας μπροστά και άλλο φανάρι πίσω (με λευκά-γκρι φλας).

Για την κρυφή διαδικασία, θα τιμωρηθείς βάναυσα.

Πρώτα με μια people carrier και μετά με μια μαύρη ξελογιάστρα (αγόρασε pampers στο μέγεθός σου).

Ντροπή σου.

Αύριο, στον καφέ + motogp, αφενός χρωστάς κέρασμα, αφετέρου θα φας πολύ ξύλο. ΟΥΣΤ

Τα έχω πάρει ήδη, οπότε το κέρασμα αναβάλλεται :na_mB: 

Όσο για τα pampers, θα τα αγοράσω σετ μαζί με τα μπρατσάκια για το πλοιο σου :laugh:

Καλοριζικο και καλοταξιδο Κωστα.

Μην ακους τον καβασακια :)

Αντώνη όπως έχεις καταλάβει, δεν δίνω σημασία σε άτομα που φωνάζουν το μηχανάκι τους queen elizabeth :P 

Ευχαριστώ για τις ευχές :D  

μεγειες, μεγειες καλοταξιδο!!! με τιποτα δεν φενεται για 58κ χλμ (εκτος το απο νυχακι στο μπροστα δισκο), το προσεχε πολυ ο προηγουμενος φενεται! πανεμορφο ειναι το ατιμο. ζαχαρωνω και εγω 1 σε ασπρο με 3κ χλμ αλλα δε θα βρησκω στην τιμη.

Έχω ήδη αγοράσει δισκόπλακα! Ευχαριστώ πολύ :D 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται :tooth:

[pic]

Είσαι ένας μικρός μεγάλος θεούλης :laugh::laugh:

Υπερ-ευχαριστώ τους πάντες για τις ευχές :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! παντα ορθιος...

Όσο για τον ξύνο πέστου να στα ξύσει

(θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άφησες το βεσπονι για να πάρεις παπιο;

δεν πειραζει,ουδείς αλάνθαστος,καλορίζικο κ καλοτάξιδο παλικαρε!παντα όρθιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άφησες το βεσπονι για να πάρεις παπιο;

δεν πειραζει,ουδείς αλάνθαστος,καλορίζικο κ καλοτάξιδο παλικαρε!παντα όρθιος!

Χαχαχαχα, το βεσπόνι δεν είναι δικό μου, είναι του κολλητού μου.

Ζει και βασιλεύει, από πρόσφατο σερβις μάλιστα, αλλά κι'αυτός για παπί κοιτάει :laugh:

Ευχαριστώ!!

--

Παιδιά μου τελείωσαν τα like :blush:, οπότε σας ευχαριστώ όλους γραπτώς :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοταξιδο κ απροβληματιστο να ειναι.

που κερδιζει το παπι σε σχεση με την βεσπα??

Ευχαριστώ!

Αν Vespa = PX τοτε απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Η Vespa είναι ένα μηχανάκι 40 χρονών. Δεν προσφέρει κάτι, απλά τρώει λεφτά κατά τη γνώμη μου σε αυτούς που τις γουστάρουν. 

Anyway, κερδίζει σε : κατανάλωση, ευκολία, φρένα, αναρτήσεις, κόστη συντήρησης και σε ό,τι κερδίζει ένα τετράχρονο απέναντι σε ένα δίχρονο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταναλωση,φρένα,επιδόσεις υπέρ του Παπίου.στα υπόλοιπα υπέρ της βέσπας..αλλα ας μη χαλάμε το τοπικ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταναλωση,φρένα,επιδόσεις υπέρ του Παπίου.στα υπόλοιπα υπέρ της βέσπας..αλλα ας μη χαλάμε το τοπικ

Συντήρηση; Αυτό τον σταυρό και την ρημαδομανιβέλα, βαρεθήκαμε να τα αλλάζουμε. Ενημερωτικά ο σταυρός θέλει κατέβασμα μοτέρ για να αλλαχθεί. Και γενικότερα, είναι μηχανάκι 40 χρονών. Βγάζει και θα βγάζει προβλήματα.

Ευκολία; Να σταματάς στο βενζινάδικο και να κάθεσαι να μετράς με το μπουκαλάκι της Polini γιατί είμαστε και racing, πόσο λάδι θα βάλεις λες και είναι χορτοκοπτικό;

Να σταματάς να πας για καφέ και να πρέπει να κλειδώσεις με 3 διαφορετικά κλειδιά, το μηχανάκι, τη σέλα και το ντουλάπι; 

Να κλείσεις τη βενζίνη γιατί αν την αφήσεις ανοιχτή όταν πάρει μπροστά θα δουλεύει χειρότερα και από Golf TDI;

Να σε πιάσει ρεζέρβα σε ανηφόρα δικάβαλο με τη γκόμενα και να παλεύεις να γυρίσεις το ρουμπινέτο γρήγορα για να μη σβήσει και γίνεις ρόμπα; 

Μερικά που έχω ζήσει εγώ :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειάστηκε ποτε να αλλάξω Σταύρο κ μανιβέλα..μανιβέλα δύσκολο,μιας κ τις μισές φορε χρησιμοποιώ την ηλεκτρική μίζα..

δεν χρειάζομαι μπουκαλάκι λιπαντικου,γιατι η δίκη μου εχει ξεχωριστό δοχείο..οποτε σε καθε γέμισμα βενζίνης,δλδ ανα 200χλμ,συμπληρώνω λάδι..

η κίνηση για κλείσιμο βενζίνης ειναι μηχανική διαδικασία πλέον,όπως να πατάς συναγερμό..

η δίκη μου δεν εχει ρεζέρβα οποτε δεν εχω αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα..

οποτε απο τα λίγα που καταλαβαίνω η δίκη σου ειναι p κ Οχι px..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν χρειάστηκε ποτε να αλλάξω Σταύρο κ μανιβέλα..μανιβέλα δύσκολο,μιας κ τις μισές φορε χρησιμοποιώ την ηλεκτρική μίζα..

δεν χρειάζομαι μπουκαλάκι λιπαντικου,γιατι η δίκη μου εχει ξεχωριστό δοχείο..οποτε σε καθε γέμισμα βενζίνης,δλδ ανα 200χλμ,συμπληρώνω λάδι..

η κίνηση για κλείσιμο βενζίνης ειναι μηχανική διαδικασία πλέον,όπως να πατάς συναγερμό..

η δίκη μου δεν εχει ρεζέρβα οποτε δεν εχω αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα..

οποτε απο τα λίγα που καταλαβαίνω η δίκη σου ειναι p κ Οχι px..

PX 150. 

Το δικό σου είναι φλώρικο, ακούς εκεί δοχείο μίξης και μίζα :laugh::laugh:.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα