Jump to content

Recommended Posts

Γεια σας είμαι καινούργιος σε αυτό το φόρουμ και αν κανω κανενα λάθος μην με φάτε.

Λοιπόν πριν 2μηνες αγόρασα ένα καινούργιο X και αποφάσισα να το φτιάξω σε επιτάχυνση και εμφάνιση. Σκέφτομαι να βάλω καμιά εξάτμιση (SP σκέφτομαι γιατί οδήγησα ένα με αυτήν και μου άρεσε ο ήχος) Θέλω μπασατο ωραίο ήχο. Ακόμα ελεγα να βάλω και ένα Devils Eye και λεντακια στα φανάρια και τέλος έλεγα να αλλάξω δισκοπλακα μπροστά και αν είναι να βάλω και πίσω. Πείτε μου γνώμες, όλες δέκτες και για τι άλλο μπορώ να κάνω.

Υ.Γ. Για να βάλω πίσω δισκοφρενο πρέπει να αλλάξω ζάντα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξεπερνώ την εξάτμιση που τζάμπα λεφτά θα δώσεις γιατί θα έχεις μόνο ήχο, καθώς και τα angel eye/devil eye που κανονικά μπαίνουν σε xenon προτζέκτορες!

Ένα καλό σετ της Braking, καθώς και τακάκια (Braking ή Premier), όπως επίσης και σωληνάκια υψηλής θα σου δώσουν πολύ καλή απόκριση στο φρενάρισμα!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθεις να προσέχεις στο φρενάρισμα γιατί θα αλλάξει η συμπεριφορά από τα μαμά σωληνάκια/τακάκια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο το Χ... Παει παει? να ξερεις οτι αν θα το φτιαξεις θα καιει πολυ... το μηκανακι ειναι αφρος ετσι οπως ειναι τωρα και δεν καιει.

Εχω δει ομως και φτιαγμένο χ πύραυλο....που...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή st3li0s τι προτείνεις για εξάτμιση να μην βάλω;Εχω ακούσει ότι το μηχανάκι ξεμπουκωνει αλλάζοντας εξάτμιση.Εντάξει ξέχνα τα φώτα.

Και Vasilis_n το ξέρω ότι τώρα δεν καεί τίποτα και ότι μετά θα χρειάζομαι πεθερό βενζίνα :-D αλλά τι να κάνουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση, να δεις τραγική διαφορά στην κατανάλωση. Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ. Με ένα τελικό μόνο, δε ξερυθμίζεται τόσο...Ούτε κυβικά του ανεβάζεις, ούτε τίποτα τέτοιο. Βρές μια εξάτμιση να σου αρέσει και να κουμπώνει, και βάλτηνα. Η κατανάλωση είναι στο χέρι σου

(και που να οδηγούσες τίποτα στα 600 κυβικά...εσύ δεν καις ΤΙΠΟΤΑ, αν νομίζεις ότι θες πεθερό βενζινά, για κάνε μια βόλτα στα >600 κυβικά να δεις τι γίνεται εκεί)

Πίσω μη βάλεις δίσκο. Έχει μανούρα. Μπροστά, βρες κανα braking όπως σου πανε, που δίνει μαζί και τον αντίστοιχο αποστάτη για τη δαγκάνα για να κάτσει σωστά, και κούμπωσέ το. Μεγάλη διαφορά, αλλά θα χρειαστεί να τη συνηθίσεις. Αλλά ΜΕΓΑΛΗ διαφορά, λογικά.

Για φώτα δεν έχω γνώμη...Ποτέ δεν έχω πειράξει φώτα σε μηχανάκι μου, για να ξέρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πισω δισκοφρενο σε παπι ειναι σκετη αποτυχια.Δεν εχεις φρενο,εχεις μπλοκαρισμα.Μονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλαξε εξάτμιση και βάλε μια Racetech εμπορίου πάνε γύρω στα 200€ θα δεις διαφορά διότι οι μανίσιες έχουν καταλύτη και δεν πηγαίνει το παπί τόσο

Για μπροστινό δισκοφρένο θα σου προτείνω και εγώ τις Breaking είναι από τα καλύτερα,για τα άλλα που είπες... είναι γούστα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πισω δισκοφρενο σε παπι ειναι σκετη αποτυχια.Δεν εχεις φρενο,εχεις μπλοκαρισμα.Μονο.

Ούτως ή αλλιώς το πίσω φρένο το έχεις για ευθυγράμμιση στο φρενάρισμα!

Μια χαρά βοηθάει το πίσω φρένο αν ξέρεις να φρενάρεις.

Εγώ πάντως δεν είδα επικινδυνότητα!

Το αναφέρω χάρην συζήτησης μιας που το παιδί εδώ θέλει αλλαγή ταμπούρου με δισκόπλακες πράγμα ασύμφορο και ανούσιο εν τέλει!

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ.Δηλαδη να βαλω καμια gpr η sp δεν λέει;

Και για δισκοφρενα και εγώ breaking έλεγα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου θελεις να βαλεις εξατμιση βαλε racetech..κυκλοφορει αρκετα στα crypton x βγαζει ωραιο ηχο και ειναι ομορφη(κατα τη γνωμη μου)!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι τελικα τι εκανες?

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα εβαλα μια sp εχω ανατριχιασει απο τον ηχο της μπτροστα ακομα δεν εχω βαλει δισκοπλακα το σκεφτομαι και εβαλα λεντ λαμπακια στα φαναρια και carbon φλας αλλα δεν εβαλα devils eye γιατι τελικα καταλαβα οτι θα τυφλωνει κοσμο. Ειμαι πολυ καλα μεχρι τωρα με αυτα και δεν εχω καμια αλλη αλλαγη στο μυαλο μου τωρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω προσέξει κάτι να σου πω την αλήθεια.Ααα και τώρα σκεφτομαι αφού το μηχανάκι είναι άσπρο να βάλω πολλά χρυσά αξεσουάρ πάνω όπως αλυσίδα,προστατευτικο ψυγείου,αντιβαρα , τάπες καθρεφτων, προστατευτικό αλυσίδας και άλλα. Πως λέτε να φαίνεται; Και τέλος θέλω να βάλω και κανένα αυτοκόλλητο ωραίο που να ταιριάζει κιόλας μοιπως έχει κανείς στο μυαλό του κανένα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα