Jump to content
apostolisxt600

XT600 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ mOTARD

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!!! Έχω ένα ΧΤάκι 600 enduro και θέλω να το κάνω Motard. Κοιτάω στο car για ζαντολάστιχα μεταχειρισμένα αλλά δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Υπάρχει κάποιος από εδώ που να πουλάει ζαντολάστιχα ή μόνο ζάντες ή αν ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με ζάντες enduro και διαφορά από μέρους μου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάλλον θα πρέπει να ψαχτείς.. Εγώ που έψαχνα στο καρ δεν βρήκα κάτι μόνο από στόμα σε στόμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή αλήθεια είναι πως είμαι σχετικά καινούργιος στο θέμα και δεν γνωρίζω πολλά!! Για να πλεξω στεφάνια είναι πολύ ενδιαφέρον! Το κόστος περίπου?? Έχεις ιδέα που μπορώ να απευθυνθώ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν τα βιάζεσαι κάντο, αλλά να ξέρεις ότι θα χρειαστείς τουλάχιστον 200 μόνο για τα στεφάνια. Καλύτερα βάλε αγγελία κι εδώ και στο car και ζήτα ανταλλαγή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε καλησπέρα. Η ακτινολόγηση κοστίζει γύρω στα 70 eurofighters. Από εκεί και πέρα το κόστος ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα των στεφανιών και των ακτίνων που θα βάλεις. Στο κόστος υπολόγισε και κανένα 300άρι για λάστιχα καλά και οπωσδήποτε μεγαλύτερο φρένο. Βέβαια και μεταχειρισμένα να πάρεις 90% πάλι θα χρειαστείς λάστιχα. Δεν είναι φτηνή η μετατροπή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για την βοήθεια τελικά η πιο καλή λύση είναι όντως η ανταλλαγή μέσω car.gr!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν πας σε κινεζικο στεφανι θα δεις οτι το ξεφλουδισμα και στραβωνει για πλακα...εγω απο στομα σε στομα ειχα βρει ενα σετακι στην πενα ασημενια στεφανια excel και τα ειχα παρει κανα 130 και τα δυο. Σκεψου οτι συνολικα μου ειχε φτασει η μετατροπη κανα 450+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα