Giannisle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Dinamik Dinamik Dinamik Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιο μέλος..Καταρχάς σκέφτομαι να αγοράσω μέσα στο επόμενο διάστημα modenas dinamik,που πάντα επιθυμούσα,μεταχειρισμενο φυσικά σε όσο καλύτερη κατάσταση μπορώ να βρω βέβαια..απειραχτο κατά προτίμηση και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα..Βρίσκομαι στο Βόλο και ψάχνω μόνο στα γύρω γύρω(Βόλο,Λάρισα κλπ)δεν μπορώ να φέρω από πιο μακριά. Μπορώ να διάθεσω μέχρι 900αρι το πολύ 1000€..Θα ήθελα τη γνώμη σας έχω βρει κάποια λίγα πως σας φαίνονται ή ακόμη να κοιτούσα και σε z!??Που βρίσκω περισσότερα ή είναι τόσο διαλυμενα!? Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιο μέλος..Καταρχάς σκέφτομαι να αγοράσω μέσα στο επόμενο διάστημα modenas dinamik,που πάντα επιθυμούσα,μεταχειρισμενο φυσικά σε όσο καλύτερη κατάσταση μπορώ να βρω βέβαια..απειραχτο κατά προτίμηση και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα..Βρίσκομαι στο Βόλο και ψάχνω μόνο στα γύρω γύρω(Βόλο,Λάρισα κλπ)δεν μπορώ να φέρω από πιο μακριά. Μπορώ να διάθεσω μέχρι 900αρι το πολύ 1000€..Θα ήθελα τη γνώμη σας έχω βρει κάποια λίγα πως σας φαίνονται ή ακόμη να κοιτούσα και σε z!??Που βρίσκω περισσότερα ή είναι τόσο διαλυμενα!? Έχω βάλει στην αρχή 3 αγγελίες που βρήκα ενδιαδερουσες από dinamik..θα δώσω και κάνα 2 από z. Z 1 Z 2 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 από τον Giannisle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannisle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Επίσης επειδή κάνω επέκταση του διπλώματος μου τώρα σε α1(γιατί έχω μόνο για Ι.χ και όχι για μηχανή),Μπορώ να το αγοράσω πριν το βγάλω ή υπάρχει θέμα με μεταβίβασεις κλπ..??? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6610437/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6779049/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6404840/ παραθέτω πάλι τους συνδέσμους για dinamik που βρήκα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 από τον Giannisle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Είχα το Dinamik για 8 χρόνια, πρώτο χέρι!Στην θέση σου δεν θα το έπαιρνα μεταχειρισμένο...τζάμπα θα δώσεις λεφτά! Κράτα τα για κάτι άλλο...Στην παραπάνω εξίσωση πρόσθεσε το ότι το Dinamik είναι 11 χρονών παπί με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε χρήση από πιτσιρικάδες κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannisle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Λες ότι δε βρίσκω κάτι καλό σε αυτά τα λεφτά!?Σε διχρονο τι άλλο θα μπορούσα να πάρω με αυτό το ποσό..Dinamik Dinamik Dinamik Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιο μέλος..Καταρχάς σκέφτομαι να αγοράσω μέσα στο επόμενο διάστημα modenas dinamik,που πάντα επιθυμούσα,μεταχειρισμενο φυσικά σε όσο καλύτερη κατάσταση μπορώ να βρω βέβαια..απειραχτο κατά προτίμηση και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα..Βρίσκομαι στο Βόλο και ψάχνω μόνο στα γύρω γύρω(Βόλο,Λάρισα κλπ)δεν μπορώ να φέρω από πιο μακριά. Μπορώ να διάθεσω μέχρι 900αρι το πολύ 1000€..Θα ήθελα τη γνώμη σας έχω βρει κάποια λίγα πως σας φαίνονται ή ακόμη να κοιτούσα και σε z!??Που βρίσκω περισσότερα ή είναι τόσο διαλυμενα!? Έχω βάλει στην αρχή 3 αγγελίες που βρήκα ενδιαδερουσες από dinamik..θα δώσω και κάνα 2 από z. Z 1 Z 2Dinamik Dinamik Dinamik Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιο μέλος..Καταρχάς σκέφτομαι να αγοράσω μέσα στο επόμενο διάστημα modenas dinamik,που πάντα επιθυμούσα,μεταχειρισμενο φυσικά σε όσο καλύτερη κατάσταση μπορώ να βρω βέβαια..απειραχτο κατά προτίμηση και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα..Βρίσκομαι στο Βόλο και ψάχνω μόνο στα γύρω γύρω(Βόλο,Λάρισα κλπ)δεν μπορώ να φέρω από πιο μακριά. Μπορώ να διάθεσω μέχρι 900αρι το πολύ 1000€..Θα ήθελα τη γνώμη σας έχω βρει κάποια λίγα πως σας φαίνονται ή ακόμη να κοιτούσα και σε z!??Που βρίσκω περισσότερα ή είναι τόσο διαλυμενα!? Έχω βάλει στην αρχή 3 αγγελίες που βρήκα ενδιαδερουσες από dinamik..θα δώσω και κάνα 2 από z. Z 1 Z 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) μια χαρα ειναι τα μηχανακια και τα δυο απλα θελει ψαξιμο,και εγω που πηρα μεταχιρισμενο ντιναμικ τιποτα δεν επαθε και με την χρηση και την φροντιδα που του κανω ουτε στο μελλον θα παθει κατι !!αναμεσα σε αυτα τα δυο θα εδινα προταιρεοτητα στο ντιναμικ (πιο καινουργιο-ομορφο-γρηγορο κ.λ.π.......)αλλα αν βρεις καποιο καλο μανσιο z που να αζιξει τσιμπα το !!τωρα οσον αφορα τις αγγελιες σου οι περισσοτερες ειναι αθλιες !!το πρωτο z ειναι 160 κυβικα !τι να το κανεις ? 160 κυβικα z σημαινει σκοτωστρα+τρυπιος κουμπαρας !!το δευτερο απο ελασονα εχει κατι <<χρονια>> στο car !για να μην το παιρνει κανεις κατι θα εχει ..................το ντιναμικ το πρασινο φαινεται καλο ,αν εχεις χρονο πηγαινε να το δεις !!το δευτερο ντιναμικ ουτε να το σκεφταισε ,πηγε το ειδε ενας γνωστος και του ειπε οτι του εχουν κλεψει 5 φορες οι γυφτοι νεας ιωνιας και οτι το αφησαν χωρις λαδια .......κατι τετοια δεν θυμαμαι ακριβως !!!στα λεω αυτα (παρολου που εχω μηχανακι) διοτι καθε μερα μπαινω στο car και βλεπω αγγελιες με αυτα τα δυο παπια και ξερω τι παιζει ! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον basilis_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannisle 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Σοβαρά ρε φίλε φαίνεται άθλιο το δεύτερο το έβαλα έτσι!!Στο πράσινο έχω κλείσει πολύ μου φαίνεται αρκετά καλό θα κατέβω Λάρισα να το δω και μακάρι να είναι εντάξει να το πάρω..Σου έστειλα πμ παρεμπιπτόντως δεβ είναι ότι σχολιάσες στο ποστ..Σε ευχαριστώ..Έχεις τίποτα άλλο υπόψιν από νταιμαμικ εδώ γύρω φίλε! ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες