xtx_dimitris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Καλησπέρα στη παρέα. Είχα καιρό να μπω. Λοιπόν είμαι νέος κάτοχος TDM 900 και έχω μια απορία...Όταν ανοίγω τον διακόπτη έχω μια ένδειξη στο καντράν "13" εκεί που αναγράφονται τα χιλιόμετρα. Μόλις βάζω μπροστά εξαφανίζεται και δείχνει κανονικά τα χιλιόμετρα...trip...Τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής με τον αριθμό 13; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Error code ισως?Με μια πολύ πρόχειρη έρευνα το δεκατρίο αντιστοιχεί σε "Air intake pressure sensor error". Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Error Number 13 : Air intake pressure sensor error - DIAG mode 03 http://www.carpe-tdm.net/tdmforum/viewtopic.php?t=1955 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtx_dimitris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Error code ισως?Σίγουρα κάποιο error πιστεύω κι εγώ αλλά τι ακριβώς είναι... Δεν έχω κάποιο θέμα με το μηχανάκι...δουλεύει άψογα σε όλα. Εκτός από κατι που δεν ξέρω αν είναι θέμα ή όχι. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι απο αυτά; Για να πάρει μπροστά χρειάζεται και λίγο γκάζι..δεν παίρνει μόνο με μίζα αλλά θεώρησα πως είναι και από την μπαταρία του που είναι λίγο πεσμένη. Ευχαριστώ ρε παιδιά για την γρήγορη ανταπόκριση. Και τι ακριβώς ειναι αυτός ο αισθητήρας; Απο τι προήλθε δηλαδή το σφάλμα; Θέλω να πω....απλώς χάλασε κ χρειάζεται αλλαγή ή βγάζει αυτο το σφάλμα για κάποιο άλλο λόγο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 Following ERROR codes DO allow engine to run but need immediate check because default values are taken by the ECU : 13-14-20..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdm900r 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://s19.photobucket.com/user/limpflink/media/TDM900/DSC00229.jpg.html Κάω απο το φιλτροκούτι βρίσκεται αυτός ο αισθητήρας. Σε πρώτη φάση φάση τσέκαρε το φισάκι του εάν είναι καλά κουμπωμένο. Στη φωτό ο αισθητήρας φαίνεται πάνω δεξιά, το πράσινο εξαρτηματάκι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2015 από τον tdm900r Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtx_dimitris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα το ελέγξω κι αν τελικά θέλει αλλαγή ελπίζω να είναι σχετικά φτηνό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες