Jump to content
adventure

Touratech Aventuro Carbon vs shoei hornet x2

Recommended Posts

Kαλησπερα παιδια!

Γνωριζει κανεις η εχει ενα απο τα 2 κρανη?

Ποιο θα διαλεγατε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν και δεν μου αρέσει αυτή η κατηγορία , θα προτιμούσα το Shoei , πιο φθηνό και εταιρία με γνωστή ποιότητα κατασκευής εξειδικευμένη στα κράνη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Touratech νομίζω ειναι ολόιδιο (λογικα θα κατασκευάζεται κιόλας..) με ένα Nexx, το X.D1..

Sent from my iPad using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει καποιες βασικες διαφορες αλλα γενικα ειναι το ιδιο,απλα δεν ξερω γιατι δεν μου εμπνεει αξιοπιστια το Touratech απο την αλλη ομως μου αρεσει περισσοτερο.

Τα shoei τα ξερω απο παλια κ γνωριζω οτι ειναι κορυφαια κρανη απλα ειναι ενα κλικ κατα εμενα πιο ωραιο το touratech!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρες τελικα καποιο απο τα παραπανω...??το ψαχνω γενικα για onoff κρανος κ ψηνομαι σοβαρα για το touratech!δικιμασα αρκετα κρανακια της κατηγοριας κ αυτα που μου κατσανε καλυτερα ηταν το Aventuro k το suomy mx tourer!στα 500 κ 300€ αντιστοιχα!το suomy για τα λεφτα του ειναι ΑΡΙΣΤΟ θα ελεγα κ το Aventuro δεν ειμαι σιγουρος αν τα αξιζει!αν το εχει καποιος ας μας πει καμια γνωμη!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκομα δεν εχω αγορασει ,απλα εχω καταληξει απο βλεποντας πολλες κριτικες ,οτι το shoei σαν ποιοτητα κ αεροδυναμικη ειναι ΜΑΚΡΑΝ καλυτερο !!!

Στο shoei θα καταληξω λοιπον ,το θεμα ειναι το ποτε...

Εαν καποιος εχει ενα απο τα 2 κρανη η έστω το 1 ,ας μας πει τις εντυπωσεις του ,αν κ το  βλεπω λιγο χλωμο......

Τροποποιήθηκε από τον adventure

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα