roadisnotenough 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2015 Μιας και ξεκίνησα να ψάχνω για πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά μερη των μηχανών και ότι αλλο μπορούσα να βρω θέλω να ρωτήσω να υπάρχουν διαθέσιμα workshop. Έχω δει αρκετά videakia και How to αλλα σαν την διαδραστικότητα του άλλου να στα δείχνει δεν υπάρχει, γνωρίζει κανέναν αν γίνονται ; Τώρα για την περιοχή, Αθήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MarisCrf450 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Τι θες ακριβως να μαθεις? οταν εννοεις workshop? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Να μια καλη ιδεα λοιπον. Workshop, εννοει κατι σαν σεμιναριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MarisCrf450 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Ααααα... Κοιτα σεμιναρια κανουν πολλα.. το θεμα ειναι να τα πετυχεις κ το αλλο θεμα ειναι οτι δυσκολα να σου μαθουν εστω τα βασικα. Σχεδον οσα κοιταω εγω που βγαινουν (οχι τα παρακολουθω ) δεν μου κεντριζει κατι το ενδιαφερον. Γενικα δεν εχουμ συγκεκριμενων γνωσεων.. ΑΛΛΑ μπορει κ να κανω λαθος. Για μενα κατσε μαθε μονος σου αμα το γουσταρεις. Internet εχει απιστευτες πληροφορειες.. κ εγω ετσι εμαθα κ ακομα μαθαινω. Τωρα εχω πιασει το κομματι της κατεργασιας μεταλλων :P Ορεξη να 'χεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Ααααα... Κοιτα σεμιναρια κανουν πολλα.. το θεμα ειναι να τα πετυχεις κ το αλλο θεμα ειναι οτι δυσκολα να σου μαθουν εστω τα βασικα. Σχεδον οσα κοιταω εγω που βγαινουν (οχι τα παρακολουθω ) δεν μου κεντριζει κατι το ενδιαφερον. Γενικα δεν εχουμ συγκεκριμενων γνωσεων.. ΑΛΛΑ μπορει κ να κανω λαθος. Για μενα κατσε μαθε μονος σου αμα το γουσταρεις. Internet εχει απιστευτες πληροφορειες.. κ εγω ετσι εμαθα κ ακομα μαθαινω. Τωρα εχω πιασει το κομματι της κατεργασιας μεταλλων :P Ορεξη και χρόνο να 'χεις. Fixed! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roadisnotenough 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Ξεκίνησα απο το internet / youtube και τώρα διαβάζω βιβλία μηχανολογίας αλλα αν υπήρχε η δυνατότητα να τα δεις live θα ήταν ένα δυνατό plus. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Οχι, δυνατο plus ειναι να το στο διαδαξει καποιος :P αμα δεν κανεις πατατες με χρεπια και αρχαιολογικες παπιες-scooter δεν μαθαινεις, το παν και το τονιζω ειναι δεις πως ηταν οταν το εβγαλες και να καταλαβεις τι κανει τωρα αμα ειναι να ρυθμισεις τα καρμπυρατερ ας πουμε ειναι αρκετα δυσκολο, παντως σε γενικες γραμμες αμα κανεις μια αρχη ειτε να σου διξει μαστορας ειτε οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με γνωσεις γινεται ευκολο το πραμμα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MarisCrf450 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Fixed! Δεν ειχα ποτε χρονο κ ομως εμαθα ;) κ νυχτες κ απολα.. οποτε πιστευω μονο ορεξη να εχεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Τεχνικό Λύκειο. Μετα, Παν/μιο για Μηχ/γος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες