killer 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Μπορείτε να μου πείτε κάθε πόσα χιλιόμετρα χρειάζεται service και πόσο είναι το κόστος των service, και πόσο τελική ταχύτητα έχει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Ψιλοτρολλαρης μου φαίνεται ψυλο γαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μπορείτε να μου πείτε κάθε πόσα χιλιόμετρα χρειάζεται service και πόσο είναι το κόστος των service, και πόσο τελική ταχύτητα έχει ? καθε 50.000 χλμ του αλαζεις ενα λαδακι και καθε περιπου 400.000 χλμ ενα μπουζακι και εισαι κομπλε.... δεν χρειαζεται κατι αλλο καβασακι ειναι.... ε τελικη σκημενος αμα δεν εχεις βγαλει τον κοφτη στα 299 βαραει... χωρις κοφτη 330 τα εχεις και αμα βαλεις και μια καλη εξατμιση περνεις 99 αλογακια και μετα περνας και η2 χαλαρα........ καθε 50.000 χλμ του αλαζεις ενα λαδακι και καθε περιπου 400.000 χλμ ενα μπουζακι και εισαι κομπλε λαδια να σου παρει 7 δραχμες? (μεσα στο πνευμα τω ημερων) και για το μπουζι ενταξι αμα του πεις οτι εισαι απο το μαιμπαικ τσαμπα... αλιως κανα ταλυρο.... δεν χρειαζεται κατι αλλο καβασακι ειναι.... ε τελικη σκημενος αμα δεν εχεις βγαλει τον κοφτη στα 299 βαραει... χωρις κοφτη 330 τα εχεις και αμα βαλεις και μια καλη εξατμιση περνεις 99 αλογακια και μετα περνας και η2 χαλαρα........ καθε 50.000 χλμ του αλαζεις ενα λαδακι και καθε περιπου 400.000 χλμ ενα μπουζακι και εισαι κομπλε.... δεν χρειαζεται κατι αλλο καβασακι ειναι.... ε τελικη σκημενος αμα δεν εχεις βγαλει τον κοφτη στα 299 βαραει... χωρις κοφτη 330 τα εχεις και αμα βαλεις και μια καλη εξατμιση περνεις 99 αλογακια και μετα περνας και η2 χαλαρα........ μαρεσει να απανταω στον εαυτο μου Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2015 από τον hraklis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2015 Λολ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες