GiannisWalker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Καλημέρα σας, είμαι κάτοχος crypton x 135 εδώ και 4 χρόνια. 4 χρόνια δεν έχει αλλαχτεί τίποτε ούτε μηχανικά αλλά ούτε εμφανισιακά στο μηχανάκι μιας και το θέλω για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη. Πριν περίπου 2 μήνες μπήκα στην ιδέα να αλλάξω εξάτμιση σε μια ελευθέρας για να πάρει λίγο αέρα στις αλλαγές κυρίως 2-3 μιας και από την πρώτη στιγμή μου φαίνονταν αρκετά "μπουκωμένο" λόγο euro 5 και κτλ .Έβαλα μια apido μιας και δεν ήθελα να ρίξω χρήματα, ούτε ο καιρός είναι για τέτοια πράγματα αλλά ούτε το ήθελα για κάποια άλλη δουλειά. Προς το παρόν δεν έχω κάποιο θέμα πήρε τον αέρα που έπρεπε αλλά έχω μερικές απορίες. Τον αισθητήρα λάμδα που έμπαινε στην μαμά εξάτμιση του έβαλα μια ταπούλα να μην μπει τίποτε μέσα, καλά έκανα? Επίσης είναι η ιδέα μου ή χάνει πλέον στα 100+ kmh? Μου φαίνεται ότι δεν πολύ τραβάει εκεί.Επίσης ο μάστορας μου είπε ότι αφού αλλάξαμε εξάτμιση δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια αλλαγή πχ ρύθμιση injection ή κάτι άλλο. Μήπως πχ θα χρειαστεί κάτι ? Κάποιο φίλτρο ? Θα ήθελα τις ιδέες και την γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικος ο μεγαλοπρεπης 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Εχεις το πιο αξιοπιστο μηχανακη τη σημερινη εποχη. Αστο εργοστασιακο και συνεχισε τη προβλεπομενη συντηρηση γαι να το εχεις αλλα 14 Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 αμα ειναι να εχεις apido καλυτερα βαλε την μανισια και βγαλε τον καταλυτη,,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisWalker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Νίκο δεν έχω σκοπό να βάλω χέρι ή κάτι τέτοιο παρα μόνο η εξάτμιση που αλλάχτηκε μετά απο 25.000 χιλιόμετρα. Digan , μπορείς να μου δικαιολογείς τι εννοείς για να ξέρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 μουφα ειναι η apido χαμηλη ποιοτητα κατασκευης ... αμα εβαζες racetech με σωστο χαρτη και φιλτρο θα κατελαβαινες τεραστια διαφορα .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisWalker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Γνωρίζω ότι η racetech είναι αρκετά καλύτερη αλλά άλλο 45 άλλο 150 + . Όπως ανέφερα πριν θέλω κάτι οικονομικό. Πχ αν χρειάζεται φίλτρο να λειτουργήσει καλύτερα η apido να το σκεφτώ αλλιώς τίποτε.Για την πόλη το θέλω , για βόλτα έχω μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
digan21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) βαλε ενα φιλτρο kn και αστο οπως ειναι αφου εχεις μηχανη .. Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2015 από τον digan21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες