Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Λοιπόν… σκέφτομαι να αγοράσω έναν οικονομικό φορτιστή μπαταρίας, που να μου κοστίσει το πολύ 35€, και το μάτι μου έπεσε στους φορτιστές της εταιρίας Einhell. Δεν ξέρω όμως αν κάνουν για μικρές μπαταρίες 6-12V 3-6Ah, που χρησιμοποιώ στα μηχανάκια μου. Στο μάτι έχω βάλει τον Einhell BT-BC8, και τον BT-BC 12. http://www.skroutz.gr/c/1265/auto_engine_starters/m/1781/Einhell.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ορίστε και οι δύο τύποι μπαταρίας που χρησιμοποιώ στα δύο μηχανάκια που έχω: YTX7L-BS YTX4L-BS Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 εγώ έχω ένα τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/3456494/Einhell-BT-BC-10-E.html αλλά έγραφε άλλη μάρκα πάνω(πριν σβήσει) εδώ και 13 χρόνια περίπου. Μια χαρά τα πάει.Και του αμαξιού έχει βάλει πάνω και της Σφήκας και του παπιού.Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Σε αυτή τη διεύθυνση: http://www.einhell.com/fileadmin/Einhell_Germany_AG/user_upload/Konzernkataloge/2014/EN/110113_BLUE_Car_Accessory_GB_Screen.pdf υπάρχει ένα αρχείο PDF με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της εταιρίας. Μάλλον με καλύπτει το μοντέλο BT-BC8, όπου υπάρχει και κουμπί επιλογής για φόρτιση μπαταρίας αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας. Θα ήθελα να μάθω όμως αν με καλύπτει και το μοντέλο BT-BC12. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Τους φορτιστές τους έχει και το e-shop, οπότε πείτε κάποια γνώμη για τους AFNM 8 και BT-BC12. Εμένα μου φαίνεται πάντως πως ο BT-BC12, δεν κάνει για μικρές μπαταρίες. http://www.e-shop.gr/car-tools-accessories-exoplismos-aytokinitou-l?table=TLS&category=%C5%CE%CF%D0%CB%C9%D3%CC%CF%D3+%C1%D5%D4%CF%CA%C9%CD%C7%D4%CF%D5&filter-5093=1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Γιατί να μην κάνει; Απλός φορτιστής είναι μωρέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Kαλησπέρα φίλε εγώ έχω τον ΒΤ -ΒC 10 E από Πράκτικερ τον είχα αγοράσει φορτίζω και της μηχανής και του αυτοκινήτου και έχω κάνει και αρχική φόρτιση σε μπαταρίες χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλός στη χρήση , συνδέεις τα κροκοδειλάκια τον βάζεις στην πρίζα και έτοιμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιατί να μην κάνει; Απλός φορτιστής είναι μωρέ. Στη σελίδα του e-shop φαίνεται διαφορά στα Ah μεταξύ των δύο. AFNM 8 Ισχύς φόρτισης για μπαταρίες μολύβδου(ελάχιστη/μέγιστη): 3.7 Ah - 120 Ah. BT-BC12 Ισχύς φόρτισης για μπαταρίες μολύβδου(ελάχιστη/μέγιστη): 26 Ah - 200 Ah. Εγώ θέλω ελάχιστη 3Ah Άρα να υποθέσω πως το ακριβότερο μοντέλο δεν κάνει, και πως το φθηνότερο είναι οριακό; Δεν θέλω να κάνω μια λάθος αγορά! Επίσης προτιμώ το ακριβότερο μοντέλο, διότι θα με καλύψει καλύτερα σε περίπτωση που χρειαστεί φόρτιση η μπαταρία της βάρκας και του αυτοκινήτου που έχουμε. Δεν είναι και μεγάλη η διαφορά στην τιμή τους άλλωστε! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Μια χαρα κανει. ο μεγαλος γινεται μικρος,ο μικρος δεν γινεται μεγαλος!! παρε και ενα βολτομετρακι να παρατηρεις μην περαει τα 14,5-14,6Volt γιατι μερικοι πανε 15+.με αυτον φορτιζω απο την μπαταρια του παπιου μεχρι και το τρακτερ χωρις κανενα προβλημα. το μονο που δεν βολευει για το παπι ειναι οτι εχει μεγαλουτσικες δαγκανες και βαζω καλωδιακια. http://www.airblock.gr/fortistis-mpatarion-imperia-super-320.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR1 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Practiker φίλε! Πολύ καλός και ο Black and Decker BDV 090. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ευχαριστώ παιδιά! Μάλλον θα παραγγείλω το ακριβότερο μοντέλο BT-BC12. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2015 Τελικά αγόρασα τον φορητό φορτιστή της εταιρίας EINHELL το μοντέλο BT-BC4D, στα 34€. Χθες κατάφερα να αναστήσω την μπαταρία στο μηχανάκι μου, (YTX7L-BS) η οποία είχε κυριολεκτικά νεκρώσει! Σήμερα φορτίζω και την μικρή μπαταρία που έχω (YTX4L-BS). Πιστεύω πως έκανα μια πολύ καλή επιλογή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες