Jump to content
kpapageo

Οι skier και snowboarder του φόρουμ

Recommended Posts

πόσο πάει το εισιτήριο μάγκες?πήγαινε - έλα?

15€ πάνε-έλα είναι μόνο η μεταφορά, με κερασμένο καφέ και κρουασάν στο πάνε.

http://www.explosivo.gr/snow-buses/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πόσο πάει το εισιτήριο μάγκες?πήγαινε - έλα?

23E μεταφορά μαζί με lift για βασιλίτσα και 25E για πηγάδια.

Άντε ψήσου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο θα είμαι Βασίλω μπας και φάμε καμιά πούδρα. Αν είναι κανένας σφυράτε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο θα είμαι Βασίλω μπας και φάμε καμιά πούδρα. Αν είναι κανένας σφυράτε!

Καλά να περάσεις! Και δώσε κι΄ένα feedback αφού γυρίσεις γιατί σκέφτομαι να ανέβω σ/κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία μέρα σήμερα με λιακάδα, σχεδόν άπνοια και θερμοκρασίες κοντά στο 0 (προς τα κάτω). Το χιόνι εντός είναι σκληρό και γρήγορο, οι πίστες πολύ καλά πατημένες. Στα εκτός δεν βρίσκεις πουθενά παρθένο διάδρομο, όλα είναι φαγωμένα και οργωμένα. Ειδικά κάτω από το φρύδι στα αριστερά της κορυφής του διπλού χωράφι εντελώς. Παρ'όλα αυτά η ποιότητα του είναι καλή, εκτός από κάποια σημεία που το έχει ξυρίσει ο αέρας. Στην βάση του τριπλού στα τουρνικέ έχει βγάλει πετρούλες, ελπίζω να στρώσουν χιόνι από πάνω.

Γενικά το βουνό θέλει και άλλο χιόνι για να πηγαίνεις με πλήρη ασφάλεια στα εκτός. Παίζουν τρύπες και πέτρες που πρέπει να τα δεις από το λιφτ για να μην έχεις κανένα απρόοπτο.

210x3dg.jpg

avk2yx.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεβαίνω αύριο. Θα κάνω μια απόπειρα για έξω και στις λίγο πιο γνωστές διαδρομές που δεν τραβάν τόσο κόσμο. Το χιόνι θα εξακολουθεί να είναι σκληρό λογικά λόγω χαμηλών θερμοκρασιών. Άμα δεν θα παλεύεται θα μείνω εντός. 

Ίδωμεν. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο παρατήρησες ότι έχουν στρώσει δίπλα στον δρόμο "πίστα" για να μπορείς να τσουλήσεις από το πάνω πάρκινγκ στο κάτω? Πολύ καλή φάση αν μπεις εκτός και σε βγάλει εκεί, δεν χρειάζεται να περπατήσεις μέχρι τα λιφτ ξανά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο παρατήρησες ότι έχουν στρώσει δίπλα στον δρόμο "πίστα" για να μπορείς να τσουλήσεις από το πάνω πάρκινγκ στο κάτω? Πολύ καλή φάση αν μπεις εκτός και σε βγάλει εκεί, δεν χρειάζεται να περπατήσεις μέχρι τα λιφτ ξανά!

Από τότε που θυμάμαι την Βασιλίτσα υπήρχε αυτός ο δρόμος. Θέλει χιονοκάλυψη καλή για να "λειτουργήσει" και καμιά φορά μετά από έντονη χιονόπτωση μένει απάτητος και άμα δεν είσαι με σκι και είσαι με σανίδι θέλει κουπί. Όπως είπες, άμα βγεις εκτός και καταλήξεις στον δρόμο είναι μια καλή επιλογή να τσουλήσεις μέχρι βάση τριπλού αν δεν είσαι αρκετά κοντά στο πάνω πάρκινγκ για να το πας ποδαράτο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωχ σοβαρά μιλάς?? Τώρα το είδα για πρώτη φορά αν είναι δυνατόν.. Ολική τύφλωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φανταστικά! Πέτυχες Τυμφαία ανοιχτή? Πως ήταν το χιόνι εκεί?

Τι κάμερα χρησιμοποιείς για τα βίντεο? Την Πέμπτη δοκίμασα να τραβήξω και εγώ για πρώτη φορά με την Xiaomi Yi με headstrap αλλά μου βγήκαν πολύ κουνημένα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιος να κανει ban τον Γιαννη για προωθηση πορνο σε δημοσιο φορουμ. Ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φανταστικά! Πέτυχες Τυμφαία ανοιχτή? Πως ήταν το χιόνι εκεί?

Τι κάμερα χρησιμοποιείς για τα βίντεο? Την Πέμπτη δοκίμασα να τραβήξω και εγώ για πρώτη φορά με την Xiaomi Yi με headstrap αλλά μου βγήκαν πολύ κουνημένα..

Τυμφαία ανοιχτή ναι! Εκεί την έβγαλα όλη μέρα. Ήταν κάπως παγωμένο κρυσταλιζέ έξω αλλά με το που πατούσες πάνω και έσπαγε αυτή η μικρή στρώση από κάτω ήταν φρέσκο πολύ καλό! 

Χρησιμοποιώ την GoPro Hero (την πρώτη), με chest mount. Α, έχεις και την καμερούλα που ενδιαφέρεται ένας φίλος. Τώρα την πήρες; Ικανοποιημένος;

Τα κουνημένα πλάνα πιθανότατα να οφείλονται στο ότι είχες ελαφρώς χαλαρό το headstrap. Την έχεις δοκιμάσει σε κανένα πιο σταθερό σημείο; (Μηχανή, κράνος μηχανής;) Και στο βίντεο που ανέβασα, αν προσέξεις σε μερικά σημεία που το χιόνι είναι σκληρό και μεταδίδονται δονήσεις στο σώμα, κουνιέται κάπως η εικόνα. Οτιδήποτε mount σφίγγει με ιμάντα θέλει όσο πιο σφιχτά γίνεται. Αλλά να νιώθεις και εσύ άνετα την ίδια στιγμή. Τώρα που ελπίζω να αξιωθώ να πάρω κρανάκι θα την βάζω περισσότερο πάνω στο κράνος.

Καποιος να κανει ban τον Γιαννη για προωθηση πορνο σε δημοσιο φορουμ. Ευχαριστω!

Βαράτε τον. Report, ban, exterminate! :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι τώρα την είχα χρησιμοποιήσει μόνο στο κράνος της μηχανής και εκεί είναι πολύ σταθερή και τραβάει με πολύ ωραία εικόνα για τα λεφτά της. Στις νυχτερινές λήψεις μας τα χαλάει λίγο αλλά εμένα είναι σπάνιες. 

Το headstrap το είχα όντως χαλαρό γιατί αλλιώς δεν έμπαινε καλά η μάσκα οπότε μάλλον αυτό θα φταίει. Κρανάκι και εγώ ήθελα να πάρω οπότε θα την βάλω εκεί ελπίζοντας να σταματήσει το πολύ κούνημα. 

Πάντως νομίζω ότι οι λήψεις σου από το chest mount είναι σούπερ γιατί φαίνονται και τα πέδιλα/χέρια. Αν την βάλεις στο κράνος ίσως να είναι ψηλά και να μην φαίνονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως νομίζω ότι οι λήψεις σου από το chest mount είναι σούπερ γιατί φαίνονται και τα πέδιλα/χέρια. Αν την βάλεις στο κράνος ίσως να είναι ψηλά και να μην φαίνονται.

+1. Καλυτερα chest mount. Ψηλα δεν φαινονται πεδιλα/χερια, ουτε οι κινησεις που κανουν τα γονατα, οπως επισης η καμερα τα τραβαει ολα ισιαδια και χανει πολυ απ'την πραγματικη ταχυτητα που εχεις οταν κατεβαινεις. Δοκιμασμενα (οχι στο σκι αλλα το ιδιο ειναι).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι τώρα την είχα χρησιμοποιήσει μόνο στο κράνος της μηχανής και εκεί είναι πολύ σταθερή και τραβάει με πολύ ωραία εικόνα για τα λεφτά της. Στις νυχτερινές λήψεις μας τα χαλάει λίγο αλλά εμένα είναι σπάνιες. 

Το headstrap το είχα όντως χαλαρό γιατί αλλιώς δεν έμπαινε καλά η μάσκα οπότε μάλλον αυτό θα φταίει. Κρανάκι και εγώ ήθελα να πάρω οπότε θα την βάλω εκεί ελπίζοντας να σταματήσει το πολύ κούνημα. 

Άρα είναι αυτό που σου είπα, ότι θέλει σταθερό σημείο. Απλώς και απ΄τα review που είχα διαβάσει για την xiaomi φαίνεται τίμια καμερούλα. Με ξενερώνει λίγο το chest mount γιατί όταν χρειάζεται να σκύβω λόγω δέντρων, ή σε προσγειώσεις μετά από drops, χάνεται η εικόνα και τραβάει μόνο τα γόνατά μου. Και ήθελε και λίγο πιο πάνω αυτήν την φορά γιατί σε ορισμένα σημεία μετά βίας φαίνεται ο ουρανός, μόνο το έδαφος τραβούσε. Την ήθελα λίγο πιο ψηλά. Απλά θέλει να΄χω πιο πολύ το μου νου και να την προσαρμόζω. 

Ψηλα δεν φαινονται πεδιλα/χερια, ουτε οι κινησεις που κανουν τα γονατα, οπως επισης η καμερα τα τραβαει ολα ισιαδια και χανει πολυ απ'την πραγματικη ταχυτητα που εχεις οταν κατεβαινεις. Δοκιμασμενα (οχι στο σκι αλλα το ιδιο ειναι).

Ναι αυτό ισχύει.

Btw το chest mount είναι επίσης γαμάτο για τις gopro που υποστηρίζουν superview. Μιλάμε είδα κάτι βίντεο freeski και downhill και έπαθα πλάκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλτην πανω στο κρανος να δεις οτι δεν θα φαινονται καν τα drops. :tooth:

Τι ειναι το superview?

Το προβλημα το εχω εγω με το μηχανακι, που με chest mount θα τραβαω μονο ντεποζιτο, και η μονη εναλλακτικη που εχω ειναι στο κρανος πανω πανω, δεν μπορω να το βαλω διπλα λογω του σχηματος του.

Εχω καταλληξει οτι το καλυτερο mount ειναι στο κρανος, μπροστα στο σαγονι, ειναι η πιο ρεαλιστικη ληψη, αλλα πρεπει να σου επιτρεπει το κρανος να βαλεις τετοιο mount. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5 έτος με 14 περασμένα και πάνω που το χα πάρει ζεστά να διαβάσω ψάχνω κανέναν να πάμε για σκι μες την βδομάδα !! ευτυχώς και οι δικοί μου όλοι χρωστάν τον πάτο τους οπότε δεν σηκώνεται κανείς να πάμε !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας πεθανες με την Βασιλιτσα.....αγαπημένο βουνό αλλα μακρύα πολύ ρε γμτ......

Αυτο το χιονι νομιζω είναι το καλύτερο απ ολα, γτ δεν βουλιάζεις τοσο ευκολα οσο με την απλή πούδρα...βεβαια η πουδρίτσα εχει αλλη κ@υλ@....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλτην πανω στο κρανος να δεις οτι δεν θα φαινονται καν τα drops. :tooth:

Τι ειναι το superview?
Το προβλημα το εχω εγω με το μηχανακι, που με chest mount θα τραβαω μονο ντεποζιτο, και η μονη εναλλακτικη που εχω ειναι στο κρανος πανω πανω, δεν μπορω να το βαλω διπλα λογω του σχηματος του.

Εχω καταλληξει οτι το καλυτερο mount ειναι στο κρανος, μπροστα στο σαγονι, ειναι η πιο ρεαλιστικη ληψη, αλλα πρεπει να σου επιτρεπει το κρανος να βαλεις τετοιο mount. 

Το superview κάνει τον φακό υπερ-ευρυγώνιο. Έχεις την κάμερα πχ στο κράνος στα πλάγια στο σκι και το σώμα σου φαίνεται πιο πολύ απ΄ότι με το chest mount. 

Πλέον στο καινούργιο κράνος που την έβαλες; Πάνω δεν την έχεις αν δεν κάνω λάθος. Στο χώμα να την βάλω πάνω την φοβόμουν μην μου μείνει κάτω από κανένα κλαδί και δεν πάρω χαμπάρι. Στο πλάι την είχα βάλει και ήμουν οκ, δεν έχω παράπονο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το superview κάνει τον φακό υπερ-ευρυγώνιο. Έχεις την κάμερα πχ στο κράνος στα πλάγια στο σκι και το σώμα σου φαίνεται πιο πολύ απ΄ότι με το chest mount. 

Καλη φαση! Και δεν φαινεται να αλοιωνει την εικονα!

Πλέον στο καινούργιο κράνος που την έβαλες; Πάνω δεν την έχεις αν δεν κάνω λάθος. Στο χώμα να την βάλω πάνω την φοβόμουν μην μου μείνει κάτω από κανένα κλαδί και δεν πάρω χαμπάρι. Στο πλάι την είχα βάλει και ήμουν οκ, δεν έχω παράπονο. 

Πανω την εχω τωρα. Δεν εχω ανεβασει κανενα βιντεο με αυτο το mount ομως (ακομα :_devil:)
Στο παλιο την ειχα διπλα.

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H φαση ειναι ο τύπος που κάτεβαίνει αυτη την ονειρική πουδρα, τουλάχιστον 40 πόντοι πούδρα, βουλιάζει και ακόμα πάνω απο τα περάσματα....αχ και να ειχα το σανιδάκι μου...

γαμ@ το κερατο μου με την κρίση.....

και συνεχίζοντας την κουβέντα, νομιζω οτι αυτα είναι ανάλογα τι κάνεις πχ στο σανιδι που εισαι πλάγια δεν εχει νόημα να την εχεις στο στήθος ενω στο σκι που τπ σώμα ειναι μπροστά εχει....

παντως τις καλυτερες λήψεις τις εχω κάνει με κονταράκι, σου χαλάει λιγο την ισορροπια αλλα βγάζεις φανταστικά πλάνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H φαση ειναι ο τύπος που κάτεβαίνει αυτη την ονειρική πουδρα, τουλάχιστον 40 πόντοι πούδρα, βουλιάζει και ακόμα πάνω απο τα περάσματα....αχ και να ειχα το σανιδάκι μου...

γαμ@ το κερατο μου με την κρίση.....

και συνεχίζοντας την κουβέντα, νομιζω οτι αυτα είναι ανάλογα τι κάνεις πχ στο σανιδι που εισαι πλάγια δεν εχει νόημα να την εχεις στο στήθος ενω στο σκι που τπ σώμα ειναι μπροστά εχει....

παντως τις καλυτερες λήψεις τις εχω κάνει με κονταράκι, σου χαλάει λιγο την ισορροπια αλλα βγάζεις φανταστικά πλάνα!

Ναι για τους snowboarders το chest mount δεν εξυπηρετεί. Το pole mount όπως λες έχει ωραίες λήψεις. Στο σκι χαλάει την τεχνική βέβαια αλλά για μερικά run είναι οκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα