cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2015 Αγόρασα αυτό:http://www.ebay.co.uk/itm/201358650648?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITκαι θα ήθελα συμβουλές για το πως θα το συνδέσω στο παπί (ή σε άλλο μηχανάκι πχ.4κύλινδρο, επειδή δεν έχω διαβάσει ακόμη πως δουλεύει-πιστεύω να βρω κάτι στο διαδίκτυο).Εκτός των 2 καλωδίων (κοκκινο-μαυρο) που έχει για το φωτισμό του που μάλλον στον διακόπτη θα πάνε και αυτά,έχει και άλλα τρία (έχει και φωτο στο link παραπανω):1)black line lock positive electrode,2) green line lock negative electrode,3) yellow line contacts signal, and some models need to attach high voltage signal line. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2015 Ζητώ συγγνώμη που μάλλον ταλαιπώρησα κάποιον να μεταφέρει το θέμα στη σωστή κατηγορία. Από όσα βίντεο είδα, μάλλον:1) δεν παίζει ρόλο από που θα πάρεις το + (και το - ) αρκεί να παύει να έχει ρεύμα με το κλείσιμο του διακόπτη.2) το καλώδιο που παίρνει το σήμα για τις στροφές αρκεί να το τυλίξεις γύρω από το μπουζοκαλώδιο.Θα δοκιμάσω πρώτα με ρεύμα από άλλη σκέτη μπαταρία πως συμπεριφέρεται (εφεδρική αυτοκινήτου, μην τυχόν είναι βραχυκυκλωμένο το οργανάκι και ψάχνω χωρίς παπί για μπαταρία) και θα ενημερώσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2015 Λοιπόν, με ρεύμα από άλλη μπαταρία δεν έπαιξε, αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτό, γιατί απ'ότι διαβάζω μάλλον δεν γίνεται επαγωγικά, αλλά πρέπει να πάρει "σήμα" είτεα) από το + του πολλαπλασιαστή που έρχεται το σήμα απο την ηλεκτρονική είτεβ) από το "μάτι" του βολάν... (αυτό το μάτι πρώτη φορά το συναντάω οπότε δεν ξέρω και τι εννοεί, ίσως το λένε έτσι γιατί εκεί φαίνεται ο ρυθμός των αναφλέξεων??? ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2015 Το ματι του πολλαπλασιαστη ειναι ενα μαυρο κουτακι πλαστικο στην μερια του βολαν. Μπροστα απο αυτο περναει ενα μικρο μαγνητακι που ειναι στην περιφερεια του βολαν και δινει σημα στην ηλεκτρονικη. χωρις αυτο δεν λειτουργει το μηχανακι.Παντως καλα θα ηταν να πηγαινες σε εναν ηλεκτρολογο. Θα στο φτιαξει και με μεγαλυτερη εμπειρια που εχει δεν κινδυνευεις να καψεις κατι με βραχυκυκλωμα. Και βρε παιδι μου δεν επαιρνες να της KOSO που ειναι κατευθειαν κουτι για Innova και εχει και οδηγιες;.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες