petrosAspros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι για αγορά τουfazer 600 2003 αφού θέλω κάτι all around και το οικονομικό μου ειναι μέχρι 2000 ευρό... θα ήθελα τη γνώμη σας και αν κάποιος έχει το fazer να μου πει για αυτόΕγώ έχω ρίξει μια ματιά και κλείνω προς αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6511045/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 To ότι είναι φθαρμένο, ξαναβαμένο, καγκούρικη ουρά κακόγουστη και τα πλαστικά δεν φαίνονται να δένουν σωστά, το βλέπεις έτσι;Δεν είναι άσχημο σύνολο, και είναι πολύ καλό all around το τελευταίο σιδερένιο fazer , αλλά 2000 ευρώ δεν τα αξίζει. Μέχρι 1300 θα έδινα για αυτό το συγκεκριμένο. To ότι είναι φθαρμένο, ξαναβαμένο, καγκούρικη ουρά κακόγουστη και τα πλαστικά δεν φαίνονται να δένουν σωστά, το βλέπεις έτσι;Δεν είναι άσχημο σύνολο, και είναι πολύ καλό all around το τελευταίο σιδερένιο fazer , αλλά 2000 ευρώ δεν τα αξίζει. Μέχρι 1300 θα έδινα για αυτό το συγκεκριμένο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Δεν μιλώ για το συγκεκριμένο της φωτό φυσικά επειδή από φωτογραφία τι να πεις;Το FZS 600 είναι αξιόπιστο, γρήγορο, οικονομικό (αν δεν το ζορίζεις..), έχει μεγάλη αυτονομία, εξαιρετικά φρένα, εκπληκτικό all rounder κινητήρα, έχει κάπως περίεργη θέση οδήγησης και αίσθηση στο στρίψιμο αλλά το συνηθίζεις αφού έχει τελικά στιβαρό πλαίσιο. Έχει ένα θέμα με το παξιμάδι του μπροστινού γραναζιού κίνησης που απαιτείται να βάλεις το βελτιωμένο παχύτερο που έβγαλε η yamaha για να μην φεύγει όπως έγινε σε κάποια fazer απειλώντας την ασφάλεια των αναβατών. Για τον ίδιο λόγο, πρέπει να έχεις πάντα σωστά τεντωμένη αλυσίδα και απόλυτα ευθυγραμμισμένο στο ψαλίδι τον πίσω τροχό. Θέμα σχετικά συχνής συντήρησης έχουν τα φρένα του (όπως όλα τα yamaha με αυτές τις δαγκάνες) που μαζεύουν βρωμιά στα τσιμουχάκια των εμβόλων.Γενικά είναι πάρα πολύ καλό μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petrosAspros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 πηγα και ειδα διαφορα faserakia του 02 03 που ειναι σε αγγελιες και δεν ειναι πολλα...., απο αυτα μονο 2 μου εκαναν κλικ αλλα θελουν μαζεματα οπως και τα χλμ ειναι πολλα και αυτο με βαζει σε σκεψεις σκετικα με τι συντηρηση τους που ειχαν .το να τα μαζεψω θα με κανει να φυγω απο το προηπολογισμο μου κατι που ειναι ανεφικτο στη παρουσα φαση (γαμω την κριση μου γαμω και τα μνημονια μαζι) .Ενας φιλοσ μου προτεινε και το cbr600f 02 03 και μου εδειξε καποιες αγγελιες οπως http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6794450/ καιhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6739832/ και ακομα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6595697/ .Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει και αυτο πολυ....Υγ, Εγω θελω οποσδηποτε μια ροδα που να με πιγενει στη δουλεια αλλα να κανω και κανενα ταξιδακι.... αφου αυτη τι στιγμη ειμαι με το πεζο2....αΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕς....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolascapten 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 φιλε μου πολυ απλα με 2000 χινοπουλα βρισκεις εξαιρετικα αλλα μηχανακια(μηχανες) , ψαχτο λιγο, ισως αν δαπανησεις και 200-300 ευρω παραπανω να παρεις ακομα κατι ποιοτικοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petrosAspros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 δηλαδη το cbr 600f δε το εγκινεις nikolascapten Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Έχε υπόψη σου πως τα 4κ σαν το fazer και το cbr είναι πιο ακριβά σε χρήση και συντήρηση (και πιο δύσκολα να τα συντηρήσεις μόνος σου) από τα μονοκύλινδρα. Είναι και πιο δύσχρηστα (πχ στην πόλη) με το cbr να έχει πιο σπορ και κουραστική θέση οδήγησης. Με δεδομένο πως κάνεις αναφορά στην κρίση θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τα 4κ. Αν δεν θέλεις 200άρες στην εθνική βρες κάποιο μονοκύλινδρο που να τα κάνει όλα για να μη σε ζορίζει και οικονομικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolascapten 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 φιλε το cbr 600 kai to fazer καινε ,μην ακους τι λεει ο κοσμος οτι δεν καινε, καθε 1,5 μερα θα θες 5 ευρα για κατω την πολη να πας δουλειες καφε οτιδηποτε! Επισης ειναι μη βολικα στην οδηγηση. Εχω οδηγησει και τα δυο ,στην αρχη λες εισαι αρχοντας μετα απο 2 μηνες σκεφτεσαι να παρεις και ενα σκουτερακι 100αρι να κανεις τις δουλειες σου! Θα σου προτεινω να παρεις ενα cb500 του 2004 η 2005 , δεν καινε τιποτα, ευκολα στην οδηγηση λιγα σερβις, βαλτου λαδι μονο οποτε πρεπει , δεν ανεβαζουν θερμοκρασια ευκολα , σε πανε παντου , πιανει στο νερο 180 και πας και 195 τελικη! Προπαντων ειναι δικυλινδρο ,λιγοτερες φθορες. Οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω βρες και μονοκυλινδρο ,αξιοπιστα τα xt660! Γνωμη μου , εσυ οτι νομιζεις κανεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Προτίμησε της επόμενης χρονιάς όπως είπανε και πιο πάνωΑλουμινένιο πλάισιο, εξάτμιση κάτω απο την σέλα , καινούργιος κινητήρας, καλύτερα φρέναΣτα ίδια λεφτά παίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Naruse Mikio 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Το "καινούργιο" υστερεί σε κινητήρα και φρένα. Και υστερεί πολύ. Όπως είπε ο nicolascapten ένα cb 500, ένα xt και γενικά μηχανάκια με 1 ή 2 κυλίνδρους είναι πιο οικονομικά και εύχρηστα. Σημαντικό να μείνεις μακριά τουλάχιστον από το cbr αν θες οικονομικό μηχανάκι σε χρήση και συντήρηση. Supersport 600 είναι πολύ εξειδικευμένη κατηγορία μοτοσυκλετών. Πολύς κόσμος λόγο της νεαρής ηλικίας την πατάει από ενθουσιασμό μπροστά σε ένα "σέξι" σουπερσπόρτ και το αγοράζει για να ανακαλύψει μετά τα (πολλά) μειονεκτήματα της κατηγορίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geo600 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 το είχα το συγκεκριμένο μοντέλο (έκδοση fox eye,όπως αυτό) έχω να πώ τα καλύτερα απο ποιότητα-οικονομία,το βεντιλατέρ άναβε μόνο μετα απο αρκετή χρήση εντός πόλης,είχε εξαιρετικά φρένα (τα παραεισαγωγής 400αρια μάλιστα είχαν και brembo) ,πάντως τα 2000 ειν αρκετα γ αυτο το μηχανάκι καθώς με λιγα παραπάνω παίρνεις το επόμενο που δικαίως κ έχει πουλήσει τρελλά.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petrosAspros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 καβαλησα κατι cbr600 f 01 -03 και ξεμιαλιστικα ειναι η αληθεια..... αλλα δε ξερω σε πορεια χρονου αν θα με βολεψει οσο ενα fazer ...και αν θα εχει ακριβοτερη συντηρηση..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shumi 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Το cbr και το fazer δεν νομίζω να έχουν διαφορά στην συντηρηση 4κ είναι και τα δυο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Την καλησπέρα μου φίλε μου .Είχα το fazer του 2002 , ίδιο με αυτό που θες να πάρεις.Το μηχανάκι είναι γενικά άσπαστο και δεν βγάζει γενικός προβλήματα.Έχει ροπή από χαμηλά και φοβερά μπροστά φρένα , λίγο επικίνδυνα αν δεν έχεις εμπειρία.Γενικά στο δικό μου είχα αλλάξει τα ελατήρια στις αναρτήσεις με hyperpro γιατί υστερούσε λίγο σε αυτό το σημείο.Σέρβις πέρα από βαλβίδες τα έκανα μόνος μου, και γενικά είναι εύκολο να το κάνεις μόνος σου αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου.Μια χαρά η θέση οδηγήσεις και δεν με προβλημάτισε ποτε.Αυτό που έβαλες στην photo είναι λίγο ταλαιπωρημένο και θα το απέφευγα.Πάμε τώρα στο cbr 600f , το έχω στα χέρια μου εδω και 10 χρόνια και με έχει πάει παντού.Να πω ότι είναι το καθημερινό μου όχημα και κάνω κάθε εβδομάδα με αυτό περίπου 230χλμ.Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέσα στη πόλη και μάλιστα επειδή είναι γενικά στενό παιρναει από παντού χωρίς πρόβλημα αρκεί να το μάθεις.Σαν σύνολο είναι καλύτεροo από το fazer και έχει και ψεκασμό , υστερεί λίγο στα χαμηλά σαν ροπή αλλά δεν έχει καμιά σχέση με τα cbr 600rr κλπ που δουλεύουν ψηλά .Η σέλα του ειναι μια χαρα για δυο ατομα και το ύψος μου ειναι 1,76 cmΝα σου πω ότι δεν το αλλάζω με κάτι άλλο , το ξερω οτι θα με πουν γραφικό μέσα στο site αλλα ετσι ειναι.Τα service ότι σου είπα και ποιο πάνω , τα κάνω μόνος μου εκτός από βαλβίδες.Από αυτά που έβαλες θα έβλεπα το πρώτο από τον Υμηττό , ευχαρίστως αν θελήσεις να πας να το δεις να πάμε παρέα μιας και μένω κοντά.Ότι άλλο θες μου λες. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 από τον dankannn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petrosAspros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Την καλησπέρα μου φίλε μου .Είχα το fazer του 2002 , ίδιο με αυτό που θες να πάρεις.Το μηχανάκι είναι γενικά άσπαστο και δεν βγάζει γενικός προβλήματα.Έχει ροπή από χαμηλά και φοβερά μπροστά φρένα , λίγο επικίνδυνα αν δεν έχεις εμπειρία.Γενικά στο δικό μου είχα αλλάξει τα ελατήρια στις αναρτήσεις με hyperpro γιατί υστερούσε λίγο σε αυτό το σημείο.Σέρβις πέρα από βαλβίδες τα έκανα μόνος μου, και γενικά είναι εύκολο να το κάνεις μόνος σου αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου.Μια χαρά η θέση οδηγήσεις και δεν με προβλημάτισε ποτε.Αυτό που έβαλες στην photo είναι λίγο ταλαιπωρημένο και θα το απέφευγα.Πάμε τώρα στο cbr 600f , το έχω στα χέρια μου εδω και 10 χρόνια και με έχει πάει παντού.Να πω ότι είναι το καθημερινό μου όχημα και κάνω κάθε εβδομάδα με αυτό περίπου 230χλμ.Δεν έχω κανένα πρόβλημα μέσα στη πόλη και μάλιστα επειδή είναι γενικά στενό παιρναει από παντού χωρίς πρόβλημα αρκεί να το μάθεις.Σαν σύνολο είναι καλύτεροo από το fazer και έχει και ψεκασμό , υστερεί λίγο στα χαμηλά σαν ροπή αλλά δεν έχει καμιά σχέση με τα cbr 600rr κλπ που δουλεύουν ψηλά .Η σέλα του ειναι μια χαρα για δυο ατομα και το ύψος μου ειναι 1,76 cmΝα σου πω ότι δεν το αλλάζω με κάτι άλλο , το ξερω οτι θα με πουν γραφικό μέσα στο site αλλα ετσι ειναι.Τα service ότι σου είπα και ποιο πάνω , τα κάνω μόνος μου εκτός από βαλβίδες.Από αυτά που έβαλες θα έβλεπα το πρώτο από τον Υμηττό , ευχαρίστως αν θελήσεις να πας να το δεις να πάμε παρέα μιας και μένω κοντά.Ότι άλλο θες μου λες. Καμερα φιλε σου αφησα προσωπικο μνμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_f3n 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Ως κατοχος FZ6 2006 δε μπορω να καταλαβω ουτε που βρισκεται το ψηλο κοστος συντηρησης, ουτε η μεγαλη καταναλωση (για 98 αλογα), αλλα ουτε και το οτι δε βολευει σε πολη.Το μηχανακι ειναι σαν παπακι, εχει φρενα, εχει γκαζια, εχω μια μεση καταναλωση 5.7/100, και χρειαζεται ενα 40αρακι € το χρονο για σερβις. Φυσικα δε βαζω μπουζια, αλυσιδες, ρυθμιση βαλβιδων, τακακια και λοιπα παρελκομενα που δεν γινονται σε καθε σερβις και τα αλλαζεις σε ολες τις μοτο καποια στιγμη. Αν νομιζει καποιος οτι θα κανει οικονομια αλλαζοντας 2 μπουζι αντι για 4, και θα καιει 1 λιτρο λιγοτερο στα 100km τοτε μακρια απο τα 4κυλινδρα. Οικονομια κανεις οταν πας συνεργειο μονο για σερβις και για τιποτε αλλο.Ενταξει, και γω εχω στοχο να παρω ενα cb500x, αλλα οχι οτι θα γινω και πλουσιος επειδη θα παρω ενα απο τα ποιο οικονομικα μοτο της Honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες