Jump to content
roadisnotenough

Workshop για Μηχανές (Επισκευή Συντήρηση κλπ)

Recommended Posts

Μιας και ξεκίνησα να ψάχνω για πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά μερη των μηχανών και ότι αλλο μπορούσα να βρω θέλω να ρωτήσω να υπάρχουν διαθέσιμα workshop.

Έχω δει αρκετά videakia και How to αλλα σαν την διαδραστικότητα του άλλου να στα δείχνει δεν υπάρχει, γνωρίζει κανέναν αν γίνονται ;

Τώρα για την περιοχή, Αθήνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ααααα... Κοιτα σεμιναρια κανουν πολλα.. το θεμα ειναι να τα πετυχεις κ το αλλο θεμα ειναι οτι δυσκολα να σου μαθουν εστω τα βασικα. Σχεδον οσα κοιταω εγω που βγαινουν (οχι τα παρακολουθω ) δεν μου κεντριζει κατι το ενδιαφερον. Γενικα δεν εχουμ συγκεκριμενων γνωσεων.. ΑΛΛΑ μπορει κ να κανω λαθος. Για μενα κατσε μαθε μονος σου αμα το γουσταρεις. Internet εχει απιστευτες πληροφορειες.. κ εγω ετσι εμαθα κ ακομα μαθαινω. Τωρα εχω πιασει το κομματι της κατεργασιας μεταλλων :P Ορεξη να 'χεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααααα... Κοιτα σεμιναρια κανουν πολλα.. το θεμα ειναι να τα πετυχεις κ το αλλο θεμα ειναι οτι δυσκολα να σου μαθουν εστω τα βασικα. Σχεδον οσα κοιταω εγω που βγαινουν (οχι τα παρακολουθω ) δεν μου κεντριζει κατι το ενδιαφερον. Γενικα δεν εχουμ συγκεκριμενων γνωσεων.. ΑΛΛΑ μπορει κ να κανω λαθος. Για μενα κατσε μαθε μονος σου αμα το γουσταρεις. Internet εχει απιστευτες πληροφορειες.. κ εγω ετσι εμαθα κ ακομα μαθαινω. Τωρα εχω πιασει το κομματι της κατεργασιας μεταλλων :P Ορεξη και χρόνο να 'χεις.

Fixed! :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκίνησα απο το internet / youtube και τώρα διαβάζω βιβλία μηχανολογίας αλλα αν υπήρχε η δυνατότητα να τα δεις live θα ήταν ένα δυνατό plus.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι, δυνατο plus ειναι να το στο διαδαξει καποιος :P

αμα δεν κανεις πατατες με χρεπια και αρχαιολογικες παπιες-scooter δεν μαθαινεις, το παν και το τονιζω ειναι δεις πως ηταν οταν το εβγαλες και να καταλαβεις τι κανει

τωρα αμα ειναι να ρυθμισεις τα καρμπυρατερ ας πουμε ειναι αρκετα δυσκολο, παντως σε γενικες γραμμες αμα κανεις μια αρχη ειτε να σου διξει μαστορας ειτε οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με γνωσεις γινεται ευκολο το πραμμα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Fixed! :afro:

Δεν ειχα ποτε χρονο κ ομως εμαθα ;) κ νυχτες κ απολα.. οποτε πιστευω μονο ορεξη να εχεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα