46xoctora46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Γεια σας θέλω να κανω μερικές ερωτησεις1.το Daytona sprinter ειναι καλό μηχανάκι θέλω να παρω καινούργιο το injection 125cc2.εχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σελα;αν ναι περίπου τι χωράει μέσα;3.βρισκεις ανταλακτικα γρήγορα εύκολα και οικονομικά γτ μένω στην επαρχία.4.ειναι σκυλί;δηλαδή θα μ αντέξει;δν θα σ ωρίζεται και πολυ ούτε καρφωτες και τέτοια θα κανω ούτε με 3 ανηφόρες,σούζες,κόντρες και τέτοια απλά εχω ακούσει πως βγάζουν προβληματάκια και καλυτερα να παρω ένα χοντα η ένα γιαμαχα ισχύει;5.αν μ εμφανίσει προβληματάκι θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για να το επαναφέρω και να το φτιάξω;αυτα θέλω να σας ρωτήσω πλιζ αν Ξερεται απαντήστε μ και αν κάποιος εχει αυτο το μηχανάκι και τον εχει βολέψει χωρίς προβλήματα και τέτοια πλιζ να μ το πει Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
46xoctora46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 ρε απαντηστε μου καποιος πλιζ γτ σε 1-2 εβδομαδες θελω να παρω μηχανακι με τα λεφτα που εχω βγαλει και δν μπορω να αποφασισω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) δε το εχω το παπι και δεν εχω ιδεα τι προβληματα βγαζει. διαβασε τι γραφουν οι κατοχοι http://www.mybike.gr/forums/topic/32322-daytona-sprinter-125/?page=48 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2015 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
46xoctora46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2015 Φίλε ευχαριστώ γτ ψάχνω κάτι καλό να μου κρατήσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες