Jump to content
Sign in to follow this  
pepe500

Book servis

Recommended Posts

Καλησπέρα!Αγόρασα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο Ζ750 και ο πωλητής μου έλεγε ότι έχει το βιβλιαράκι των σέρβις..αλλά μετά από καμιά βδομάδα μου ξεφούρνισε ότι το έχει χάσει! Εγώ τώρα τι μπορώ να κάνω, γιατί με τα πράγματά μου είμαι ψήρας και θέλω να έχω μία καλοσυντηρημένη μηχανή??(έχει 24.000χλμ) Μπορώ να αγοράσω και να ξεκινήσω από τώρα..τι μπορώ να κάνω???? help!!

Ευχαριστώ, ελπίζω να απαντήσουν αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τρελε μου λιγο ακυρο το θεμα με τα manuals αλλα. Το να εχεις Service book, το εχεις για εσενα κ μονο. Πιστεψεμε αν ηθελε ο αλλος να σου παρουσιασει ενα τετοιο βιβλιαρακι θα στο εφτιαχνε σε μια μερα κ θα ελεγες OYAOY, τι καλοσυντηρημενη μηχανη.. Αν ειναι το μηχανακι καλο, κ θες να κρατας σημειωσεις καθε ποτε κανεις τι κανεις, κ τετραδιο να παρεις τα γραφεις.. Οποτε δεν εχει καποια αξια ''τουλαχιστον για μενα'' αν θα μου παρουσιασει ο ταδε πωλητης ενα αψογο s.b. κ εν τελη εχει ενα μοτερ χαρβαλο.. Επισης το sb δεν ξερει καθε ποτε λιωνεις το μηχανακι..

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δίκιο φίλε αλλά σε περίπτωση μεταπώλησης σε ΟΛΟΥΣ ή σχεδόν μεγάλο ρόλο παίζει το βιβλιαράκι γιατί όπως λες δεν ξέρεις άμα ο άλλος το έσκιζε αλλά τουλάχιστον να γνωρίζεις ότι τα σέρβις του γινόταν στην ώρα τους!! Δηλαδή μπορώ να αγοράσω ένα book servis για να αρχισω να κρατάω <αρχείο>?? που να απευθυνθώ ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο jumbo έχει φτηνά τετράδια, διαφορετικά μπορείς να ξεκινήσεις ένα ωραίο excelόφυλλο όπως κάνω εγώ. Είναι και τζάμπα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Excel κραταω και 'γω. Με χιλιομετρα, ημερομηνιες, κοστος.

Νομιζω δεν υπαρχει πιο βολικη λυση.

Κραταω και ενα για τη καταναλωση και περναω στοιχεια κατευθειαν απο το κινητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Excel με όλα τα σερβις και τα ανταλλακτικά

Και σε μια ζελατίνα όλες οι αποδείξεις αγοράς και service.

Έτσι και κρατάς το αρχείο για τη πάρτη σου, αλλά έχεις και τις αποδείξεις αν θες να την πουλήσεις μετά σε κάποιον εξίσου ψείρα με σένα! Εγώ αυτό κάνω πάντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε επειδή έτυχε κάτι παρόμοιο σε φίλο μου , πολλά μαγαζιά φτιάχνουν δικό τους βιβλίο που λέει πχ ότι από τα τάδε χλμ έχουν γίνει τα εξής. Και συμπληρώνει σέρβις βλάβες κλπ με τη σφραγίδα του μαγαζιού και είναι σαν βιβλίο σέρβις. Πρακτικά το βιβλίο σέρβις χρειάζεται σε περίπτωση πώλησης να ξέρει ο αγοραστής τι παίρνει γιατί όλοι λένε πρόσφατο σέρβις και έχουν να αλλάξουν λάδια από τότε που πήραν τη μηχανή. Για εσένα κράτα είτε σημειώσεις είτε ecxel όπως είπαν οι φίλοι από πάνω. Εγώ κάνω τις αλλαγές λαδιών στάνταρ κάθε Σεπτέμβρη μαζί με μπουζί καθάρισμα φίλτρων κλπ αν και ποτέ δεν συμπληρώνω τα χλμ αλλαγης λαδιών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ παίδες, αν είναι θα ψάξω για κάποιο βιβλιαράκι αλλιώς θα ακολουθήσω τη δική σας τακτική!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε χάλασε ο κόσμος. Έτσι και αλλιώς όταν έρθει στην ιδιοκτησία σου το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι σέρβις της προκοπής ώστε να ξέρεις από που ξεκινάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Sign in to follow this  

• Create New...