ktm duke 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 πεδες για σας θα ειθελα να μου πειτε τα παντα για το Honda mtx 200r αν εισαστε και κατοχη ακομα καλητερα θα ειθελα ναμαθω τα παντασετικα με αυτό το μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) παλαιό κλασικό 2 τ εντουράκι .............. εποχής KMX 200 kawasaki k dt 200 yamaha Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2015 από τον Arispeed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Βρες Yamaha DT200R ('88+) Ή το WR200.... Δραματικά καλύτερο σε όλα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos polymeneas 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 google it.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Εγω το θυμαμαι. Ενα απο τα πρωτα που καβαλησα στις αρχες της δεκαετιας του 90. Καπου υπαρχει ακομη πεταμενο σε μια αποθηκη εδω στο χωριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Υπέροχο μηχανάκι το ειχε φίλος μου μιλάω για το '83 κόκκινο με ταμπουρά μπρος πίσω Περίπου 30αλογα γραμμικό ροπάτο και αρκετα ελαφρύ Δεν ήταν εντουρο ήταν ενα γνηςιο ψηλοφτερο ονοφ Θα θέλα να έβρισκα κάτι τέτοιο για restoring κάποια στιγμή..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis_81 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2018 (τροποποιήθηκε) Εμαθα να οδηγώ μοτοποδήλατο με συμπλέκτη στα 16 μου χρονια, με το Ηonda MTX 50 το οποίο είχα στην κατοχή μου. στα τέλη της δεκαετίας του '90. Για το 200ρι δεν ξέρω, αλλά το MTX 50 που είχα δεν είχε καμμία σχέση με το 50ρακια παπακια της εποχής και ήταν καλό σχολείο για μένα. Ηταν ιδιότροπο μηχανάκι παντως γιατί ως δίχρονο που ήταν μπούκωνε η εξάτμιση και χρειαζόταν καθάρισμα και ξεμπούκωμα και ήθελε προσοχή να μην μείνει απο λάδι μίξεως.(εκανα αλλαγή πιστονιού)Σε καμμία περίπτωση δεν ταξίδευε με σταθερό γκάζι. Στο χώμα πάντως ήταν καλό( εκεί ήταν το φυσικό του περιβάλλον ) Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2018 από τον giannis_81 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες