hocuspocus 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αυτές τις ήμερες θα αγοράσω το πρώτο δικό μου μηχανάκι καινούριο.(ειμαι 18 προς 19 και ζυγιζω 70 κιλα)Πήγαινα φορτσάτος για κριπτον χ επειδή το έχω οδηγήσει από συγγενή μου και μου άρεσε άλλα σε έναν γνωστό που πήγα σε αντιπροσωπία με έβαλε σε δίλημμα,μου είπε να κοιτάξω και το σουπρα...Τι λέτε το κρυπτόν αξίζει τη διαφορά στα λεφτά;; Γενικά θέλω να μου πείτε γνώμες και αν γίνετε τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε παπιού προτιμότερο από άτομα που τα έχουν οδηγήσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 ΔΕΝ θα εισαι νομιμος με το κρυπτον χ αφου ειναι 10cc παραπανω απο αυτο που επιτρεπει το διπλωμα σου.οποτε εκει τελειωνει η κουβεντα.απο κει και περα το χοντα ειναι πιο 'πρακτικο' λογω πολυ μεγαλυτερης αυτονομιας, ανεσης σελας και χωρου για κρανος κατω απο τη σελα. επισης εχει και πισω δισκοφρενο αντι για ταμπουρο αλλα και χαμηλοτερη καταναλωση(μικρη διαφορα βεβαια)απο την αλλη το χ ειναι πιο sport λογω monoshock-υδροψυξης και εξωτερικου σχεδιασμου γι'αυτο και το προτιμουν οι πιτσιρικαδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hocuspocus 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 τελείως αδιάφορο το ότι δεν με καλύπτει για 10cc το δίπλωμα...γενικά στην Αθήνα αν έχουν σταματήσει πολλές φορές φίλους με με κριπτον που έχουν δίπλωμα μόνο για 50cc και δε τους λένε τίποτα,απλά θέλουν να δουν ότι δεν κουβαλάς κάτι το παράνομο πάνω σου... παρολ'αυτα ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Τα δυο μηχανάκια είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους αν είσαι πιτσιρικάς πάρε το 135 που είναι ποιο αλήτικο και έχει πολλά αξεσουάρ να ασχοληθείς μαζί του το 125 ποιο βολικό με αυτά που προσφέρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 (τροποποιήθηκε) τελείως αδιάφορο το ότι δεν με καλύπτει για 10cc το δίπλωμα...γενικά στην Αθήνα αν έχουν σταματήσει πολλές φορές φίλους με με κριπτον που έχουν δίπλωμα μόνο για 50cc και δε τους λένε τίποτα,απλά θέλουν να δουν ότι δεν κουβαλάς κάτι το παράνομο πάνω σου... παρολ'αυτα ευχαριστώ για την απάντηση :)το θεμα δεν ειναι αν θα φας κληση σε ελεγχο. οπως εχει χιλιοειπωθει εδω μεσα το θεμα ειναι σε περιπτωση ατυχηματος να μην βρεθεις για την υπολοιπη ζωη σου να πληρωνεις τα σπασμενα καθως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι η ασφαλιστικη σου δεν θα σε καλυψειδιαβασε και αυτο το τοπικ oλοκληροhttp://www.mybike.gr/forums/topic/55617-διπλώματα-κυβικά-ηλικία-και-ατύχημα/ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 από τον billv50s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 δε σε καλυπτει το διπλωμα για να παρεις crypton x. σε περιπτωση ατυχηματος θα μπλεξεις πολυ ασχημα. αν τυχει κατι στους φιλους σου, πηγαινε μαζι τους στα δικαστηρια να δεις απο 1ο χερι το μπλεξιμο. παρε το supra να εισαι νομιμος, μια χαρα παπι ειναι. βεβαια μετα μπορει να ψαχνεις για καινουριους φιλους, αλλα ειναι θεμα αυτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hocuspocus 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 δε σε καλυπτει το διπλωμα για να παρεις crypton x. σε περιπτωση ατυχηματος θα μπλεξεις πολυ ασχημα. αν τυχει κατι στους φιλους σου, πηγαινε μαζι τους στα δικαστηρια να δεις απο 1ο χερι το μπλεξιμο. παρε το supra να εισαι νομιμος, μια χαρα παπι ειναι. βεβαια μετα μπορει να ψαχνεις για καινουριους φιλους, αλλα ειναι θεμα αυτο. παιδι με διπλωμα α2 οδηγουσε tdm900 τον τρακαραν (εφτεγε ο αλλος) και πηρε και λεφτα...το διπλωμα δε με ενδιαφερει αν με καλυπτει στον αστυνομικο που θα με σταματησει επειδη ουτε αυτον τον νοιαζει,με ενδιαφερει ομως στην ασφαλιστικη και μου ειπαν οτι αν τελικα παω για κριπτον και παω σε γνωστο μ σε ασφαλιστικη θα ειμαι κομπλε...προς το παρον που εχω ρωτησει παιδια με κριπτον (διπλωμα α1) ολοι εχουν ασφαλεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2015 Προσεξε γιατι αν δεν σε καλυπτει το διπλωμα μπορει να σου κανουν καποιοι ασφαλιστες ασφαλεια μονο που δεν θα καλυπτει εσενα σαν οδηγο.Θα καλυπτει μονο αν το οδηγει καποιος με διπλωμα.Επισης αν εμπλακεις σε ατυχημα και φταις θα μπλεξεις πολυ ασχημα καθως η ασφαλεια δεν θα καλυψει τιποτα.Και αν ειναι μονο υλικες οι ζημιες κατι γινεται αλλα εγω εχω γνωστο που πατησε ενα παππου που πεταχτηκε μπροστα του στο ενα μετρο και τον σκοτωσε.Η αποζημιωση που ζητανε οι συγγενεις σε αυτη την περιπτωση φτανει το ενα εκατομυριο ευρω!Μακρια απο εμας αυτα βεβαια αλλα καλυτερα να προσεχεις για να εχεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hocuspocus 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Προσεξε γιατι αν δεν σε καλυπτει το διπλωμα μπορει να σου κανουν καποιοι ασφαλιστες ασφαλεια μονο που δεν θα καλυπτει εσενα σαν οδηγο.Θα καλυπτει μονο αν το οδηγει καποιος με διπλωμα.Επισης αν εμπλακεις σε ατυχημα και φταις θα μπλεξεις πολυ ασχημα καθως η ασφαλεια δεν θα καλυψει τιποτα.Και αν ειναι μονο υλικες οι ζημιες κατι γινεται αλλα εγω εχω γνωστο που πατησε ενα παππου που πεταχτηκε μπροστα του στο ενα μετρο και τον σκοτωσε.Η αποζημιωση που ζητανε οι συγγενεις σε αυτη την περιπτωση φτανει το ενα εκατομυριο ευρω!Μακρια απο εμας αυτα βεβαια αλλα καλυτερα να προσεχεις για να εχεις..παει περασε τωρα,κατοχος supra πλεον :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrapos 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Καλες βολτες τοτε!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kingtiger 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Μηπως θα μπορουσες να μας πεις εντυπωσεις του Supra X η να μου απαντησεις σε μυνημα η να απαντησεις στο thread μου? Ευχαριστω!http://www.mybike.gr/forums/topic/80146-supra-x-η-κατι-αλλο/?do=getNewComment Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eloxim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 τελείως αδιάφορο το ότι δεν με καλύπτει για 10cc το δίπλωμα...γενικά στην Αθήνα αν έχουν σταματήσει πολλές φορές φίλους με με κριπτον που έχουν δίπλωμα μόνο για 50cc και δε τους λένε τίποτα,απλά θέλουν να δουν ότι δεν κουβαλάς κάτι το παράνομο πάνω σου... παρολ'αυτα ευχαριστώ για την απάντηση :)AN ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΣ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ Η ΖΗΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΟΥΜΠΗΤΟ ΜΕΣΑ ΑΝ ΤΟΥ ΔΕΙΞΗΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟ 50ΑΡΙΟΥ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες