Jump to content
hocuspocus

Crypton X 135 vs Honda Supra X 125

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αυτές τις ήμερες θα αγοράσω το πρώτο δικό μου μηχανάκι καινούριο.(ειμαι 18 προς 19 και ζυγιζω 70 κιλα)

Πήγαινα φορτσάτος για κριπτον χ επειδή το έχω οδηγήσει από συγγενή μου και μου άρεσε άλλα σε έναν γνωστό που πήγα σε αντιπροσωπία με έβαλε σε δίλημμα,μου είπε να κοιτάξω και το σουπρα...Τι λέτε το κρυπτόν αξίζει τη διαφορά στα λεφτά;;

Γενικά θέλω να μου πείτε γνώμες και αν γίνετε τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε παπιού προτιμότερο από άτομα που τα έχουν οδηγήσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΔΕΝ θα εισαι νομιμος με το κρυπτον χ αφου ειναι 10cc παραπανω απο αυτο που επιτρεπει το διπλωμα σου.οποτε εκει τελειωνει η κουβεντα.

απο κει και περα το χοντα ειναι πιο 'πρακτικο' λογω πολυ μεγαλυτερης αυτονομιας, ανεσης σελας και χωρου για κρανος κατω απο τη σελα. επισης εχει και πισω δισκοφρενο αντι για ταμπουρο αλλα και χαμηλοτερη καταναλωση(μικρη διαφορα βεβαια)

απο την αλλη το χ ειναι πιο sport λογω monoshock-υδροψυξης και εξωτερικου σχεδιασμου γι'αυτο και το προτιμουν οι πιτσιρικαδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελείως αδιάφορο το ότι δεν με καλύπτει για 10cc το δίπλωμα...γενικά στην Αθήνα αν έχουν σταματήσει πολλές φορές φίλους με με κριπτον που έχουν δίπλωμα μόνο για 50cc και δε τους λένε τίποτα,απλά θέλουν να δουν ότι δεν κουβαλάς κάτι το παράνομο πάνω σου...

παρολ'αυτα ευχαριστώ για την απάντηση :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα δυο μηχανάκια είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους αν είσαι πιτσιρικάς πάρε το 135 που είναι ποιο αλήτικο και έχει πολλά αξεσουάρ να ασχοληθείς μαζί του το 125 ποιο βολικό με αυτά που προσφέρει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελείως αδιάφορο το ότι δεν με καλύπτει για 10cc το δίπλωμα...γενικά στην Αθήνα αν έχουν σταματήσει πολλές φορές φίλους με με κριπτον που έχουν δίπλωμα μόνο για 50cc και δε τους λένε τίποτα,απλά θέλουν να δουν ότι δεν κουβαλάς κάτι το παράνομο πάνω σου...

το θεμα δεν ειναι αν θα φας κληση σε ελεγχο. οπως εχει χιλιοειπωθει εδω μεσα το θεμα ειναι σε περιπτωση ατυχηματος να μην βρεθεις για την υπολοιπη ζωη σου να πληρωνεις τα σπασμενα καθως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ  οτι η ασφαλιστικη σου δεν θα σε καλυψει

διαβασε και αυτο το τοπικ oλοκληρο
http://www.mybike.gr/forums/topic/55617-διπλώματα-κυβικά-ηλικία-και-ατύχημα/

Τροποποιήθηκε από τον billv50s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε σε καλυπτει το διπλωμα για να παρεις crypton x. σε περιπτωση ατυχηματος θα μπλεξεις πολυ ασχημα. αν τυχει κατι στους φιλους σου, πηγαινε μαζι τους στα δικαστηρια να δεις απο 1ο χερι το μπλεξιμο. παρε το supra να εισαι νομιμος, μια χαρα παπι ειναι. βεβαια μετα μπορει να ψαχνεις για καινουριους φιλους, αλλα ειναι θεμα αυτο. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε σε καλυπτει το διπλωμα για να παρεις crypton x. σε περιπτωση ατυχηματος θα μπλεξεις πολυ ασχημα. αν τυχει κατι στους φιλους σου, πηγαινε μαζι τους στα δικαστηρια να δεις απο 1ο χερι το μπλεξιμο. παρε το supra να εισαι νομιμος, μια χαρα παπι ειναι. βεβαια μετα μπορει να ψαχνεις για καινουριους φιλους, αλλα ειναι θεμα αυτο. :winking:

παιδι με διπλωμα α2 οδηγουσε tdm900 τον τρακαραν (εφτεγε ο αλλος) και πηρε και λεφτα...το διπλωμα δε με ενδιαφερει αν με καλυπτει στον αστυνομικο που θα με σταματησει επειδη ουτε αυτον τον νοιαζει,με ενδιαφερει ομως στην ασφαλιστικη και μου ειπαν οτι αν τελικα παω για κριπτον και παω σε γνωστο μ σε ασφαλιστικη θα ειμαι κομπλε...προς το παρον που εχω ρωτησει παιδια με κριπτον (διπλωμα α1) ολοι εχουν ασφαλεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσεξε γιατι αν δεν σε καλυπτει το διπλωμα μπορει να σου κανουν καποιοι ασφαλιστες ασφαλεια μονο που δεν θα καλυπτει εσενα σαν οδηγο.Θα καλυπτει μονο αν το οδηγει καποιος με διπλωμα.Επισης αν εμπλακεις σε ατυχημα και φταις θα μπλεξεις πολυ ασχημα καθως η ασφαλεια δεν θα καλυψει τιποτα.Και αν ειναι μονο υλικες οι ζημιες κατι γινεται αλλα εγω εχω γνωστο που πατησε ενα παππου που πεταχτηκε μπροστα του στο ενα μετρο και τον σκοτωσε.Η αποζημιωση που ζητανε οι συγγενεις σε αυτη την περιπτωση φτανει το ενα εκατομυριο ευρω!Μακρια απο εμας αυτα βεβαια αλλα καλυτερα να προσεχεις για να εχεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσεξε γιατι αν δεν σε καλυπτει το διπλωμα μπορει να σου κανουν καποιοι ασφαλιστες ασφαλεια μονο που δεν θα καλυπτει εσενα σαν οδηγο.Θα καλυπτει μονο αν το οδηγει καποιος με διπλωμα.Επισης αν εμπλακεις σε ατυχημα και φταις θα μπλεξεις πολυ ασχημα καθως η ασφαλεια δεν θα καλυψει τιποτα.Και αν ειναι μονο υλικες οι ζημιες κατι γινεται αλλα εγω εχω γνωστο που πατησε ενα παππου που πεταχτηκε μπροστα του στο ενα μετρο και τον σκοτωσε.Η αποζημιωση που ζητανε οι συγγενεις σε αυτη την περιπτωση φτανει το ενα εκατομυριο ευρω!Μακρια απο εμας αυτα βεβαια αλλα καλυτερα να προσεχεις για να εχεις..

παει περασε τωρα,κατοχος supra πλεον :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως θα μπορουσες να μας πεις εντυπωσεις του Supra X η να μου απαντησεις σε μυνημα η να απαντησεις στο thread μου? 
Ευχαριστω!

http://www.mybike.gr/forums/topic/80146-supra-x-η-κατι-αλλο/?do=getNewComment

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AN ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΣ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ Η ΖΗΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΟΥΜΠΗΤΟ ΜΕΣΑ ΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΗΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟ 50ΑΡΙΟΥ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα