Jump to content
hypermikis

Μεταφορα μηχανης προς Αγγλια

Recommended Posts

Θελω να μεταφερω τη μηχανη μου (CBR 600) απο θεσσαλονικη προς Αγγλια οποιος μπορει να βοηθησει ή ξερει καποια καλη και φθηνη λυση ας μου στειλει. Απ οτι εψαξα με μεταφορικες βρηκα εναν με 600ευρω αλλα σιγουρα θα γινεται και με λιγοτερα, ισως με μουσαμαδες, φορτηγατζιδες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://nomad-international.com/

Κάνε μια ερώτηση εδώ. Αυτοί ολόκληρες μετακομίσεις κάνουν, αλλά μηχανές δεν ξέρω αν δέχονται. Επίσης λειτουργούν και ως μεταφορική, τους είχα χρησιμοποιήσει για να φέρω ένα snowboard από Αγγλία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα,

Απο Αθηνα ξεκιναει ο παρακατω, δεν ξερω αν περναει απο Θεσσσαλονικη.

Συμφωνα με ερευνα φιλου, ο οποιος την εφερε Λονδινο πριν 4 εβδομαδες, Αυτος ειναι ο πιο οικονομικος απο αυτους που χρησιμοποιουν ξυλινο κουτι ειδικα και μονο για τη μηχανη. 

Επειδη σκεφτομαι κι εγω να τη φερω με αυτον του τηλεφωνησα και μου ειπε 285Ε οικονομικοτερη λυση, δηλαδη να την πας εσυ στο γραφειο του στον Ασπροπυργο. Στον φιλο την ειχε φερει με 250 και πηγε ο μεταφορεας σπιτι του φιλου.

Συμπερασμα μου: ειναι λιγο βλακας και θελει παζαρια αλλα ειναι καλη τιμη και σχετικα ασφαλης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eυχαριστω παιδια για τα λινκς εχω στειλει και περιμενω να μου πουνε, οποιος ξερει κατι μη επισημο επισης καποιον με φορτηγο που παει ας μου στειλει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα,αυτό που ειπές για κάποιο φορτηγό έιναι δύσκολο έως ακατόρθωτο γιατι όλοι μας σχεδόν δουλεύουμε με τα πρακτορεια-μεταφορικές,επειδή κάνουν περισυλογες,αποθηκεύσεις και διανομές συν του ότι μας κλεινόυν αλε-ρετουρ οπότε μιλά απευθείας με της μεταφορικες για να βγάλεις άκρη.

Αυτήν την δουλειά κάνω απλά φτάνω μέχρι ολλανδιά,Βέλγιο και Γερμανία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα