Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα στη παρέα. Είχα καιρό να μπω. Λοιπόν είμαι νέος κάτοχος TDM 900 και έχω μια απορία...Όταν ανοίγω τον διακόπτη έχω μια ένδειξη στο καντράν "13" εκεί που αναγράφονται τα χιλιόμετρα.  Μόλις βάζω μπροστά εξαφανίζεται και δείχνει κανονικά τα χιλιόμετρα...trip...Τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής με τον αριθμό 13;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Error code ισως?
Με μια πολύ πρόχειρη έρευνα το δεκατρίο αντιστοιχεί σε "Air intake pressure sensor error".

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Error code ισως?

Σίγουρα κάποιο error πιστεύω κι εγώ αλλά τι ακριβώς είναι... Δεν έχω κάποιο θέμα με το μηχανάκι...δουλεύει άψογα σε όλα. Εκτός από κατι που δεν ξέρω αν είναι θέμα ή όχι. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι απο αυτά;  Για να πάρει μπροστά χρειάζεται και λίγο γκάζι..δεν παίρνει μόνο με μίζα αλλά θεώρησα πως είναι και από την μπαταρία του που είναι λίγο πεσμένη. 

Ευχαριστώ ρε παιδιά για την γρήγορη ανταπόκριση.  Και τι ακριβώς ειναι αυτός ο αισθητήρας; Απο τι προήλθε δηλαδή το σφάλμα; Θέλω να πω....απλώς χάλασε κ χρειάζεται αλλαγή ή βγάζει αυτο το σφάλμα για κάποιο άλλο λόγο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://s19.photobucket.com/user/limpflink/media/TDM900/DSC00229.jpg.html

Κάω απο το φιλτροκούτι βρίσκεται αυτός ο αισθητήρας. Σε πρώτη φάση φάση τσέκαρε το φισάκι του εάν είναι καλά κουμπωμένο. Στη φωτό  ο αισθητήρας φαίνεται πάνω δεξιά, το πράσινο εξαρτηματάκι.

Τροποποιήθηκε από τον tdm900r

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα το ελέγξω κι αν τελικά θέλει αλλαγή ελπίζω να είναι σχετικά φτηνό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα