DeadSnow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Γεια σας παίδες,θα ηθελα την γνωμη σας για μια αγορά που εχω σκοπο να κανω..εχω φαι κόλλημα με τα 2χρονα εντουρο και ετσι πηρα τν απόφαση να αγοράσω ενα μικρού κυβισμού 50-125cc..ποιο απ ολα τα μηχανάκια θα μ προτείνατε και γιατί!! Ευχαριστω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Φιλε μου εχω ακουσει πως τα κτμ του 2005 ειναι παρα πολυ καλα μηχανακια! Βεβαια πρεπει να μας πεις τι ποσο διαθετεις για μηχανακι και αξοπλισμο.. Τι υψος-βαρος εχεις; Υπαρχουν πολλα τετοια μηχανακια αλλα πρεπει να μας πεις τα παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadSnow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Φιλε μου εχω ακουσει πως τα κτμ του 2005 ειναι παρα πολυ καλα μηχανακια! Βεβαια πρεπει να μας πεις τι ποσο διαθετεις για μηχανακι και αξοπλισμο.. Τι υψος-βαρος εχεις; Υπαρχουν πολλα τετοια μηχανακια αλλα πρεπει να μας πεις τα παραπανω. Ύψος 1,80 βάρος 65 κιλά Οσο για το ποσό μπορω να διαθέσω μεχρι και 900€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadSnow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Φιλε μου εχω ακουσει πως τα κτμ του 2005 ειναι παρα πολυ καλα μηχανακια! Βεβαια πρεπει να μας πεις τι ποσο διαθετεις για μηχανακι και αξοπλισμο.. Τι υψος-βαρος εχεις; Υπαρχουν πολλα τετοια μηχανακια αλλα πρεπει να μας πεις τα παραπανω. Ύψος 1,80 βάρος 65 κιλά Οσο για το ποσό μπορω να διαθέσω μεχρι και 900€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Το εντουρακι γιατι ακριβως το θες? Για εντουρο? ή απλα κατι να εχει ''μεγαλες ροδες'' ? Δεν σε κοροιδευω. Γιατι ειδικα αν το θες για εντουρο τοτε Οσο για το ποσό μπορω να διαθέσω μεχρι και 900€ Αστο τελος.. μην το ψαχνεις.. Με 900 ευρω θα παρεις καμια μαλακια και μετα θα δωσεις αλλα 2000 ευρω για να το φερεις στα ισια του Εκτος και αν τα εχεις και τα αλλα 2000 οποτε τοτε αξιζει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Σορρυ για το off topic.προτείνω να βάλεις κανένα κιλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 husqvarna wre 125 απο εμενα,ιδανικο για να ξεκινησει καποιος στο χωμα. με 900 ευρο δε πας πουθενα με 2τ εντουρο,με 1500 βρισκεις αυτο που σου προτεινα σε καλη κατασταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4316878/ τωρα τι προβληματα θα σου βγαλει κλπ, αλλο θεμα... Με 900 ευρω που δινεις, πολυ περιορισμενες επιλογες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 Αυτο ειναι 50αρι τι να το κανει? + οτι ειναι παμπαλαιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2015 με 900€ μονο καβουρδιστήρι πέρνεις, σόρυ κιόλας. αν βρεις ενα σε αυτα τα λεφτά το λιγοτερο που θα χρειαστει για να το φερεις σε μια "αξιοπρεπη" (προσεξες τ εισαγωγικα ε?) είναι αλλα 1000€ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2015 Αυτο ειναι 50αρι τι να το κανει? + οτι ειναι παμπαλαιο Με 900ε τι θα ηταν..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες