Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 Τα ίδια και εγώ με τα Metzeler Z8. Αύθαρτα... Δεν ζεστένονται με τίποτα, αν και μια χαρά στο βρεγμένο εκτός και αν πεις ότι πλαγιάζεις ελάχιστα...Μια χαρά λάστιχα είναι και τα δύο αλλά όχι για τους δρόμους μας. Όταν έρθει η ώρα τους μάλλον πάω για S20. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 Εγώ το ΜΤ-07 το πήρα με Bridgestone BATTLAX BT-023 (sport touring γράφουνε πάνω) και βλέπω ότι αυτά τα λάστιχα δέν πρόκειτε να φαγωθούνε ποτέ.Προφανός αυτά τα λάστιχα τα αλλάζεις όταν θα γίνουνε χίλια κομμάτια απο την ξεραϊλα κατά τη γήρανση και όχι γιατί επρόκειτο ποτέ να φθαρθούν.Ακριβώς το ίδιο έχω να πω κι εγώ!Τα βλέπω να βγάζουν 30.000 χιλιόμετρα!Βέβαια, ό,τι κερδίζεις σε μακροζωία το χάνεις σε κράτημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wheelie man 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 Dunlop gp racer από μένα για εντο σε κάθε φανάρι! Δεν ξέρω από χιλιομετρικη απόδοση, έχω κάνει μόλις 2 χιλιάδες και είναι μια χαρά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες