adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Kαλησπερα παιδια! Γνωριζει κανεις η εχει ενα απο τα 2 κρανη? Ποιο θα διαλεγατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 αν και δεν μου αρέσει αυτή η κατηγορία , θα προτιμούσα το Shoei , πιο φθηνό και εταιρία με γνωστή ποιότητα κατασκευής εξειδικευμένη στα κράνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Το Touratech νομίζω ειναι ολόιδιο (λογικα θα κατασκευάζεται κιόλας..) με ένα Nexx, το X.D1.. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2015 Εχει καποιες βασικες διαφορες αλλα γενικα ειναι το ιδιο,απλα δεν ξερω γιατι δεν μου εμπνεει αξιοπιστια το Touratech απο την αλλη ομως μου αρεσει περισσοτερο.Τα shoei τα ξερω απο παλια κ γνωριζω οτι ειναι κορυφαια κρανη απλα ειναι ενα κλικ κατα εμενα πιο ωραιο το touratech! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2015 Arai Tour X-4 ίσως? http://www.araihelmet-europe.com/site/collection/tour-x4/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2015 Πολυ καλο κρανος Μπαμπη απλα δεν μου κανει κλικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2015 Πηρες τελικα καποιο απο τα παραπανω...??το ψαχνω γενικα για onoff κρανος κ ψηνομαι σοβαρα για το touratech!δικιμασα αρκετα κρανακια της κατηγοριας κ αυτα που μου κατσανε καλυτερα ηταν το Aventuro k το suomy mx tourer!στα 500 κ 300€ αντιστοιχα!το suomy για τα λεφτα του ειναι ΑΡΙΣΤΟ θα ελεγα κ το Aventuro δεν ειμαι σιγουρος αν τα αξιζει!αν το εχει καποιος ας μας πει καμια γνωμη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2017 (τροποποιήθηκε) Aκομα δεν εχω αγορασει ,απλα εχω καταληξει απο βλεποντας πολλες κριτικες ,οτι το shoei σαν ποιοτητα κ αεροδυναμικη ειναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο !!!Στο shoei θα καταληξω λοιπον ,το θεμα ειναι το ποτε...Εαν καποιος εχει ενα απο τα 2 κρανη η έστω το 1 ,ας μας πει τις εντυπωσεις του ,αν κ το βλεπω λιγο χλωμο...... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2017 από τον adventure Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες