apostolisxt600 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Καλησπέρα παιδιά!!! Έχω ένα ΧΤάκι 600 enduro και θέλω να το κάνω Motard. Κοιτάω στο car για ζαντολάστιχα μεταχειρισμένα αλλά δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Υπάρχει κάποιος από εδώ που να πουλάει ζαντολάστιχα ή μόνο ζάντες ή αν ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με ζάντες enduro και διαφορά από μέρους μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gorgino 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Μάλλον θα πρέπει να ψαχτείς.. Εγώ που έψαχνα στο καρ δεν βρήκα κάτι μόνο από στόμα σε στόμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Δεν το σκεφτεσαι καθολου να πλεξεις στεφανια στα δικα σου κεντρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolisxt600 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Ή αλήθεια είναι πως είμαι σχετικά καινούργιος στο θέμα και δεν γνωρίζω πολλά!! Για να πλεξω στεφάνια είναι πολύ ενδιαφέρον! Το κόστος περίπου?? Έχεις ιδέα που μπορώ να απευθυνθώ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Aν τα βιάζεσαι κάντο, αλλά να ξέρεις ότι θα χρειαστείς τουλάχιστον 200 μόνο για τα στεφάνια. Καλύτερα βάλε αγγελία κι εδώ και στο car και ζήτα ανταλλαγή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Φίλε καλησπέρα. Η ακτινολόγηση κοστίζει γύρω στα 70 eurofighters. Από εκεί και πέρα το κόστος ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα των στεφανιών και των ακτίνων που θα βάλεις. Στο κόστος υπολόγισε και κανένα 300άρι για λάστιχα καλά και οπωσδήποτε μεγαλύτερο φρένο. Βέβαια και μεταχειρισμένα να πάρεις 90% πάλι θα χρειαστείς λάστιχα. Δεν είναι φτηνή η μετατροπή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolisxt600 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για την βοήθεια τελικά η πιο καλή λύση είναι όντως η ανταλλαγή μέσω car.gr! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2015 Εαν πας σε κινεζικο στεφανι θα δεις οτι το ξεφλουδισμα και στραβωνει για πλακα...εγω απο στομα σε στομα ειχα βρει ενα σετακι στην πενα ασημενια στεφανια excel και τα ειχα παρει κανα 130 και τα δυο. Σκεψου οτι συνολικα μου ειχε φτασει η μετατροπη κανα 450+ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες