vakalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 Καλησπερα σας . Τον Μαϊο αγορασα μεταχειρισμενο (8000χλμ περιπου) ενα daytona sprinter 50cc αφου το διπλωμα μου με καλυπτει μεχρι τοσα κυβικα. Θα ηθελα λοιπον να του κανω καποιες βελτιωσεις ωστε να τραβαει καλυτερα , να του δωσω νευρο και να βελτιωσω την τελικη του ταχυτητα (παει με 70 περιπου σε ευθεια) . Μετα απο ψαξιμο κατεληξα στο να του βαλω κυλινδροπιστονο μετατροπης κιτ 72cc ( http://www.car.gr/parts/view/2027401/ ) , Αλισιδογραναζα ενυσχιμενα ( http://www.car.gr/parts/view/4530321/) και μια προτεκ εξατμιση . Τι γνωμη εχετε για αυτα; .. ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sypra 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 γεια σου φιλε..το 72 δεν θα σε καληψει..πηγαινε σε κατι μεγαλυτερο..πχ lifan η μοτερ honda!!ακομα και το μαμα ομως αντεχει ανετα ενα 50μμ..δηλαδη 100 κυβικα!!με ενα 19 αρι απο innova θα εσυ τελεια μετα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vakalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 το μαμα του sprinter; μοτερ honda ποιο ακριβως; Και 19αρι απο innova τι εννοεις; ( εξηγησε μου τα λιγο αν μπορεις γιατι δεν εχω και παρα πολυ εμπειρια ) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sypra 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 οοοκ..λοιπον!!το μαμα μοτερ σου ναι αντεχει ενα μεγαλυτερο πιστονι..δηλαδη 50 mm διαμετρο που σημαινει 100κυβικα!!αστρα σουπρα πχ!!για μοτερ εννοω του σουπρα..αλλα εφοσων το αντεχει το μοτερ σου εισαι κομπλε..το 19 αρι ειναι καρμπυρατερ..μεγεθος δηλαδη!!ενω απο την μανα σου φορας 14αρι..του ιννοβα σου κουμπονει κομπλε!!μετα πετας!!!σορρυ για να μην παρεξηγηθω..οχι 100κυβικα γτ εχεις αλλη διαδρομη..γυρω στα 90 υπολογισε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vakalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 και απο λεφτα; ποσο θα μου παρει αν κρατησω το μαμα μοτερ , αλλαξω το πιστονι και βαλω το 19αρι καρμπυρατερ; Και για εξατμιση η protech ειναι καλη για το σπριντερ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sypra 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2015 οχι καλη..η καλυτερη!!κοιτα ενα πιστονι κανει 40 ευρω..απο 20 μεχρι 150..με 40 ειναι κομπλε..εγω για το σουπρα πηρα μεταχειρισμενο χτες το 19αρι..30 ευρω..απο εκει και περα τα εργατικα που ειναι γυρω στα 80..απλα οταν κανεις αυτα θες και αλλα μετα...θες και αλλα αλογακια και χαλας λευτα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 μονο με πιστονι απο 100σταρι δεν θα γινει 100σταρι ομως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sypra 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 ναι αυτο ειπα πανω ..οτι μπερδευτικα απο το δικο μου supra!!εχει μικρη διαδρομη..καπου στα 90 παει με 50mm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vakalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 Για αρχη λοιπον τι να του αλλαξω; ( περιπου στα 170 να μου βγαινουν τα χρηματα μαζι με εξατμιση ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sypra 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2015 η προτεκτ μονο εχει 110 120!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 κυλινδροπιστονο 72,ενα μετεχειρο καρμπυρατερακι απο Astrea η Kaze-r,μια εξατμιση και αν σε φτανουν τα λευτα μια κεφαλη astrea. μην περιμενεις να βαλεις φωτια στο δρομο αλλα θα εχει δυναμη να ανεβει και μια ανηφορα πιο ξεκουραστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 Γνωμη μου βρες ενα μεταχειρισμενο μοτερ Honda Supra,και κανε τραμπα τα πραγματα με δεξι καρτερ απο Supra και αριστερο του Daytona το 50ρι ωστε να εχεις κανονικα τα νουμερα... μπορεις να βρεις και με 100-120 ευρω ενα μοτερ χωρις χαρτια... μαζί με ένα καρμπ 18ρι και Protech μπορείς να βρεις και σε καλη κατάσταση με 40-50-60 ευρώ... αντέ δηλαδή να βγείς 20-30 εκτός budget.. (ΑΝ κανεις την τραμπα μονος σου..) αλλιος θες αλλα τοσα(αμα δεν το πας σε γνωστο,και το πας σε κανα μαστορα της γειτονιας) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vakalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2015 κυλινδροπιστονο 72,ενα μετεχειρο καρμπυρατερακι απο Astrea η Kaze-r,μια εξατμιση και αν σε φτανουν τα λευτα μια κεφαλη astrea. μην περιμενεις να βαλεις φωτια στο δρομο αλλα θα εχει δυναμη να ανεβει και μια ανηφορα πιο ξεκουραστα. Δεν περιμενω να πηγαινει σαν παπι 120κυβικων . αλλα τουλαχιστον να τραβαει καλυτερα , να εχει δυναμη και να πιανει τα 85-90 .. περιπου σαν αυτο --> ( ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vakalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2015 και κατι αλλο αυτα τα αλυσιδογραναζα κανουν για το παπι; ( http://www.stelpet.gr/gr/el/products/alysidogranaza-astrea-grand-14t36t-faito ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SlimShady2000 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Ή απλά βγαίνεις λίγο εκτός Baggett,παίρνεις μετεχειρο Κινητήρα Sprinter 125 κουμπώνεις και το καπάκι του 50ριου για να έχεις τα ίδια νούμερα και είσαι νόμιμος και σβουρος.Άμα αρχίσεις τα πειράγματα σε μετεχειρο 50ρι τα λευτα που γλιτώνεις από την αγορά κινητήρα θα τα δίνεις σε συνεργεία κάθε 2μηνο και θα έχεις και χαμηλότερη απόδοση (και πιθανότατα μεγαλύτερη κατανάλωση) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vakalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Και εγω το ξανασκεφτηκα για να το κανω 100αρι περιπου μου ζητανε 200 ευρω και παραπανω μαζι με εργατικα . Καλυτερα να παρω το κινητηρα του Sprinter 125 και ειμαι μια χαρα . Απλα θα κουμπωσει καλα ή θα χρειαστει να αλλαξω και τιποτα αλλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Ή απλά βγαίνεις λίγο εκτός Baggett,παίρνεις μετεχειρο Κινητήρα Sprinter 125 κουμπώνεις και το καπάκι του 50ριου για να έχεις τα ίδια νούμερα και είσαι νόμιμος και σβουρος.Άμα αρχίσεις τα πειράγματα σε μετεχειρο 50ρι τα λευτα που γλιτώνεις από την αγορά κινητήρα θα τα δίνεις σε συνεργεία κάθε 2μηνο και θα έχεις και χαμηλότερη απόδοση (και πιθανότατα μεγαλύτερη κατανάλωση)να σε ρωτησω ρε φιλε μου μιας και το γραψες.Τι ειναι αυτα τα προβληματα που θα εχει ενα 72αρι η εστω ενα 90-100αρι και θα ειναι καθε διμηνο στο συνεργειο μεσα?Δεν λεω οτι συνιστω να το κανει 100αρι η παραπανω απλα θελω να ακουσω μιας και το εγγραψες ποια ειναι αυτα.πχ θα κουρεψει σασμαν?θα βαραει μπιελα καθε διμμηνο?θα θελει δισκους ανα διμηνο?θα κοψει-σπασει κατι?θα κολλησει?Με δεδομενο οτι θα εχει λαδι στη σωστη ποσοτητα ολα αυτα παντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vakalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 μετα απο μοτερ διαβασα οτι το monster 140cc ειναι καλο και το βρηκα μεταχειρισμενο στρομενο στα 200 ευρς περιπου . Καλυτερο το monster ή να βαλω του daytona sprinter 125 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 το monster φιλε μου δεν ειναι και τοσο για καθημερινη χρηση.Αν θες να επενδυσεις τα λεφτα σου σε ενα μοτερακι για να κανεις τη δουλεια σου και να σου κρατησει παραπανω καλυτερα να πας προς το sprinter 125 μερια αν δεν υπαρχει καποια αλλη επιλογη περαν αυτων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vakalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2015 Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο στα χρηματα που εχει το μοτερ του σπριντερ; (300 ευρω καινουργιο) . Σαν πενηνταρακι παει μια χαρα αλλα τα 65 χλμ/ω που πιανει δεν με ικανοποιουν ποσο μαλλον οταν ειμαστε και δυο απανω στο παπι ,ζοριζεται αρκετα . Θελω να εχει παραπανω δυναμη να μπορω να πιανω τα 90 ανετα και να μπορω να το ανοιγω παραπανω . Να εχει περισσοτερο νευρο το παπι . Το μοτερ του σπριντερ 125 καθεται καλα πανω στο παπι (ξαναρωταω) ή χρειαζεται να αλλαχτουν και αλλα στο παπι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες