Jump to content
cr125mx

Θελω την βοήθεια σας ...

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι του mx θελω να κανω την εξής ερώτηση ....εχω ενα χοντα cr125 το οποίο το κολισα και το μόνο που χρειάζεται ειναι μπιέλα αλλα αλλάζω πιστόνι και ρουλεμάν στροφάλου αλλα και φλατζες ....ο συγκεκριμένος μηχανικός που το εχω μου ζητάει 600€ ....πείτε μου εσείς σαν γνωστες ειναι δυνατόν να ζητάει τόσα φράγκα για ενα δίχρονο 125 ....πείτε μου και τι να κανω αν ήσασταν στην θέση μου ....ευχαριστώ προληπτικά ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρώτα κι αλλου (προληπτικα...) παντως κατω από 500 δεν πέφτεις με σωστη δουλεια.

Έγινε ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λες ¨το κολλησα¨ τι εννοεις? απο λαδι?

Ο κυλινδρος σε τι κατασταση ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λες ¨το κολλησα¨ τι εννοεις? απο λαδι?

Ο κυλινδρος σε τι κατασταση ειναι?

Για να μην στα πολυλογώ ...το είχε ένας φίλος μου ηταν δικό του ....μάλλον το κόλλησε γιατί δεν έκανε σωστή μίξη ....

Αυτό που χρειάζοταν αλλαγή ηταν η μπιέλα .....αλλα θα αλλάζαμε και πιστόνι,φλατζες, ρουλεμάν στροφάλου ...έτσι ώστε να το έπαιρνα σαν καινούριο ....ο κύλινδρος ενα γυάλισματακι χρειάζεται ...τίποτα παραπάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να το γυαλισεις θες σιγορα κ πιστονι μεγαλυτερο και ελλατηρια και ολα τα υπολοιπα οποτε μια χαρα σου ειπε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαξου και λιγο μονος σου στο car gr / ebay μπας και βρεις αυτα που θες μη σε κλεβουν με τα overpriced δηθεν "γνησια" και με πολλη εργασια. Επισης ενα διχρονο με βασικες γνωσης μηχανολογιας λυνεται και ξανα δενεται, λογω του απλου μοτερ που εχουν. Δεν εχει βαλβιδες δεν εχει ψεκασμο/εγκεφαλο κτλ για να τρεχεις σε εξειδικευμενους αναγκαστικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου πω καποια πραγματακια που ισως να σου διαφευγουν, ολη η δυναμη και η σωστη λειτουργεια σε ενα διχρονο ξεκιναει απο τον κυλινδρο, ειπες οτι κολλησε απο μη επερκη λιπανση, λες να την πληρωσε μονο η μπιελα και το πιστονι?

Αμ δε... εγω λεω οτι και ο κυλινδρος σου ειναι σωβρακο.. ειναι η πιο συνηθισμενη τακτικη σε ολα τα μοτοκρος να αλλαζουμε πιστονια αλλα τον κυλινδρο τον γραφουμε στα παπαρια μας... ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ.. και αυτος χαλαει... το νικασιλ που εχει ειναι μια επιστρωση η οποια εχει και αυτη τη φθορα της.

Επειδη ειπαμε οτι ο κυλινδρος απο το CR σου ειναι επιστωμενος με νικασιλ ακυρωνει τη διαδικασια γυαλισματος, εκτος αν θελεις να τον φρεζαρεις ισιονωντας τον μεν αλλα θα χασεις την επιστρωση με αποτελεσμα να μην εχεις διαρκεια μετα την επισκευη.

Αν πραγματικα θελεις να το φταξεις υπολογιζε κανενα 350αρι παραπανω για να αλλαξεις και κυλινδρο, στο λεω για να γινει σωστη δουλεια και να μην κλαις τα 500 ευρω που θα εδινες και δεν θα γινοταν δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σου πω καποια πραγματακια που ισως να σου διαφευγουν, ολη η δυναμη και η σωστη λειτουργεια σε ενα διχρονο ξεκιναει απο τον κυλινδρο, ειπες οτι κολλησε απο μη επερκη λιπανση, λες να την πληρωσε μονο η μπιελα και το πιστονι?

Αμ δε... εγω λεω οτι και ο κυλινδρος σου ειναι σωβρακο.. ειναι η πιο συνηθισμενη τακτικη σε ολα τα μοτοκρος να αλλαζουμε πιστονια αλλα τον κυλινδρο τον γραφουμε στα παπαρια μας... ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ.. και αυτος χαλαει... το νικασιλ που εχει ειναι μια επιστρωση η οποια εχει και αυτη τη φθορα της.

Επειδη ειπαμε οτι ο κυλινδρος απο το CR σου ειναι επιστωμενος με νικασιλ ακυρωνει τη διαδικασια γυαλισματος, εκτος αν θελεις να τον φρεζαρεις ισιονωντας τον μεν αλλα θα χασεις την επιστρωση με αποτελεσμα να μην εχεις διαρκεια μετα την επισκευη.

Αν πραγματικα θελεις να το φταξεις υπολογιζε κανενα 350αρι παραπανω για να αλλαξεις και κυλινδρο, στο λεω για να γινει σωστη δουλεια και να μην κλαις τα 500 ευρω που θα εδινες και δεν θα γινοταν δουλεια.

πολυ σωστά και συμφωνώ μαζί σου ...αλλα το μοτέρ εχει ανοιχτεί και ο κυλίνδρος απο ότι με ενημέρωσε ο μηχανικός ...είπε χρειάζετε μόνο γυάλισμα ...χωρις να ξέρω εγώ παραπάνω ....η μπιέλα στράβωσε το πιστόνι δν είχε φθορά το αλλάζουμε ....έτσι ώστε να εχω καλύτερο μοτέρ ....ευχαριστώ και παλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα