Jump to content
Sign in to follow this  
panavour

πλυστικο μηχανημα

Recommended Posts

Καλησπερα

Θελω να αγορασω ενα πλυστικο μηχανημα μεχρι 150 ευρω για οικιακη χρηση και πλυσιμο μοτοσυκλεττας.

Εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα???

Θελω φυσικα το καλυτερο με τα ποιο πολλα ΒΑR στην καλυτερη τιμη . :grin:Γνωμες κατοχων θα εκτιμηθουν ιδιαιτερως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κοιτα να ειναι στα 110bar τουλαχιστον και να εχει μεταλλικη κεφαλη μπροστα και οχι πλαστικη..

εγω εχω το παρακατω και ειναι τουμπανο..

TLS.120056.jpg

απο εταιρια με χρονια ενασχοληση στα επαγγελματικα πιεστικα..

κανα 100αρι το χα παρει σε προσφορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι θέλεις να πεις με το . . . ΄΄μεταλλικη κεφαλη μπροστα ΄΄

δεν έχω ιδέα ! ! ! :blush2:

τα φώτα σας παρακαλώ ! ! !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εχω ενα karcher k2. Ειμαι ευχαριστημενος, Το χωματινο το καθαριζει για πλακα, ειδικα οταν κουμπωνω την κωνικη εξαγωγη.

Με την φλατ πρεπει να επιμεινω περισσοτερο.

Εχω την εκδοση που σου ποσταρω στο λινκ. Το πηρα καθαρα για χωροταξικους λογους. Αλλα γενικα η σειρα Κ2 εχει 3 μοντελα με πολυ μικρη διαφορα μεταξυ τους.

Κανονικα η karcher για μο/τα συστηνει το Κ4 αλλα ξεφευγεις οικονομικα.

Εγω παντως την δουλεια μου την κανω.

Γενικα παρε επωνυμο. Να εχει aftersales service για ανταλλακτικα οταν χρειαστεις.

Για τα γνησια απορυπαντικα καθε φιρμας που λενε να χρησιμοποιεις, μην μασας.. Στην υποδοχη για καθαριστικο βαζεις απλα ενα καθαριστικο για πατωμα 4λιτ ( απο το σουπερ μαρκετ) και κανεις μια χαρα την δουλεια σου.. Απλα μολις τελειωσεις κανε μερικους κυκλους με καθαρο νερο να καθαριζει το ανλτιακι που εχει μεσα.

Και τα nilfisk που ειπε ο Σεργιος ειναι επισης πολυ καλα.

Να το δικο μου http://www.skroutz.g...00-Balcony.html

Θελω φυσικα το καλυτερο με τα ποιο πολλα ΒΑR στην καλυτερη τιμη . :grin:Γνωμες κατοχων θα εκτιμηθουν ιδιαιτερως

,

Αυτο με τα BAR ειναι ακυρο μετρο συγκρισης.. Μην κοιτας ποσα bar βγαζει, αλλα τι παροχη εχει.. Εκει ειναι η διαφορα.

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτι κ να παρεις κοιτα να εχει οπωσδηποτε ανταλλακτικα τα οποια βρισκεις ευκολα κ μαλιστα σε προσιτη τιμη.

θα τα χρειαστεις στανταρ.

παιζουν κ καποια που δεχονται ανταλλακτικα απο αλλες μαρκες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπροστα ρε συ..απο κει που βγαινει η δεσμη του νερου με πιεση.

αρκετα ειναι πλαστικα και φθειρονται με το χρονο η με χτυπηματα απο απροσεξια.

τσεκαρε το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσφορά στα Lidl το επόμενο Σάββατο 23/4/2016 http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-pros...etail&id=49845. Το έχει αγοράσει κανείς παλιότερα να μας πει εντυπώσεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα αγοράσει ένα Lavor του Lidl, ίδια χαρακτηριστικά με αυτό, πριν χρόνια όμως, κάπου στο 2005.

Δουλεύει ακόμα κανονικά, αν και στο διάστημα των ετών, χρειάστηκε μια καινούρια κάνη (σκόρπισε η παλιά), και ένα καινούριο πυκνωτή στην εκκίνηση ηλεκτρομοτέρ (κόστος αστείο).

Το καθέ αυτό μηχάνημα δεν έχει πάθει τίποτα, και δεν το προσέχω καν, κάνω δουλειά, το παρατάω όπως είναι στα στοιχεία της φύσης κ.ο.κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει κ το eshop προσφορα αυτες τις μερες αυτο εδω  http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-alto-110bar-1400watt-c1104-5-128470341-p-TLS.120138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει κ το eshop προσφορα αυτες τις μερες αυτο εδω  http://www.e-shop.gr/plystiko-mixanima-nilfisk-alto-110bar-1400watt-c1104-5-128470341-p-TLS.120138

Από την προηγούμενη Κυριακή έχει και βάζει σε προσφορά το e-shop σε κάθε crazy sunday και από ένα πλυστικό. Το παρακολουθώ μήπως και βάλει σε προσφορά κανένα πιό δυνατό, πάνω από 130bar.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα