panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Καλησπερα Θελω να αγορασω ενα πλυστικο μηχανημα μεχρι 150 ευρω για οικιακη χρηση και πλυσιμο μοτοσυκλεττας. Εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα??? Θελω φυσικα το καλυτερο με τα ποιο πολλα ΒΑR στην καλυτερη τιμη . Γνωμες κατοχων θα εκτιμηθουν ιδιαιτερως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 κοιτα να ειναι στα 110bar τουλαχιστον και να εχει μεταλλικη κεφαλη μπροστα και οχι πλαστικη.. εγω εχω το παρακατω και ειναι τουμπανο.. απο εταιρια με χρονια ενασχοληση στα επαγγελματικα πιεστικα.. κανα 100αρι το χα παρει σε προσφορα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 τι θέλεις να πεις με το . . . ΄΄μεταλλικη κεφαλη μπροστα ΄΄ δεν έχω ιδέα ! ! ! τα φώτα σας παρακαλώ ! ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω εχω ενα karcher k2. Ειμαι ευχαριστημενος, Το χωματινο το καθαριζει για πλακα, ειδικα οταν κουμπωνω την κωνικη εξαγωγη. Με την φλατ πρεπει να επιμεινω περισσοτερο. Εχω την εκδοση που σου ποσταρω στο λινκ. Το πηρα καθαρα για χωροταξικους λογους. Αλλα γενικα η σειρα Κ2 εχει 3 μοντελα με πολυ μικρη διαφορα μεταξυ τους. Κανονικα η karcher για μο/τα συστηνει το Κ4 αλλα ξεφευγεις οικονομικα. Εγω παντως την δουλεια μου την κανω. Γενικα παρε επωνυμο. Να εχει aftersales service για ανταλλακτικα οταν χρειαστεις. Για τα γνησια απορυπαντικα καθε φιρμας που λενε να χρησιμοποιεις, μην μασας.. Στην υποδοχη για καθαριστικο βαζεις απλα ενα καθαριστικο για πατωμα 4λιτ ( απο το σουπερ μαρκετ) και κανεις μια χαρα την δουλεια σου.. Απλα μολις τελειωσεις κανε μερικους κυκλους με καθαρο νερο να καθαριζει το ανλτιακι που εχει μεσα. Και τα nilfisk που ειπε ο Σεργιος ειναι επισης πολυ καλα. Να το δικο μου http://www.skroutz.g...00-Balcony.html Θελω φυσικα το καλυτερο με τα ποιο πολλα ΒΑR στην καλυτερη τιμη . Γνωμες κατοχων θα εκτιμηθουν ιδιαιτερως , Αυτο με τα BAR ειναι ακυρο μετρο συγκρισης.. Μην κοιτας ποσα bar βγαζει, αλλα τι παροχη εχει.. Εκει ειναι η διαφορα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2015 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 οτι κ να παρεις κοιτα να εχει οπωσδηποτε ανταλλακτικα τα οποια βρισκεις ευκολα κ μαλιστα σε προσιτη τιμη. θα τα χρειαστεις στανταρ. παιζουν κ καποια που δεχονται ανταλλακτικα απο αλλες μαρκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 μπροστα ρε συ..απο κει που βγαινει η δεσμη του νερου με πιεση. αρκετα ειναι πλαστικα και φθειρονται με το χρονο η με χτυπηματα απο απροσεξια. τσεκαρε το. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Προσφορά στα Lidl το επόμενο Σάββατο 23/4/2016 http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-pros...etail&id=49845. Το έχει αγοράσει κανείς παλιότερα να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Είχα αγοράσει ένα Lavor του Lidl, ίδια χαρακτηριστικά με αυτό, πριν χρόνια όμως, κάπου στο 2005.Δουλεύει ακόμα κανονικά, αν και στο διάστημα των ετών, χρειάστηκε μια καινούρια κάνη (σκόρπισε η παλιά), και ένα καινούριο πυκνωτή στην εκκίνηση ηλεκτρομοτέρ (κόστος αστείο).Το καθέ αυτό μηχάνημα δεν έχει πάθει τίποτα, και δεν το προσέχω καν, κάνω δουλειά, το παρατάω όπως είναι στα στοιχεία της φύσης κ.ο.κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 εχει κ το eshop προσφορα αυτες τις μερες αυτο εδω http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-alto-110bar-1400watt-c1104-5-128470341-p-TLS.120138 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2016 εχει κ το eshop προσφορα αυτες τις μερες αυτο εδω http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-alto-110bar-1400watt-c1104-5-128470341-p-TLS.120138Από την προηγούμενη Κυριακή έχει και βάζει σε προσφορά το e-shop σε κάθε crazy sunday και από ένα πλυστικό. Το παρακολουθώ μήπως και βάλει σε προσφορά κανένα πιό δυνατό, πάνω από 130bar. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες